Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

912 : Craiova - Calafat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
ATM

Numarul mesajelor: 574
Varsta: 31
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 10/07/2010

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Dum Ian 29, 2012 7:27 am

Pai grecii mai au trenuri internationale?...parca le anulasera pe toate anul trecut. S-a revenit la normalitate?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
razvan - trenuri

Numarul mesajelor: 797
Varsta: 30
Localizare: Undeva in sudul Romaniei
Data de inscriere: 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Dum Ian 29, 2012 12:44 pm

Acum nu mai au dar cred ca in maxim 2-3 ani vor da drumul la circulatie.
Sus In jos
andreiutzu

Numarul mesajelor: 82
Data de inscriere: 05/05/2011

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Vin Feb 03, 2012 4:17 pm

http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Craiova-_Tren_blocat_in_apropiere_de_Bailesti-dupa_ce_motorul_s-a_ars-_Mecanicul_a_actionat_cu_stingatoarele-pana_la_venirea_pompierilor_0_639536239.html

Tren blocat în apropiere de Băilești, după ce s-a aprins motorul locomotivei. Mecanicul a acționat ca să prevină o tragedie

30 de persoane care în această dimineață călătoreau cu trenul pe ruta Calafat-Craiova au fost blocați în apropierea orașului Băilești, după ce de la motorul locomotivei a ieșit fum.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.00 în Halta Horticola, aflată în apropiarea orașului Băilești. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, 30 de călători care circulau cu trenul Regio 9134 au rămas blocați în haltă, după ce au apărut probleme la motorul locomotivei. "S-au aprins masele plastice de la motorul de tracțiune, izolația de la cablurile electrice scoteau fum. Mecanicul a intervenit cu stingătoarele din dotare și a decuplat locomotiva de garnitură, până ce la scurt timp a ajuns un echipaj de la Secția de pompieri din Băilești. Nu s-a intervenit cu apă, pentru că nu a fost foc", a declarat căpitanul Florin Cocoșilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj. Acesta a adăugat că toți călătorii au fost transportați cu autospeciala pompierilor și cu o mașină a poliției la gara din Băilești. Căpitanul Florin Cocoșilă a precizat că nu au fost răniți și că trenul la care s-a aprins motorul și-a continuat traseul, după ce locomotiva a fost înlocuită.
Sus In jos
tozlovanuvlad
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 435
Data de inscriere: 16/01/2010

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Joi Mar 08, 2012 6:05 pm

Au fost actualizate imaginile din Google Earth in zona Calafat. Se poate vedea spre exemplu statia Golenti:

Acum avem o statie electrificata, cu peroane noi iar linia 1 are peroane pe ambele parti. S-a refacut dupa cum se vede si macazul spre Poiana Mare.

Zona organizarii de santier a fost asa dintotdeauna sau au defrisat perdeaua forestiera de protectie?

Catre pod s-a construit o portiune noua de aproximativ 3km, linie simpla, electrificata.
Sus In jos
ctln1991

Numarul mesajelor: 65
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 18/11/2011

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Joi Mar 08, 2012 8:39 pm

Se pare ca avem 3 km de cale ferata electrificata izolata de restul retelei pe care nu circula nicio locomotiva electrica, pentru urmatorii ani. scratch
Liniile din actuala gara Calafat vor fi electrificate sau gara va fi mutata?
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Joi Mar 08, 2012 8:43 pm

Mai mult ca sigur vor veni rame electrice Desiro ale BDZ care sa faca legatura intre Vidin si Golenti asta pentru calatori (daca exista cerere) iar pentru marfa poate se vine cu electrica din Bulgaria pana in Golenti .

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
andreiutzu

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Joi Mar 08, 2012 9:39 pm

in toamna cand am fost ultima data pe sectie in gara calafat nu era nicio miscare in privinta modernizarii. cred ca lucrul asta nu se va intampla si din ce am auzit (la nivel de zvon) gara se va muta.
Sus In jos
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1582
Varsta: 30
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Lun Mar 19, 2012 9:04 am

Am inteles ca pe aceasta distanta s-au 'turnat' primii 4km de linie noua traverse + sina. E adevarat?
Sus In jos
andreiutzu

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Lun Mar 19, 2012 9:13 am

Din gara Golenti pana la piciorul podului s-a montat sina noua plus stalpii pentru catenara.
Sus In jos
srazvi

Numarul mesajelor: 665
Varsta: 31
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/07/2009

MesajSubiect: Re: 912 : Craiova - Calafat   Lun Mar 19, 2012 5:24 pm

Solutia finala care e, internationalele vor avea vama la Golenti, iar trenurile regio vor ajunge la Calafat?
Sus In jos

912 : Craiova - Calafat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 13Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 900-