Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 47 ... 58  Urmatorul
AutorMesaj
ATM

Numarul mesajelor: 574
Varsta: 31
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 10/07/2010

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Sam Ian 21, 2012 6:30 pm

La de D-zeu ar baga 10 trenuri obligatorii pe zi cand nu isi cumpara nici mama lu' Stefan cel Mare bilet? doar ca sa le bage sula-n coaste alora de la TFG, sa le cauzeze pierderi, sau sa se laude-n an electoral ca " ati vrut tren, v-am dat tren, acu' votati-ne"?

Din punctul meu de vedere e cam nesimtire chestia asta...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
alexmorph3us

Numarul mesajelor: 127
Varsta: 24
Data de inscriere: 13/07/2010

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Sam Ian 21, 2012 7:32 pm

Eu cred ca ar fi in interesul lor sa bage mai mult de doua trenuri cat sunt in prezent pentru a putea sa-si acopere cheltuielile.In cazul acesta probabil ca vor aduce patru automotoare care vor face pan la Oltenita si inapoi toata ziua iar referitor la cumpararea biletelor nu cred ca vor fi probleme pentru ca ele se vor taia oricum in tren cum fac si alti operatori privati fara sa mai faca vreo casa de bilete mai ales ca garile nici nu mai sunt Crying or Very sad
Sus In jos
ATM

Numarul mesajelor: 574
Varsta: 31
Data de inscriere: 10/07/2010

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Sam Ian 28, 2012 9:29 pm

Bun inteles ca privatul isi scoate banii pe mai multe trenuri. E universal valabil ca unde a intrat privatul au aparut mai multe curse. Insa e o chestie de finete aici intre ce vrei tu si ce te obliga altul - mi se pare incorect sa il fortezi tu , guvernant, sa bage mai multe trenuri. Daca vrea privatul sa bage mai multe, da, OK, lasa-i libertatea de actiune si decizia de a baga cate trenuri vrea , ca doar d-aia a inchiriat linia. Tu, guvernant, impune numarul minim de trenuri cate au fost pana acuma, e fair-play asa. Iar daca TFG vrea sa bage mai mult de 2 trenuri/zi, e treaba lui. Dar, hm, linia asta a fost pana acuma a CFR si pachetul social era de 2 trenuri pe zi, si asta de ani buuuni, nu de azi-de ieri. Si ce, a crescut peste noapte populatia de la Vasilati de au nevoie de mai multe trenuri? sau au devenit toti iubitori de lege si platesc bilete de rusine? Acuma a venit privatul si e fortat sa bage mai multe trenuri c-asa vrea guvernul...? daca le baga singur peste pachetul ala de 2 trenuri /zi e treaba lui, probabil ca asa va face oricum, dar de ce sa fie FORTAT sa faca asta? e chestie de nuanta aici...care cam pute urat, a miscare electorala pe spatele altora, dupa parerea mea. Sper sa ma fi facut inteles.
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Vin Feb 03, 2012 3:04 pm

Astazi 03.02.2012 cele 2 perechi de trenuri au fost anulate din cauza viscolului ! mai bine le anulau definitiv !

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1582
Varsta: 30
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Vin Feb 03, 2012 3:17 pm

La orele 17 se inchid ambele autostrazi pe toata lungimea lor, si trenurile pe M800 vor fi suspendate nu se stie pe ce perioada.
Sus In jos
Dr2005
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 1229
Varsta: 23
Localizare: București, Drumul Taberei
Data de inscriere: 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Vin Feb 03, 2012 3:35 pm

Mă uitam la imaginile de pe A2... asfaltul e ,,la gri", se vede totul. Probabil o închid preventiv, după ce s-au fript cu ciorba săptămâna trecută. Oricum, mi se pare o mare bătaie de joc să izolezi juma' de țară pentru că ți se pare că se va bloca, în loc să asiguri utilajele necesare. Oare în Eleveția nu ninge? Sau în Finlanda? Că acolo nu am auzit de decizii așa de aberante...
Valabil și pentru magistrala 800.

karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Mar Feb 07, 2012 3:47 pm

Sectia asta este inchisa de 5 zile si in continuare ramane inchisa pana vremea va permite redeschiderea , banuiesc ca oricum nu au interes sa o redeschida . Laughing Very Happy Laughing

TDD 659464694345659464
Sus In jos
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1582
Varsta: 30
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Mar Feb 07, 2012 4:12 pm

Nu cred ca e inchisa din cauza viscolului deoarece in zona nu a mai nins de 2 zile. Din cauza vantului puternic care zilele astea poate atinge rafale de 100-120km/h s-a inchis circulatia.
Puteau macar sa introduca in sistem de avarie 2 perechi de trenuri trase de EGM cate unul dimineata si unul seara in fiecare directie in regim de IR.
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Mar Feb 07, 2012 4:16 pm

I sta mai bine inchisa . Laughing

TDD 659464694345659464
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita   Dum Feb 19, 2012 11:49 pm

Am fost sa vad gara Titan Sud si liniile erau pline de zapada , nu se vedea nimic decat totul alb , nu a trecut nimic de foarte mult timp , pe peron daca mai erau aprinse 2 becuri restul nu , usile din gara erau cu lacat pe ele totul pustiu , deci se pare ca pana nu se topeste zapada nu mai vedem trenuri , eventual cand vor veni TFC si asta daca se va topi zapada ca altfel nu vad cum , cine sa bage ceva plung pe aceasta linie .

TDD 659464694345659464
Sus In jos

801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 37 din 58Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 47 ... 58  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-