Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Mircea Condilescu

Numarul mesajelor: 37
Varsta: 28
Localizare: Alexandria
Data de inscriere: 24/09/2010

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Lun Feb 28, 2011 11:42 pm

AceKine a scris:
Locomotiva industriala in silozul din Alexandria apartinand lui InterAgro

E bine ca ai reeusit sa-i faci poza - eu nu scoteam aparatul pentru ca in zona asta venea controlorul si nu ma riscam la film sau poze. (in interiorul Fabricii Electrotel locomotiva de manevra LDM 120 a disparut in vara anului 2010 casata pe loc; aceeasi soarta a avut-o si locomotiva de manevra a fabricii IAICA).
Din pacate nu le-am fotografiat si acum sunt disparute pentru totdeauna.

La infiintarea magazinului Interex linia 3 a statiei Alexandria care asigura legatura cu silozul a fost acoperita.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Mircea Condilescu

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Lun Feb 28, 2011 11:44 pm

COSTACHE MIHAIL a scris:
Incep cu partea a doua, nu pun prea multe poze la un topic, pentru ca se deschid prea greu la cei care nu au viteza la internet.
Gara Alexandria vazuta din sosea

Gara Alexandria vazuta dinspre linii

In Alexandria coboram la ora 11:53. Peste 3 minute, am plecat spre Zimnicea cu personalul 15825, alcatuit din doua automotoare ale operatorului feroviar privat Regiotrans.

Iata Gara Smardioasa, o gara care a fost frumoasa, iar acum e devastata!

Automotoarele Operatorului Regiotrans, sunt foarte ingrijite

La ora 13:05, am ajuns in Zimnicea. Iata si gara

Si alta poza cu sala de asteptare a garii Zimnicea:

Ati observat cladirea Garii Zimnicea? Oare ce s-a intamplat si cand ?
Sus In jos
Mircea Condilescu

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Mar Mar 01, 2011 12:05 am

loryjonel a scris:
tronsonul alexandria zimnicea a fost preluat de regiotrans
am o intrebare am citit intro carte ca de la zimnicea este o linie ce duce la o baza militara exista sau a existat multumesc

Singura linie care pleca din gara Zimnicea merge catre Port / Fabrica Tevi / Fabrica Zahar / Bio-Fuel.

In Alexandria exista linie de acces in Unitatea Militara - in 2006 s-a format o garnitura pazita de soldati care a carat tot ce ramasese in curtea unitatii.
Linia si macazul nu sunt demontate insa Unitatea este dezafectata.

Tot in Alexndria a existat pana in 2009 linia de acces catre fosta fabrica de Rulmenti Alexandria (actuala KOYO S.A.) si Centrala Termica Zona Nord.
Linia este in totalitate demontata.

Cred ca despre acestea este vorba in cartea ta.

Eu auzisem de la un maistru ca acesta linie urma sa se prelungeasca pana la ceea ce s-a vrut a fi Portile de Fier III. Nu stiu daca sunt doar zvonuri, maistrul sustine ca a vazut planul de constructie a liniei.

Totusi in "Constructii pentru transporturi in Romania" linia de acces in viiitorul port avea cu totul alt traseu (racordata la 908 in dreptul satului Lita unde urma sa fie construit si triajul).

Daca avetii alte informatii ...

Linia catre Fabrica de Rulmenti are un traseu foarte ciudat (curbe stranse in rambleu si... culmea debleu - nu am inteles rostul curbelor al declivitatii pronuntate avand in vedere ca suntem in zona de campie si apoi a debleului trebuie sa existe o explicatie a ciudatului traseu probabil ocolea ceva insa in zona au fost si sunt doar terenuri agricole) trecand printr-o padure plantata care parca ar camufla fabrica si intrarea liniei in curtea acesteia.
Sus In jos
Razvan Tudor

Numarul mesajelor: 109
Varsta: 20
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 10/01/2011

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Dum Mar 06, 2011 3:23 pm

[quote="COSTACHE MIHAIL"]
Automotoarele Operatorului Regiotrans, sunt foarte ingrijite

Mai precis au fost ingrijite acum un an si ceva, doi cand au preluat linia. Am fost acum doua saptamani de la Alexandria la Branceni h. cu trenul de 18 si arata destul de jalnic...unele canapelele erau murdare, erau coji de seminte pe jos, PET-uri etc. (cel de la Rosiori la Alexandria al CFR-ului arata de 10 ori mai bine). Plus ca trenul era arhiplin si a trebuit sa ne inghesuim toti in vagonul motor ca doar acolo era cald...
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782
Varsta: 40
Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor
Data de inscriere: 06/03/2009

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Dum Mar 06, 2011 5:52 pm

Pentru Mircea Condilescu: Am impresia ca partea din dreapta a acoperisului cladirii garii s-a degradat putin cate putin, fara ca cineva sa ia vreo masura, nu stiu acum in ce stare arata cladirea!! Poza este facuta de mai bine de un an!

