Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782
Varsta: 40
Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor
Data de inscriere: 06/03/2009

MesajSubiect: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Sam Aug 07, 2010 9:06 pm

Putine zile ne mai despart pana la Praznicul Adormirii Maicii Domnului! Este o zi pe care multi o asteptam, pentru ca pe 15 August, toate persoanele care au numele Marin, Marius, Marina, Maria, etc, isi vor serba ziua, fiind si prima zi dupa Postul Adormirii Maicii Domnului in care se poate manca de dulce.Insa cu numai o zi inaintea acesteia, noi, membri forumului Trenuletz, www.forumtrenuri.com , sarbatorim un mare eveniment: Doi ani de la infiintarea acestui forum! In urma cu doi ani, isi facea prezenta printre paginile de internet, un forum feroviar alcatuit intr-o alta structura fata de cele care existau la acel moment! O structura bine alcatuita, care cuprindea un intreg ansamblu cat mai complex pentru a include toate aspectele feroviare. Dar cu toate acestea, forumul a adoptat o politica libera as putea spune, in care toti membri sa fie cat mai deschsi , iar vizitatorii sa poata avea acces la toate rubricile pentru a se putea documenta . Forumul , unul transparent, a avut un succes rasunator in randul pasionatilor, care incet, incet, au inceput sa isi doreasca sa devina membri. Si nu s-a oprit totul aici! Alti membri si mai pasionati, au inceput sa creeze forumuri feroviare , cu o structura identica , fiind una din cele mai diversificate, incluzand , asa cum am mai precizat, tot angrenajul feroviar! Foarte multi membri si-au dorit sa contribuie la activitatea trenuletzului , asa ca dupa o perioada , zilnic aveam cate 3-4 vizitatori care isi doreau sa devina membri ai acestui forum! Le placeau pe langa structura alcatuita, faptul cum se derulau discutiile, intr-un mod simplu, si mai ales pentru ca vedeau ca acest forum este unul liber, deschis, serios , in care membri nu urmareau alte scopuri, decat sa isi aduca contributia lor pentru ca forumul sa fie cat mai complex! Si daca forumul s-a dorit a fi unul serios, inseamna ca si membri inscrisi sunt seriosi. Au mai fost cate unii care le placeau sa foloseasca un limbaj obscen, de mahala, sa fie ironici, insa vazand ca raspunsurile primite nu au fost pe gustul lor, s-au retras in liniste, dandu-si poate seama ca in societate nu oamenii smecheri, mandri, ingamfati, ironici, sau golanii sunt apreciati! Dimpotriva! De oamenii care inca nu si-au lepadat proastele obiceiuri nici pana la varsta maturitatii, sunt evitati de multe persoane, care isi fac o impresie proasta despre ei! Si iata ca astazi, forumul acesta cu oameni modesti , seriosi, linistiti si pasionati cu adevarat de trenuri, este apreciat din ce in ce mai mult! Nu dorim ca pe forumul nostru sa se inscrie membri care sa vina cu chef de scandal, sa invrajbeasca membri si sa incerce sa darame ceea ce noi am zidit!! Efortul muncii noastre se poate observa in paginile forumului, si imi permit in acest mesaj sa multumesc tuturor care au contribuit la completarea trenuletzului!Astazi, intr-o forma complexa, trenuletzul trebuie sarbatorit! Suntem 700 de membri, din toata tara, in care forumul ne-a unit prin intermediul sau, si de aceea, conducerea forumului a hotarat ca fiecare membru sa sarbatoreasca acest eveniment important! Este adevarat, nu ne putem intalni toti, insa de acum si pana la sfarsitul lunii august, declarate si Zilele Forumului Trenuletz, cred ca veti putea face timp ca sa va intalniti fiecare din zonele in care locuiti, fie si 3-4 membri, si sa sarbatoriti! Cum? Va asteptam pe dumneavoastra sa ne spuneti la acest topic!!!

