Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
andrey_tm

Numarul mesajelor: 311
Localizare: Timisoara/Romania
Data de inscriere: 08/09/2011

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Sam Dec 31, 2011 11:44 am

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.youtube.com/user/AndreyCFR?feature=mhee#p/u
manuela

Numarul mesajelor: 347
Data de inscriere: 03/11/2011

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Sam Dec 31, 2011 5:12 pm

andrey_tm a scris:

ce grozav,asa da tren cu multe vagoane;arata ca un tren de rang superior.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mardaryroby
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 248
Varsta: 33
Localizare: Iasi, Romania
Data de inscriere: 21/08/2008

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Vin Ian 06, 2012 11:09 pm

O mica excursie de la Orsova la Balota.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rrt-group.com
razvan - trenuri

Numarul mesajelor: 797
Varsta: 30
Localizare: Undeva in sudul Romaniei
Data de inscriere: 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Sam Ian 07, 2012 12:43 am

Frumos traseu.
Sus In jos
Nk11

Numarul mesajelor: 181
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/12/2010

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Dum Ian 15, 2012 12:41 am

12 Ianuarie 2012. Cateva poze cu M900 intre Filiasi si Bucuresti. Linia se prezinta ceva mai bine fata de ultima calatorie din vara trecuta. Au mai fost eliminate cateva restrictii.

Sus In jos
razvan - trenuri

Numarul mesajelor: 797
Varsta: 30
Localizare: Undeva in sudul Romaniei
Data de inscriere: 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Lun Feb 13, 2012 2:57 pm

Cum se circula pe aceasta magistrala azi? Am observat ca majoritatea trenurilor IR au fost anulate.
Sus In jos
andreiutzu

Numarul mesajelor: 82
Data de inscriere: 05/05/2011

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Lun Feb 13, 2012 7:06 pm

Stiu ca au fost cateva avalanse si asta e motivul pentru care trenurile pe ruta Timisoara - Bucuresti au fost anulate.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782
Varsta: 40
Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor
Data de inscriere: 06/03/2009

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Lun Feb 13, 2012 7:08 pm

Doua avalanse intre Drobeta Turnu Severin si Orsova ce a astupat si soseaua. O avalansa a fost si pe Valea Oltului mai sus de Cozia.

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor: 212
Varsta: 27
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 01/06/2010

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Lun Feb 13, 2012 8:52 pm

Se circuula bine pe M900.Doar IC-urile au fost anulate in zile cu probleme din cauza zapezii.IR 361-2 chiar a recuperat 30 de min din Stamora Moravita Fr pana in Craiova.Statiile Isalnita,Craiova au si incalzitoare.
Sus In jos
Cito

Numarul mesajelor: 126
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 13/05/2010

MesajSubiect: Re: M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord   Lun Feb 13, 2012 8:58 pm

laur 133 a scris:
Se circuula bine pe M900.Doar IC-urile au fost anulate in zile cu probleme din cauza zapezii.IR 361-2 chiar a recuperat 30 de min din Stamora Moravita Fr pana in Craiova.Statiile Isalnita,Craiova au si incalzitoare.

Ai fost calator in acel tren? Eu stiu ca aseara, si am postat mesajul, atat IR 361-2 cat si IR 1696 au fost anulate. Mecanicul de Craiova care urma sa tracteze acest tren a fost trimis inapoi la odihna pana la noi dispozitii (cel mai probabil regie cu primul tren spre domiciliu).
Sus In jos

M 900 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Nord

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 24 din 30Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 900-