Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
myster2008
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 1365
Varsta: 30
Localizare: Roquetas de Mar , Almeria , Spania
Data de inscriere: 14/08/2008

MesajSubiect: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Vin Iul 23, 2010 7:04 pm

Am creat acest topic in urma evenimentelor care s-au petrecut in ultimele 72 de ore. Acest topic va fi permanent si va fi disponibil tuturor membrilor , se vor posta raspunsurile administratiei la toate problemele ivite pe viitor.

In scurt timp o sa vin cu raspunsurile la tot ce s-a intamplat si pe care le asteptati cu nerabdare.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.forumtrenuri.com
myster2008
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 1365
Varsta: 30
Localizare: Roquetas de Mar , Almeria , Spania
Data de inscriere: 14/08/2008

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Vin Iul 23, 2010 8:41 pm

Sa incepem cu inceputul.....

Ca sa puteti intelege trebuie sa va povestesc o mica povestioara :
--- totul a inceput pe 14.08.2008 cand am infintat acest forum
--- al doilea user de pe acest forum a fost dantm, fiind de la mine din zona ne-am imprietenit si i-am propus sa fie admin si sa ma ajute
--- eu fiind inca un novice in ale trenurilor , cunostintele sale m-au ajutat foarte mult, si pentru asta ii multumesc
--- intre timp au aparut in echipa administratorilor mardaryroby si Costache Mihail , 2 oameni exceptionali care m-au ajutat in multe momente grele, tot pe acesta cale vreau sa le multumesc si lor
--- au trecut luni si forumul a inceput sa aiba din ce in ce mai multi useri , asa ca munca administratorilor a crescut din ce in ce mai mult
--- scopul meu a fost sa fim cu totii o mare familie care sa ne lege cu drag pasiunea feroviara,
--- pentru a consolida cat mai mult legaturile "familiei" am creat topicul ZILE DE NASTERE
--- acest topic a fost un topic de suflet pentru mine , chiar ma bucuram cand un user din Iasi sau unul din Cluj, total necunoscuti mie, un ureaza un sincer La multi ani !
--- era o bucurie sincera pe care am vrut ca fiecare dintre voi am vrut sa o simta, si cred ca majoritatea dintre voi imi dati dreptate
--- eu pun foarte mult suflet in ceeea ce fac, ca de altfel multi dintre voi , iar cand o bucatica din sufletul meu se duce , nu ma simt bine deloc
--- asta este ,cu toate ca tot ce s-a imtamplat mi-a lasat un gust amar, viata merge inainte , cu rele si bune !

In echipa de administratie eu fiind fondator am 100% drepturi iar ceilalti administratori 90% , am incercat sa imi aleg oameni de incredere care sa ma ajute . Tot ce le-am cerut a fost faptul ca trebuie sa ne consultam inainte de a lua orice decizie in legatura cu forumul.

Degradarea user-ului dantm de la rangul de administrator :

--- a sters un topic important fara a se consulta cu echipa de administratie
--- aceasta decizie a fost luata de mine deoarece nici macar nu m-a consultat , ulterior , vorbind cu el la telefon , nu am fost nici de acord cu faptul ca nu isi are rostul pe forum
--- stergerea pozelor altor useri : nici aici nu sunt de acord ,deoarece acest forum nu vreau sa fie unul elitist , vreau sa fie al unor oameni obisnuiti care sa straduie sa invete cate ceva de aici, noi cei cu mai multa experienta trebuie sa ii ajutam si sa ii indrumam ; ganditi-va cum s-ar simti un user care s-a straduit sa ne arate ceva interesant , i-a iesit poza un pic miscata si noi i-o stergem ; primul lui gand ar fi de descurajare si dejnadejde , chiar daca apoi o sa il incurajam sa se straduiasca mai bine tot cu prima impresie ramane

Topicul ZILE DE NASTERE

--- a fost reinfintat deoarece , desi aveam posibilitatea de restaurare , trebuia restaurat forumul cu 2 zile in urma , pierzandu-se mesajele si userii inscrisi ulterior; nu am vrut sa se intample asta
--- pana acum acest topic nu a deranjat pe nimeni , dar dupa ce s-a sters , au aparut deja sustinatori ai acestei idei
--- si alte forumuri au urari adresate membrilor si pe nimeni nu a deranjat
--- daca cineva nu este interesat de acest topic este la libera lui alegere sa nu intre sa vizualizeze mesaje de acolo