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Sam Aug 07, 2010 11:14 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Sam Aug 07, 2010 9:49 pm

Forumul Trenuletz va implini pe 14 August 2010, 2 ani de existenta. Datorita noua, membrilor acestui forum, dar mai ales al celui care l-a alcatuit, am reusit sa il aducem in starea actuala. Forumul acesta reflecta pasiunea noastra, pentru trenuri, transpunerea simtamintelor si a sentimentelor noastre interioare, in mesajele acestui forum! Nostalgiile, trairile, toate starile noastre sufletesti ne-au facut sa ne deschidem fata de acest forum si de membri lui! Citind mesajele , se poate observa cu siguranta cat de adanca, cat de inradacinata este pasiunea fiecaruia dintre noi, o pasiune nevinovata care iese din suflet si merge la suflet! Bucuria ce o simtim atunci cand avem prilejul sa discutam cu cineva despre trenuri, este mare! Dar mult mai mare, as putea spune chiar infinita, ne este bucuria atunci cand accesand adresa acestui forum, ne adancim printre topicele pline cu fotografii si informatii, uitand de noi, si pierzand notiunea timpului! Tot infinita este si bucuria , atunci cand ne intalnim unii cu altii, asa cum s-a intamplat si astazi 7 august 2010, participand la deschiderea Zilelor Forumului Trenuletz si care vor tine pana pe 31 august 2010!
:z2:
Gara Bucuresti Nord! 7 august 2010. O zi de sambata caniculara in care temperatura de peste 37 de grade la umbra, alunga toti calatorii aflati pe peroanele parjolite de canicula insuportabila, in locuri cat mai racoroase si cat mai umbrite. Undeva, la capatul liniei 5, exact 5 pasionati de trenuri stateau in bataia soarelui , pentru a fotografia trenurile care intrau si ieseau din gara! Si nu numai atat! Scopul lor a fost de a sarbatori implinirea a doi ani de la infiintarea trenuletzului inaugurand Zilele Forumului si asteptand sosirea trenuletzului, mascota acestui eveniment! Si dupa catva timp, trenuletzul , locomotiva Skoda,soseste in Gara Bucuresti Nord, starnind bucurie si mirare celor cinci pasionati aflati in gara, Marian Andrei, didi, vrabieionut, Costache Mihail si un mecanic de locomotiva! Primul pas a fost acela de a poza aceasta ,minunatie' pentru a posta fotografiile pe forum!

Apoi, dupa sosirea trenuletzului, adica a locomotivei, am continuat sa fotografiem trenuri, sa discutam cat mai aprins despre domeniul feoviar, dupa care, am fost nevoiti sa ne retragem fiecare la posturi! Adica pe internet, accesand adresa forumului sarbatorit de noi astazi::

www.forumtrenuri.com

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Sam Aug 07, 2010 10:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Gabry_Mafia

Numarul mesajelor: 256
Varsta: 34
Localizare: Peciu Nou.Jud Timis
Data de inscriere: 06/04/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Sam Aug 07, 2010 11:47 pm

Doresc si eu sa felicit Forumul Trenuletz cu aceasta ocazie si sper sa o tine-ti tot asa cu informatii zilnice despre pasiunea ce ne place chiar daca este de bine sau de rau despre caile noastre de fier.
Sus In jos
tudor_vl
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 21
Localizare: Pausesti-Maglasi, jud. Valcea/Cluj-Napoca
Data de inscriere: 04/05/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Mar Aug 10, 2010 2:41 pm

Sunt membrii din Ramnicu Valcea care vor sa ne intalnim in acest weekend (13-15 august) sa sarbatorim 2 ani de forum?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.infrastructura-cfr.myfreeforum.ro
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1167
Varsta: 22
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 06/10/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Mar Aug 10, 2010 8:36 pm

Mai vin si eu cu cateva poze in care se poate vedea mascota forumului cu ocazia implinirii a 2 ani de existenta

xxx

xxx

xxx

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.trekearth.com/members/vrabieionut/photos/
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Mier Aug 11, 2010 11:10 pm