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/
Sus In jos
Mircea Condilescu

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Vin Mar 11, 2011 8:14 am

Mircea Condilescu a scris:
loryjonel a scris:
tronsonul alexandria zimnicea a fost preluat de regiotrans
am o intrebare am citit intro carte ca de la zimnicea este o linie ce duce la o baza militara exista sau a existat multumesc

Singura linie care pleca din gara Zimnicea merge catre Port / Fabrica Tevi / Fabrica Zahar / Bio-Fuel.

In Alexandria exista linie de acces in Unitatea Militara - in 2006 s-a format o garnitura pazita de soldati care a carat tot ce ramasese in curtea unitatii.
Linia si macazul nu sunt demontate insa Unitatea este dezafectata.

Tot in Alexndria a existat pana in 2009 linia de acces catre fosta fabrica de Rulmenti Alexandria (actuala KOYO S.A.) si Centrala Termica Zona Nord.
Linia este in totalitate demontata.

Cred ca despre acestea este vorba in cartea ta.

Eu auzisem de la un maistru ca acesta linie urma sa se prelungeasca pana la ceea ce s-a vrut a fi Portile de Fier III. Nu stiu daca sunt doar zvonuri, maistrul sustine ca a vazut planul de constructie a liniei.

Totusi in "Constructii pentru transporturi in Romania" linia de acces in viiitorul port avea cu totul alt traseu (racordata la 908 in dreptul satului Lita unde urma sa fie construit si triajul).

Daca avetii alte informatii ...

Linia catre Fabrica de Rulmenti are un traseu foarte ciudat (curbe stranse in rambleu si... culmea debleu - nu am inteles rostul curbelor al declivitatii pronuntate avand in vedere ca suntem in zona de campie si apoi a debleului trebuie sa existe o explicatie a ciudatului traseu probabil ocolea ceva insa in zona au fost si sunt doar terenuri agricole) trecand printr-o padure plantata care parca ar camufla fabrica si intrarea liniei in curtea acesteia.

Pe Google Maps se observa traseul sinuos al liniei industriale catre fabrica de Rulmenti si faptul ca este o zona impadurita.
Sus In jos
Razvan Tudor

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Mier Apr 27, 2011 11:03 am

Ieri, 26.04.2011, am facut o scurta calatorie intre Brinceni h. si Rosiori Nord. Iata ce a iesit:

Brinceni h.

Vedere spre Zimnicea

Vedere spre Alexandria

Alexandria

Liniile din gara vazute spre Zimnicea...

...si spre Rosiori

Intre timp soseste si P9365 de la Rosiori

Plecam din Alexandria

Alexandria Nord h.

Plecam spre Buzescu

Buzescu Hm

Plosca

Sus In jos
Razvan Tudor

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Mier Apr 27, 2011 11:17 am

Peret hc

Spre Rosiori...

Apare linia dinspre Turnu Magurele

Rosiori (in MT), Rosiori Est (pe gara)

Cam asa arata aproape toate abatutele de pe aceasta sectie Sad ....

Un utilaj CFR

Spre Rosiori Nord - intalnire cu M900

Rosiori Nord
La linia 2 este garat P9051 (Rosiori N - Turnu Magurele)

Locomotiva era 82-0514-8

Cam atat...Sper ca v-a placut!
Sus In jos
Ymmyll

Numarul mesajelor: 2
Varsta: 24
Data de inscriere: 01/06/2011

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Sam Iun 11, 2011 10:28 am

Zimnicea -pod feroviar peste râul Pasărea( catre Port)

Linia care duce in Port , la Zimtube si BIoFuel

Sus In jos
Ymmyll

Numarul mesajelor: 2
Varsta: 24
Data de inscriere: 01/06/2011

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Sam Iun 11, 2011 10:48 am

Zimnicea -Gara CFR 2010
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.