Dictatura pe forum

--- nu stiu de unde ati mai scos aceasta afirmatie dar este parerea voastra si v-o respect
--- considerati dictatura faptul ca va puteti modifica unul din mesaje chiar si la un an dupa ce l-ati postat?
--- considerati dictatura faptul ca aveti voie sa publicati orice fel de poze , chiar miscate si neincadrate corect ?
--- considerati dictatura faptul ca incercam sa aducem solutii la orice intrebari puse de voi , unele considerate de voi chiar hilare si prostesti?
--- considerati dictatura faptul ca incercam sa remediem conflicte pe cale amiabila si fara cearta ?
P.S : pe unele forumuri nu gasiti atata libertate .

Va las pe voi sa apreciati!

User didi

--- cea ce a facut user-ul sorinucu este inacceptabil si nu va fi tolerat , asa ceva nu voi permite sa se intample niciunuia dintre voi pe viitor
--- discutiile pe privat raman pe privat si nu pot fi publicate fara acordul ambelor parti
--- razboaiele personale care le aveti cu didi va rog sa le purtati pe privat si nu le faceti publice
--- judecati la rece , eu am impresia ca pe unii dintre voi va deranjeaza faptul ca e fata
--- tin sa va readuc aminte ca in lunile anterioare chiar voi ati votat-o fotograful lunii
--- din punctul de vedere al administratiei datorita activitatii ei si contributia care a adus-o la imbogatirea forumului , va ramane in continuare V.I.P Member

Cam atat am vrut sa va spun , sper ca nu v-am plictisit cu lectura acestui mesaj , asa ca la mai multe poze si expeditii si la mai putine vorbe !

Cristi a.k.a myster2008 --- fondator www.forumtrenuri.com

O seara placuta !

P.S (2) : Daca s-ar fi sters tot forumul din greseala?

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.forumtrenuri.com
stakee

Numarul mesajelor: 165
Data de inscriere: 07/08/2009

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 8:08 am

myster2008 a scris:

Reconstruim!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 12:01 pm

stakee a scris:
myster2008 a scris:

Reconstruim!

Usor de vorbit !
Sus In jos
stakee

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 12:03 pm

karpaty a scris:
stakee a scris:
myster2008 a scris:

Reconstruim!

Usor de vorbit !

M-ai auzit de la 225 de km zicand asta? lol!

Poate usor de scris, lafel cum am scris postul anterior nui mare greutate sa refaci un forum Smile
Sus In jos
pisti91

Numarul mesajelor: 280
Varsta: 21
Localizare: Oradea
Data de inscriere: 17/08/2008

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 12:26 pm

De refacut nu e greu. Probleme ar fi cu topicurile disparute.

Dar e off-topic.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.vehicule.uv.ro
stakee

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 12:31 pm

pisti91 a scris:
De refacut nu e greu. Probleme ar fi cu topicurile disparute.

Dar e off-topic.

Cei drept, dar multi utilizatori frecventeaza minim 2 forumuri, nu e mare greutate sa dai quote/citare de pe un forum pt a reface celalalt
Sus In jos
cortexedge
moderator forum si fotograful anului
moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1402
Localizare: Tg.Mures
Data de inscriere: 20/08/2008

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 5:26 pm

Da, dar cine ar face asta?

Sus In jos
stakee

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 7:34 pm

Cine vrea
Sus In jos
Stratan-Tttggvv

Numarul mesajelor: 100
Varsta: 22
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 23/02/2009

MesajSubiect: Re: RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM   Sam Iul 24, 2010 10:42 pm

Bah voi sunteti Prosti ???
Ce naiba sa mai construim iar facem alt forum , pe care 2 -3 posteaza in rest aceiasi oameni care posteaza peste alte 5 forumuri ?? Asta se vrea ??
Din cauza ca unii dintre voi nu stiti sa renuntati la Orgoliile Personale . Pai cum sa ne ridicam noi la nivelul nemtilor care au un forum mare si lat ,ca se amintea intr-un post . cum ??? In loc sa fie unitate ,altii isi arata orgoliile . Un om normal la cap n-ar sterge peste noapte un forum intreg . Ori facem ceva in comun , ori ne facem fiecare cate un forum , postam cativa si pe urma ne miram ca de ce nu merge ..
Sus In jos

RASPUNSURI ADMINISTRATIE FORUM

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
» Forum italiano con i nostri amici del forum
» Propuneri inbunatatire forum.
» forum crescatorilor de cainii
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-