Asa cum am precizat intr-un mesaj mai sus, ne aflam in preajma Zilelor Forumului Trenuletz, zile in care vom incerca sa ne intalnim unii cu altii, pentru a ne cunoaste, si a povesti despre trenuri dar mai ales despre acest forum deosebit, care prin intermediul lui, am reusit sa ne cunoastem din toata tara. Astazi am avut fericita ocazie sa mai ma intalnesc cu inca un membru cu care vorbisem doar prin mesaje private, Onofrei Sergiu Gabriel cunoscut de multi de Sergabi. Si iata ca in seara aceasta(11 august 2010) , la ora 21:15 a sosit de la Galati in Gara de Nord din Bucuresti. Discutia s-a purtat pe marginea forumului nostru care implineste peste putine zile 2 ani de existenta,prin care ne-am straduit sa castigam incredere in membri care cu multa placere s-au logat pe acest forum , tinand departe limbajul zgomotos si degradant, care zgarie pe creier pe cei mai multi.Prin comportamentul si atitudinea noastra , a tuturor membrilor fata de cei mai noi, si incepatori in arta feroviara, am inspirat seriozitate, care cu greu se mai gaseste in zilele de astazi! Acest fapt a multumit pe toti membri, intrucat toate categoriile si-au gasit locul printre paginile acestui forum. Discutand despre forum si domeniul feroviar, am aflat ca Sergabi este pasionat si de alte mijloace de transport, tramvaie, vapoare, etc, pasiuni de care si eu sunt interesat, ceea ce a facut ca discutia sa prinda si mai mult contur , insa timpul a fost acela care ne-a obligat sa incheiem dicutiile interminabile si interesante. La ora 22:35,conversatia s-a incheiat. Astazi am avut fericita ocazie sa mai cunosc inca un membru al forumului Trenuletz, cu o experienta bogata atat in domeniul feroviar, precum si in alte domenii, transportul naval, transportul in comun, etc. Discutia a fost modesta, folosindu-se un limbaj simplu si popular, pentru ca nici eu si nici Sergabi nu suferim de grandomanie, sefie si alte defecte care deterioreaza caracterele umane!

:z2:

Sper sa se mai initieze si in alte locuri din tara intalniri dintre membri forumului Trenuletz, pentru ca perioada Zilelor Forumului ( 7 - 31 august 2010 ) este una in care cei mai tineri dintre membri sunt in vacanta, iar ceilalti in concediu.

:z1:

Inchei acest mesaj prin postarea a doua poze, aproape identice facute in fast foodul Springtime situat in incinta Garii Bucuresti Nord, locul nostru de discutie. Iar apoi un filmulet realizat de Sergabi, unul mai nostalgic ce trezeste in sufletele multora adevarate amintiri. Iar coloana sonora imbraca filmuletul intr-o ambianta perfecta pentru a putea urmari oarecum cu tristete ceea ce nu mai putem gasi in ziua de astazi!

Sus In jos
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Joi Aug 12, 2010 9:32 pm

Ne mai despart putine zile pana la marele eveniment pe care il asteptam toti cu nerabdare, si anume implinirea Forumului Trenuletz, a 2 ani de existenta! La inceput paseam timid in labirintul acestui forum, incercand sa descopar cat mai multe informatii despre domeniul feroviar. Iar unele raspunsuri primite de la membri acestui forum, mi-au fost de mare ajutor, mai ales ca mi-au fost oferite cu placere , fapt care m-a atras si mai mult acest forum minunat! Era abia la inceput, ma bucuram de fiecare data cand vedeam ca se mai inregistreaza inca un membru, incercam sa il ajut si eu cu informatiile mele de incepator, si abia asteptam sa ajung acasa sa vad ce s-a mai postat pe forum! Toata ziua in timp ce calatoream prin oras, ma gandeam la fel si fel de idei care ar completa forumul, i le spuneam lui myster si era de acord cu infiintarea noilor topice ce conturau forumul intr-un aspect cat mai perfect si cat mai interesant! Intr-o zi, myster mi-a spus ca imi va face o surpriza, pentru contributia adusa acestui forum! Si nu dupa mult timp, sub numele meu aparuse un cuvant care ma bucurat enorm! MINISTRU! Mult m-am bucurat , chiar daca eram tot user normal, dar faptul ca primisem o functie onorifica, simbolica, mi-a dat si mai mult avant , venind de fiecare data cu noi idei care sa ajute la completarea forumului! Si de atunci, mai pastrez si astazi acea functie simbolica, MINISTRU primita de myster inca de la inceputul activitatii mele pe acest forum! Nu ma consider mai presus decat ceilalti! Cred ca dumneavoastra ati remarcat acest aspect, fie in mesajele postate pe forum, fie in mesajele private adresate unora dintre voi, fie vorbind la telefon sau in realitate! Sunt egal cu toti membri acestui forum, dar uneori sunt nevoit sa aplanez unele scandaluri ivite pe parcursul a celor 2 ani care ii va implini forumul pe 14 august 2010. Iar pe alte forumuri cred ca ati observat ca nu vin cu sfaturi , cu idei, cu sugestii obositoare sau mai rau cu amenintarea retragerii de pe forum daca nu se aplica ideile mele pe acele forumuri de care am vorbit! Nu! In liniste particip pe alte forumuri incercand sa nu supar nici un membru! Cat de mult iubesc acest forum, nu se poate spune in cuvinte! Ma bucur ca am descoperit acest forum alcatuit din membri deosebiti! Faptul ca ne intelegem destul de bine, este un fapt demn de apreciat care mai rar se intampla ca peste 700 de membri sa discute in liniste ajutand cu mare placere pe cei incepatori! Forumul deja este imbracat de sarbatoare prin noul logo ce nuanteaza in mod placut aspectul acestei deosebite aniversari , iar un aspect demn de laudat si care nu il pot trece cu vederea este poza de la avatar cu mascota Zilelor Forumului in care se subliniaza marele eveniment , poza care foarte multi membri si-au dorit sa o puna la avatar , in acest fel, majoritatea membrilor poarta aceeasi poza! Acest fapt da tuturor de inteles cata pasiune au pentru acest forum! Dar daca ziua de 14 august este asteptata de toti membri acestui forum spre a sarbatori acest moment aniversar, din pacate nu acelasi lucru se poate spune despre myster, care va fi nevoit sa paraseasca tara pentru a lucra in strainatate! Un aspect trist, o umbra care acopera marele eveniment pentru ca exact fondatorul forumului va fi absent chiar de serbarea zilei forumului! Viata grea din aceasta tara ne impinge sa ne castigam existenta in alte locuri departate la mare distanta de familie si prieteni! Un aspect care pe mine ma intristeaza enorm! Sincer nu pot decat sa ii urez succes in pasul pe care il va face, si sa se intoarca sanatos si cat mai repede pentru a fi alaturi de noi!!! Sad

