Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
SULZERUL 0733

Numarul mesajelor: 319
Varsta: 25
Localizare: Hm. Frunzanesti, linia 801
Data de inscriere: 02/07/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Feb 11, 2011 10:14 am

Pe forumul asta exista cenzura atat timp cat se sterg mesaje fara ca userul respectiv sa fie anuntat si se blocheaza topicurile unde se scrie contra conducerii. De dreptul la replica a auzit stimata conducere a forumului? Se pare ca nu, din cate vad eu.
P.S. Asta e a doua oara cand am 260 de mesaje pe forum, fiindu-mi sterse cam 6 mesaje pana acum
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.facebook.com/sulzerul0733
lonutz
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 1066
Varsta: 30
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 16/04/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Feb 11, 2011 11:34 am

Se blocheaza topicurile ce sunt impotriva conduceri?? Unde ai vazut tu asta?? Doamne cum va place sa gasiti nod in papura....Normal ca se sterg mesaje unde, de exemplu, este topicul X, si sunt peste 15-20 de postari care nu au absolut nicio legatura cu subiectul topicului...Pe acest forum sunt multi vizitatori, care nu trebuie sa vada certurile dintre doi sau mai multi membri, certuri iscate de la pareri diferite...pareri care ar putea fi impartasite pe privat...dar observ ca sunt membri carora chiar le place sa iasa in evidenta...sa arate ca ei au dreptate...o dreptate subiectiva in foarte multe cazuri..Eu fac parte din conducere..cand m-ati vazut voi pe mine sa ma cert cu cineva???? ma enerveaza multi pe acest forum, dar imi tin parerile pt mine, si mereu prin mesajele mele am incercat sa fac pace intre cei ce se cearta....Am si eu locomotive preferate, si locomotive mai putin preferate....recunosc ca nu sunt un fan al automotoarelor (asa ca un exemplu)...dar ii stimez pe cei de pe forum carora le plac in mod deosebit...si nu folosesc termeni gen "supozitor, caruta, dezastro etc" cum faceti multi dintre voi... eu pastrez parerile pt mine, pt ca nu as castiga nimic daca as folosi acei termeni....ba chiar din contra, as isca certuri. Niciodata nu am zis "vai ce locomotiva e cutare, celelalte sunt praf pe langa asta"...La unii din voi in schimb atat trebuie sa isi spuna unul o parere ce va irita,referitoare la ceva ce va place...ca se incepe umflarea tantarului in armasar, si implicit divagarea de la subiect s iasa mai departe. Daca unul spune civilizat "mie nu imi place asta" sau "ce frumoasa e locomotiva cutare" sau "ce urata schema de vospire" etc , invatati sa ii respectati opinia, nu sa incepeti discutii inutile...discutii care duc la certuri...Totusi daca tineti mortis sa scrieti ceva, faceti-o pe privat.. Daca ati citit regulamentul forumului, nu ar trebui sa va mire stergerea postarilor...

Si referitor la SULZERUL 0733...nu numai tie ti s-au sters mesaje, ci si altora care au calcat in picioare regulamentul. Tu numesti stergerea unora dintre certuri CENZURA??? Daca un vizitator cauta ceva pe google si ii iese ca rezultat una din paginile forumului...ca exemplu, dau un topic de locomotive... Cautarea il redirectioneaza spre ultimele pagini ale topicului..si daca sunt astfel de certuri..ce gaseste el acolo??? cearta, balci....asta gaseste, in loc de locomotivele cautate...Pe forum intra persoane tinere..dar si persoane mai in varsta...educate, civilizate...si are "surpriza" de a vedea balacareli si termeni care mai de care mai urati. Si asa imaginea forumului este mult degradata de astfel de intamplari... E un forum de trenuri, cu un regulament stabilit cu mult inainte sa va faceti mare parte din voi conturi aici...Si acela trebuie respectat !!! Sunt multe pareri, argumente etc care nu sunt sterse...Dar unde se intrece limita nu avem ce face...

Dreptul la replica zici?? Pe forum sunte zeci, sute de replici, care nu le-a sters nimeni..pentru ca sunt in limita decentei, in limita topicului in care se afla!

