Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm

Numarul mesajelor: 1265
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Dum Iun 12, 2011 10:30 am

Semnalele de iesire spre port ce indicator au sub blocul de lumini, indicator de directie, nr liniei sau lipsa distanta de frinare?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Vlad
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2068
Varsta: 25
Localizare: Campulung Est - linia 502
Data de inscriere: 08/04/2009

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Dum Iun 12, 2011 12:00 pm

dan tm a scris:
Semnalele de iesire spre port ce indicator au sub blocul de lumini, indicator de directie, nr liniei sau lipsa distanta de frinare?

Daca te referi la poza a 3a, acelea sunt semnale de parcurs si au indicator lipsa distanta de franare. (Directie nu are cum pentru ca linia merge intr-o singura directie, indicator numarul liniei nu poate fi pentru ca e o singura linie la semnal)

Mircea Condilescu

Numarul mesajelor: 37
Varsta: 28
Localizare: Alexandria
Data de inscriere: 24/09/2010

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Joi Iun 16, 2011 5:45 pm

Vlad a scris:
dan tm a scris:

Daca te referi la poza a 3a, acelea sunt semnale de parcurs si au indicator lipsa distanta de franare. (Directie nu are cum pentru ca linia merge intr-o singura directie, indicator numarul liniei nu poate fi pentru ca e o singura linie la semnal)

Si dupa cum se vede sunt stinse ...
Sus In jos
dan tm

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Vin Iun 17, 2011 7:34 am

Bine, nu aveam de unde sa stiu ca sint indicatoare de lipsa distanta de frinare de aceea am intrebat. Nu am vazut semnalele urmatoare, nu am stiut ca linia industriala nu are ramificatie spre punctul X o fabrica si spre Y adica portul si mai ales daca e rosu la semnal sageata nu e aprinsa logic ca sint stinse.

Sus In jos
kristi kkk

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 33
Data de inscriere: 24/08/2008

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Lun Dec 12, 2011 9:44 am

De la noul mers s-a scos oprirea la Ulmulet h.
Sus In jos
dan tm

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Lun Dec 12, 2011 10:38 am

Ulmulet deservea o fosta ferma, probabil a disparut si aia.
Soimu a ramas, dar loclitatea e cam la 2 km. Nu stiu de ce folosesc Pauleasa in loc de Pauleasca asa cum scrie pe cladire.
Sus In jos
kristi kkk

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Mier Dec 14, 2011 7:59 am

Ferma a disparut dupa revolutie, pe vremea lui ceasca era H.m., erau 3 linii. Incarcau trenurile de marfa la greu. Satul Soimu e la 10 km de statia respectiva,apartinand de comuna Smirdioasa, cel mai apropiat sat este Izvoarele. Pauleasca este destul de folosita, nu au legaturi cu microbuze. Este situat satul pe un D.J. ce se infunda la cativa Km in satul Rareanca.
Sus In jos
dan tm

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Mier Dec 14, 2011 8:49 am

M-am referit la faptul ca statia Soimu e la 2 km de fapt cam 3 km pina in centru, de localitatea pe care o deserveste si anume Izvoarele.

Pauleasca e pe o coasta de deal iar satul e in jos, eu intrebam de ce scrie in mersul de tren Pauleasa in loc de Pauleasca.

Si statia Soimu cred ca a avut cel putin 3 linii in anii buni, fata de oprirea in curenta de acum.
Sus In jos
kristi kkk

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Joi Dec 15, 2011 8:50 am

Povestea e simpla, acum aproape 2 ani cand regiotrans a preluat sectia a instalat placutele cu denumirea statiilor. Intr-o dimineata, cand seful de sectie era pe tren la supracontrol l-am auzit ca-i dracuia pe aia care au facut tablita cu inscriptia respectiva. Probabil a fost transmisa si informatia gresit catre editura sau e greseala de tipar. Soimu a avut 4 linii. Ulmulet e desfiintata prin 1986, daca nu ma insel.
Sus In jos
kristi kkk

MesajSubiect: Re: 909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea   Mier Feb 08, 2012 10:51 am

O informatie pe care o am acum de la IDM-ul de serviciu din statia Alexandria spune ca astazi va fi inchisa total sectia Alexandria-Zimnicea. Automotoarele au ramas in Alexandria.
Sus In jos

909 : Rosiori Nord - Alexandria - Zimnicea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 11 din 12Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 900-