Cristi, iti promitem ca nu vom neglija acest forum, vom continua cu totii sa il imbogatim atat in numarul mesajelor dar mai ales in ritmul in care creste nr. membrilor! Promitem ca nu te vom dezamagi, si cand te vei intoarce vei gasi acest forum si mai bogat, si mai implinit, si mai complex datorita tuturor membrilor acestui forum! Dar vreau sa ne promiti si tu noua ceva! Ca te vei intoarce nevatamat si sanatos! Ne va fi greu fara tine, vom simti lipsa ta, dar impacati cu gandul ca vei reveni cat mai repede inapoi , va face ca zilele sa traca mult mai repede!

Dumnezeu sa te ajute sa treci de acest prag , sa fii foarte atent in tot ce vei intreprinde, si sa ne mai dai si nou cate un semn din locurile departate in care vei ajunge!

Drum bun!!! a25 a25 a25

Sus In jos
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Joi Aug 12, 2010 10:14 pm

Cu ocazia implinirii acestui forum a doi ani de existenta, va aducem la cunostinta faptul ca in seara aceasta vom lansa un nou forum, un alt fratior mai mic al Forumului Trenuletz, numit ,,Vaporase'' avand ca tema doar vaporasele, navele maritme si fluviale, precum si alte ambarcatiuni de agrement, precum si prezentarea lacurilor care au in dotare astfel de mijloace! Adresa forumului este: http://vaporase.forumotion.net/

Sus In jos
dan ciprian

Numarul mesajelor: 167
Varsta: 32
Localizare: Rm Valcea
Data de inscriere: 22/01/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Aug 13, 2010 12:09 pm

tudor_vl a scris:
Sunt membrii din Ramnicu Valcea care vor sa ne intalnim in acest weekend (13-15 august) sa sarbatorim 2 ani de forum?

Salutare, eu am programat cu familia o onomastica, la Obarsie, daca vei fi prin zona poate o sa ne si cunoastem la o bere si un mic, am observat ca momentan esti in vl... Very Happy
Cu respect
Sus In jos
myster2008
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 1365
Varsta: 30
Localizare: Roquetas de Mar , Almeria , Spania
Data de inscriere: 14/08/2008

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!   Vin Aug 13, 2010 12:46 pm

Prietenii mei .....va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru toate vorbele de suflet....o sa imi fie foarte greu ....dar cand o sa pot o sa mai intru pe forum asa ca nu scapati de mine Wink ....imi pare sincer rau ca maine nu pot fi alaturi de voi ...
Am o singura dorinta care poate o sa mi-o impliniti ...maine seara in jurul orei 20.00 sa va strangeti toti pe forum si sa depasiti recordul de utilizatori conectati ...ce ziceti ? Very Happy

Acesta este ultimul meu mesaj postat din Romania...pana la o noua revedere on-line va doresc tot binele din lume , multa sanatate, putere de munca si am tot respectul pentru voi !

CRISTI --- fondator www.forumtrenuri.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.forumtrenuri.com

FORUMUL TRENULETZ - 2 ANI DE LA INFIINTARE!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-