Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
basil

Numarul mesajelor: 13
Data de inscriere: 13/07/2011

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 12:36 pm

O sa pun poze si eu.
Nu mi-a rapsuns nimeni,daca stie cineva, s-a circulat vreodata pe firul ala?
Si ultimele zvonuri din Slobozia, cica se electrifica linia Fetesti-Ciulnita,adica Slobozia va fi gara electrificata. E adevarat? Abia mai sunt 15-20 de calatori pe zi si aia merg cu nasu.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
IonutCFR2009
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 842
Localizare: Braila
Data de inscriere: 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 12:43 pm

basil a scris:
O sa pun poze si eu.
Nu mi-a rapsuns nimeni,daca stie cineva, s-a circulat vreodata pe firul ala?
Si ultimele zvonuri din Slobozia, cica se electrifica linia Fetesti-Ciulnita,adica Slobozia va fi gara electrificata. E adevarat? Abia mai sunt 15-20 de calatori pe zi si aia merg cu nasu.

Pai, treaba e ca si rezolvata pe jumatate. Segmentul Fetesti-Tandarei plus inca ceva (cateva zeci de metri) este electrificat demult. Mai ramān 45 de km de electrificat, din cei 76 km cāt are linia Fetesti-Tandarei-Slobozia Veche-Ciulnita. Deci, 41 % din lucrare e rezolvata (poate sa-i taie panglica, s-o inaugureze, eventual s-o adauge in palmaresul electoral cei de la putere). Laughing

Sus In jos
basil

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 12:47 pm

Deci tot zvonuri.
Sus In jos
dan tm

Numarul mesajelor: 1265
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 12:50 pm

M-am gindit ce vrei sa spui cu ,,dreapta" dar imi dau seama ca te referi la racordarea de la Slobozia Veche.

Personal cred ca s-a circulat pe acolo mai ales in perioada in care se circula cu marfa.

Apoi linia Fetesti -Ciulnita este electrificata de multa vreme.

Ca ar fi vorba de electrificarea liniei Tandarei-Slobozia-Ciulnita, daca ai urmari putin forumurile unde se discuta despre investii, probabil ai sa iti dai seama ca poate fi vorba cel mult de racordarea unor consumatori la reteaua electrica.

Cine anume in Slobozia ar putea lansa asemena zvonuri? cum de nu s-au auzit pina acum? nu cumva e o traire personala a cuiva?

Sigur ca altfel forumul acestei linii ar mai lincezi.
Sus In jos
basil

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 12:58 pm

Desigur, era vorba de via Slobozia.
Asa a scris asta vara in Independent, un ziar local. ca demoleaza gara actuala,ca se construieste una mare cu tunel pt peroanele 2-3 si ca se va electrifica , totul cu bani europeni. Nu doar ca suna ci chiar ar fi o aberatie. Orasul asta nu are apa de baut si alte probleme grave decat chestiile de mai sus.
Sus In jos
adrian78
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2390
Localizare: HUNEDOARA
Data de inscriere: 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 1:09 pm

Da sunt milioane de euro de muls!!!ei inchid linii si modernizeaza gari sa le fie rusine!!

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 1:16 pm

e un contractor local Oyl Company care in cardasie cu primarul primeste tot ce misca in materie de constructii mari. Numai ei, evident.
Sus In jos
razvan - trenuri

Numarul mesajelor: 797
Varsta: 30
Localizare: Undeva in sudul Romaniei
Data de inscriere: 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 10:01 pm

basil a scris:
e un contractor local Oyl Company care in cardasie cu primarul primeste tot ce misca in materie de constructii mari. Numai ei, evident.

Daca vor sa electrifice linia prin Slobozia.
Sus In jos
kristi kkk

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 33
Localizare: Alexandria
Data de inscriere: 24/08/2008

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Lun Ian 23, 2012 11:02 pm

De ce dreaq sa electrifice, ca sa inchida dupa un an? Ce trafic e pe sectia asta, Fetesti-Tandarei-Slobozia-Ciulnita, au bagat cumva TGV si nu corespunde infrastructura? In situatia data de zilele noastre macar sa fie platitori de bilete cat sa mentina traficul actual, sau sa mai adauge 1-2 perechi de trenuri, nu sa visam electrificari aiurea. Baieti, nu mai haliti tot ce zice unul si altul, Galati-Tecuci e de 22 de ani nefinalizata. Mai auzeam in 2008 cum ca daca castiga presedentia CJ Mures Ciprian Dobre(PNL) o sa faca cale ferata intre Tirgu Mures-Sighisoara. Chiar atat de p r o s t i ne cred dobitocii cei de toate zilele noastre care ne-au condus dupa 22 - XII-1989?
Sus In jos
cardinal

Numarul mesajelor: 205
Localizare: Galati/Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2010

MesajSubiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei   Mar Ian 24, 2012 7:08 am

pai electrificarea, daca se face, nu e de la bugetul orasului Slobozia, nici macar de la cel judetean, ci investitie de guvern sau bani europeni
Sus In jos

701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 11Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 700-