myster2008 Administrator

Numarul mesajelor: 1365 Varsta: 30 Localizare: Roquetas de Mar , Almeria , Spania Data de inscriere: 14/08/2008
 | Subiect: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Vin Iul 23, 2010 7:04 pm | |
| Am creat acest topic in urma evenimentelor care s-au petrecut in ultimele 72 de ore. Acest topic va fi permanent si va fi disponibil tuturor membrilor , se vor posta raspunsurile administratiei la toate problemele ivite pe viitor.
In scurt timp o sa vin cu raspunsurile la tot ce s-a intamplat si pe care le asteptati cu nerabdare. |
|
myster2008 Administrator

Numarul mesajelor: 1365 Varsta: 30 Localizare: Roquetas de Mar , Almeria , Spania Data de inscriere: 14/08/2008
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Vin Iul 23, 2010 8:41 pm | |
| Sa incepem cu inceputul.....
Ca sa puteti intelege trebuie sa va povestesc o mica povestioara : --- totul a inceput pe 14.08.2008 cand am infintat acest forum --- al doilea user de pe acest forum a fost dantm, fiind de la mine din zona ne-am imprietenit si i-am propus sa fie admin si sa ma ajute --- eu fiind inca un novice in ale trenurilor , cunostintele sale m-au ajutat foarte mult, si pentru asta ii multumesc --- intre timp au aparut in echipa administratorilor mardaryroby si Costache Mihail , 2 oameni exceptionali care m-au ajutat in multe momente grele, tot pe acesta cale vreau sa le multumesc si lor --- au trecut luni si forumul a inceput sa aiba din ce in ce mai multi useri , asa ca munca administratorilor a crescut din ce in ce mai mult --- scopul meu a fost sa fim cu totii o mare familie care sa ne lege cu drag pasiunea feroviara, --- pentru a consolida cat mai mult legaturile "familiei" am creat topicul ZILE DE NASTERE --- acest topic a fost un topic de suflet pentru mine , chiar ma bucuram cand un user din Iasi sau unul din Cluj, total necunoscuti mie, un ureaza un sincer La multi ani ! --- era o bucurie sincera pe care am vrut ca fiecare dintre voi am vrut sa o simta, si cred ca majoritatea dintre voi imi dati dreptate --- eu pun foarte mult suflet in ceeea ce fac, ca de altfel multi dintre voi , iar cand o bucatica din sufletul meu se duce , nu ma simt bine deloc --- asta este ,cu toate ca tot ce s-a imtamplat mi-a lasat un gust amar, viata merge inainte , cu rele si bune !
In echipa de administratie eu fiind fondator am 100% drepturi iar ceilalti administratori 90% , am incercat sa imi aleg oameni de incredere care sa ma ajute . Tot ce le-am cerut a fost faptul ca trebuie sa ne consultam inainte de a lua orice decizie in legatura cu forumul.
Degradarea user-ului dantm de la rangul de administrator :
--- a sters un topic important fara a se consulta cu echipa de administratie --- aceasta decizie a fost luata de mine deoarece nici macar nu m-a consultat , ulterior , vorbind cu el la telefon , nu am fost nici de acord cu faptul ca nu isi are rostul pe forum --- stergerea pozelor altor useri : nici aici nu sunt de acord ,deoarece acest forum nu vreau sa fie unul elitist , vreau sa fie al unor oameni obisnuiti care sa straduie sa invete cate ceva de aici, noi cei cu mai multa experienta trebuie sa ii ajutam si sa ii indrumam ; ganditi-va cum s-ar simti un user care s-a straduit sa ne arate ceva interesant , i-a iesit poza un pic miscata si noi i-o stergem ; primul lui gand ar fi de descurajare si dejnadejde , chiar daca apoi o sa il incurajam sa se straduiasca mai bine tot cu prima impresie ramane
Topicul ZILE DE NASTERE
--- a fost reinfintat deoarece , desi aveam posibilitatea de restaurare , trebuia restaurat forumul cu 2 zile in urma , pierzandu-se mesajele si userii inscrisi ulterior; nu am vrut sa se intample asta --- pana acum acest topic nu a deranjat pe nimeni , dar dupa ce s-a sters , au aparut deja sustinatori ai acestei idei --- si alte forumuri au urari adresate membrilor si pe nimeni nu a deranjat --- daca cineva nu este interesat de acest topic este la libera lui alegere sa nu intre sa vizualizeze mesaje de acolo