Ar mai fi un aspect...Cel referitor la discriminarile de rang... De cand sunt membru pe acest forum, nu mi-am imaginat ca cineva ar putea sa gaseasca un asemenea motiv...Eu am in Baia Mare putini pasionati..care nici macar nu au postari pe forum...dar am fost bucuros cand unul din ei m-a contactat, si am mers impreuna la pozat, si la explorat linii industriale...Pe altul l-am chemat la mine la servici sa jucam tenis de masa....A fost cand am mers pana in Satu Mare, doar ca sa ma intalnesc cu un membru de acolo...si am facut o excursie la Halmeu... si asa mai departe... Si ieri vad postat pe forum de catre cineva grozavia asta cu discriminatul.. mai bine ati incerca sa va vedeti de trenuri, de adus informatii utile, poze,informatii... si sa va autoeducati putin..si sa o lasati mai moale cu cautatul nodului in papura...

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
SULZERUL 0733

Numarul mesajelor: 319
Varsta: 25
Localizare: Hm. Frunzanesti, linia 801
Data de inscriere: 02/07/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Feb 11, 2011 12:37 pm

Acum doar n-o sa va scoateti ochii unii altora. Normal ca va luati apararea.
Deja totul a luat o amploare mai mare decat as fi vrut, eu doar am atras atentia asupra unui lucru ce m-a deranjat si nu cred ca am aruncat cu insulte in stanga si in dreapta cum sustii. Asta unu la mana. 2 la mana, nu am absolut nimic cu domnul Costache Mihail, pe care il respect foarte mult, dar m-a deranjat faptul ca am fost in acelasi loc simultan fara sa ne intalnim unii cu altii.
Tu ne sfatuiesti pe noi, mai precis pe mine, sa ne educam, de parca am fi niste prosti. Ei bine, eu nu ma consider geniu, dar pana la a fi cunoscator e drum lung. Eu sunt genul de om care iti spune verde in fata ce-l deranjeaza, fara menajamente. Stiu ca adevarul doare, dar suportati-l

Ultima editare efectuata de catre SULZERUL 0733 in Vin Feb 11, 2011 12:45 pm, editata de 2 ori (Motiv : Greseala de tipar)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.facebook.com/sulzerul0733
lonutz
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 1066
Varsta: 30
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 16/04/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Feb 11, 2011 2:25 pm

Mitica....m-ai inteles gresit... In primul rand, daca te uiti peste randurile scrise de mine, in cele mai multe cazuri folosesc pluralul...Acolo m-am referit la mai multi utilizatori, o parte din ei au fost si exclusi de pe forum...erau niste generalitati...generalitati despre care eu nu prea am vorbit aici pe forum... Singurul aspect unde faceam referire la tine a fost acela cu privire la discriminarile intre ranguri, atat... Iar in privinta autoeducarii, ma refeream la cu totul altceva....Nu sunt eu in masura sa judec cine este inteligent sau nu...chiar din contra..Ii respect pe toti mebmrii forumului pentru simplul fapt ca indragesc trenurile. Acum doi ani de zile, inainte sa ma inscriu pe forum nu imi imaginam ca sunt atatia oameni care iubesc domeniul feroviar.

Prin autoeducare (am folosit intr-un context la plural) vreau sa se inteleaga ca as vrea ca membrii sa aiba stapanire de sine, sa fie mai rabdatori,mai intelegatori sa nu "le sara mustarul" la orice...sa fie mai toleranti cand situatia o cere...repet era la plural, nicidecum nu ma referam la tine... Chiar mi-ar face placere enorma sa ne intalnim la vara cand o sa vin in Bucuresti sa ne cunoastem! Vara trecuta m-am intalnit cu membrii precum vrabieionut, didi, COSTACHE, Mircea Harjau si ne-am simtit excelent, sunt niste oameni extraordinari...Sper ca in aceasta vara sa ii cunosc personal si pe altii!

Sus In jos
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782
Varsta: 40
Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor
Data de inscriere: 06/03/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Feb 11, 2011 9:24 pm

Pentru dan tm, nu este neaparat obligatoriu sa fi institutie ca sa ai stampila. Pentru noi aceasta este un simbol care ne reprezinta .

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/
Sus In jos

FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-