| | 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
basil
Numarul mesajelor: 13 Data de inscriere: 13/07/2011
 | Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mar Ian 24, 2012 12:53 pm | |
| Dar asta am spus si eu mai sus "Asa a scris asta vara in Independent, un ziar local. ca demoleaza gara actuala,ca se construieste una mare cu tunel pt peroanele 2-3 si ca se va electrifica , totul cu bani europeni. " problema e ca banii ceruti de la europa,pentru un proiect inutil, ajung in conturile Oyl Company, contractorul preferat al primarului. Asa se fac afacerile dintotdeauna. Bani publici risipiti pe firmele preferate. |
|
 | |
adrian78 Moderator forum

Numarul mesajelor: 2390 Localizare: HUNEDOARA Data de inscriere: 05/10/2010
 | Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mar Ian 24, 2012 1:13 pm | |
| 7.780.000 de euro fara TVA o suma frumusica dar asta e Romania azi maine privatizeaza liniile nu mai conteaza banii bagati!! _________________  |
|
 | |
karpaty Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 06/12/2009
 | Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mier Feb 22, 2012 11:00 am | |
| Gata cu circulatia trenurilor de calatori si pe aceasta sectie , mai exact Ploiesti-Urziceni trenurile sunt anulate pe termen nelimitat (conform infofer) desi linia a fost redeschisa iar pe segmentul Urziceni-Slobozia linia ramane inchisa deocamdata , cu mult timp in urma am vazut un reportaj la tv in care spuneau ca 700+701 vor sa o dea la privat , 700 pe segmentul Mogosoaia-Faurei iar 701 pe intreaga distanta . Cine stie ce ne rezerva viitorul . |
|
 | |
basil
Numarul mesajelor: 13 Data de inscriere: 13/07/2011
 | Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mier Feb 22, 2012 11:09 am | |
| Da, intre Cazanesti si Orboiesti sunt inca troiene de 6 metri pe rambleu. Eu cred ca in perioada asta cu linia oprita din cauza inzapezirii CFR-ul a facut "profit" in ansamblu  . Trenurile de persoane abia daca aduceau in gara 15 insi,unde locomotiva ardea poate o tona jumate de motorina. |
|
 | |
razvan - trenuri

Numarul mesajelor: 797 Varsta: 30 Localizare: Undeva in sudul Romaniei Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mier Feb 22, 2012 12:01 pm | |
| | karpaty a scris: | | Gata cu circulatia trenurilor de calatori si pe aceasta sectie , mai exact Ploiesti-Urziceni trenurile sunt anulate pe termen nelimitat (conform infofer) desi linia a fost redeschisa iar pe segmentul Urziceni-Slobozia linia ramane inchisa deocamdata , cu mult timp in urma am vazut un reportaj la tv in care spuneau ca 700+701 vor sa o dea la privat , 700 pe segmentul Mogosoaia-Faurei iar 701 pe intreaga distanta . Cine stie ce ne rezerva viitorul . |
Ar fii super sa fie data la privat cat mai repede. Vom avea mai multe trenuri si pasagerii iar microbuzele vor avea mai putini calatori. Cred ca doar asa in garile din Ploiesti vor avea multe trenuri asa cum este normal.
|
|
 | |
IonutCFR2009 Moderator forum

Numarul mesajelor: 842 Localizare: Braila Data de inscriere: 09/07/2009
 | Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mier Feb 22, 2012 2:22 pm | |
| | karpaty a scris: | | Gata cu circulatia trenurilor de calatori si pe aceasta sectie , mai exact Ploiesti-Urziceni trenurile sunt anulate pe termen nelimitat (conform infofer) desi linia a fost redeschisa iar pe segmentul Urziceni-Slobozia linia ramane inchisa deocamdata , cu mult timp in urma am vazut un reportaj la tv in care spuneau ca 700+701 vor sa o dea la privat , 700 pe segmentul Mogosoaia-Faurei iar 701 pe intreaga distanta . Cine stie ce ne rezerva viitorul . |
Nu sunt anulate pe termen nelimitat. Din comoditate, sa nu mai modifice in fiecare zi perioada de suspendare a circulatiei, au bifat cu rosu toata perioada pana la noul mers de tren. In ziua cand sectiile vor fi declarate apte de circulatie in conditii de siguranta, se va debifa perioada de restrictie cu rosu (eu asa cred...)_________________ R 8213|8214 Constanta - Galati - Constanta ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  |
|
 | |
karpaty Moderator forum

| Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Mier Feb 22, 2012 3:13 pm | |
| Eu asa am auzit ca se vrea anularea si curselor Ploiesti-Urziceni , aceeasi masura cum a fost luata si pentru sectiile 302+304+306 pentru reducerea cheltuielilor . |
|
 | |
karpaty Moderator forum

| Subiect: Re: 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei Joi Feb 23, 2012 4:19 pm | |
| Momentan a scapat de anularea trenurilor de calatori , astazi au fost repuse in circulatie pe ruta Ploiesti-Urziceni . |
|
 | |
| | 701 : Ploiesti Sud - Urziceni - Slobozia Veche - Tandarei | |
|