Dictatura pe forum
--- nu stiu de unde ati mai scos aceasta afirmatie dar este parerea voastra si v-o respect --- considerati dictatura faptul ca va puteti modifica unul din mesaje chiar si la un an dupa ce l-ati postat? --- considerati dictatura faptul ca aveti voie sa publicati orice fel de poze , chiar miscate si neincadrate corect ? --- considerati dictatura faptul ca incercam sa aducem solutii la orice intrebari puse de voi , unele considerate de voi chiar hilare si prostesti? --- considerati dictatura faptul ca incercam sa remediem conflicte pe cale amiabila si fara cearta ? P.S : pe unele forumuri nu gasiti atata libertate .
Va las pe voi sa apreciati!
User didi
--- cea ce a facut user-ul sorinucu este inacceptabil si nu va fi tolerat , asa ceva nu voi permite sa se intample niciunuia dintre voi pe viitor --- discutiile pe privat raman pe privat si nu pot fi publicate fara acordul ambelor parti --- razboaiele personale care le aveti cu didi va rog sa le purtati pe privat si nu le faceti publice --- judecati la rece , eu am impresia ca pe unii dintre voi va deranjeaza faptul ca e fata --- tin sa va readuc aminte ca in lunile anterioare chiar voi ati votat-o fotograful lunii --- din punctul de vedere al administratiei datorita activitatii ei si contributia care a adus-o la imbogatirea forumului , va ramane in continuare V.I.P Member
Cam atat am vrut sa va spun , sper ca nu v-am plictisit cu lectura acestui mesaj , asa ca la mai multe poze si expeditii si la mai putine vorbe !
Cristi a.k.a myster2008 --- fondator www.forumtrenuri.com
O seara placuta !
P.S (2) : Daca s-ar fi sters tot forumul din greseala?
|
|
stakee
Numarul mesajelor: 165 Data de inscriere: 07/08/2009
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 8:08 am | |
| | myster2008 a scris: | | P.S (2) : Daca s-ar fi sters tot forumul din greseala? |
Reconstruim! |
|
karpaty Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 06/12/2009
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 12:01 pm | |
| | stakee a scris: | | myster2008 a scris: | | P.S (2) : Daca s-ar fi sters tot forumul din greseala? |
Reconstruim! |
Usor de vorbit ! |
|
stakee
 | |
pisti91
Numarul mesajelor: 280 Varsta: 21 Localizare: Oradea Data de inscriere: 17/08/2008
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 12:26 pm | |
| De refacut nu e greu. Probleme ar fi cu topicurile disparute.
Dar e off-topic.
|
|
stakee
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 12:31 pm | |
| | pisti91 a scris: | De refacut nu e greu. Probleme ar fi cu topicurile disparute.
Dar e off-topic.
|
Cei drept, dar multi utilizatori frecventeaza minim 2 forumuri, nu e mare greutate sa dai quote/citare de pe un forum pt a reface celalalt |
|
cortexedge moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1402 Localizare: Tg.Mures Data de inscriere: 20/08/2008
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 5:26 pm | |
| Da, dar cine ar face asta? _________________ La tăți ni-i greu…www.youtube.com/user/cortexedge  |
|
stakee
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 7:34 pm | |
| |
|
Stratan-Tttggvv

Numarul mesajelor: 100 Varsta: 22 Localizare: Constanta Data de inscriere: 23/02/2009
 | Subiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM Sam Iul 24, 2010 10:42 pm | |
| Bah voi sunteti Prosti ??? Ce naiba sa mai construim iar facem alt forum , pe care 2 -3 posteaza in rest aceiasi oameni care posteaza peste alte 5 forumuri ?? Asta se vrea ?? Din cauza ca unii dintre voi nu stiti sa renuntati la Orgoliile Personale . Pai cum sa ne ridicam noi la nivelul nemtilor care au un forum mare si lat ,ca se amintea intr-un post . cum ??? In loc sa fie unitate ,altii isi arata orgoliile . Un om normal la cap n-ar sterge peste noapte un forum intreg . Ori facem ceva in comun , ori ne facem fiecare cate un forum , postam cativa si pe urma ne miram ca de ce nu merge .. |
|