Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
sorinucu

Numarul mesajelor: 319
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 26/01/2010

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Vin Iun 17, 2011 6:23 pm

Mai circula trenuri de marfa pe aceasta sectie?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.youtube.com/user/sorinucu
IonutCFR2009
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 842
Localizare: Braila
Data de inscriere: 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Vin Iun 17, 2011 6:54 pm

Eu cred ca mai circula trenuri de marfa spre Filipestii de Padure. Acum 1 luna cand am trecut prin zona IL Caragiale am observat ca linia spre Filipestii de Padure era foarte lucioasa. Totusi, dupa ce traverseaza soseaua Ploiesti - Targoviste, la cca 5 metri distanta este montat un sabot de deraiere pe linie si indicatorul „Asteapta” deoarece nu mai exista acar la cabina din dreptul barierei, manevra de primire si expediere din statie facandu-se cu ajutorul unui agent cu instrumente portative, acesta actionand si bariera atunci cand e cazul.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
sorinucu

Numarul mesajelor: 319
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 26/01/2010

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Vin Iun 17, 2011 9:06 pm

Multumesc pentru raspuns!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.youtube.com/user/sorinucu
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 374
Data de inscriere: 05/05/2010

MesajSubiect: marfa   Lun Aug 22, 2011 6:39 pm

Daca este cineva din zona, mai exista trafic de marfa, in zona Filipesti??? eventual si poze.ms!
Sus In jos
Radu Tudor

Numarul mesajelor: 132
Varsta: 15
Localizare: Targoviste
Data de inscriere: 06/02/2012

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Mar Feb 07, 2012 5:28 pm

Ar fi vreo sansa ca acecst tronson sa se redeschida macar in viitorul indepartat? Linia de la Caragiale pana la Filipestii de Padure inca exista si ma gandesc ca un privat ar putea fi interesat.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor: 564
Localizare: R滵nicu V滎cea.
Data de inscriere: 18/04/2011

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Mar Feb 07, 2012 8:26 pm

Radu Tudor a scris:
Ar fi vreo sansa ca acecst tronson sa se redeschida macar in viitorul indepartat? Linia de la Caragiale pana la Filipestii de Padure inca exista si ma gandesc ca un privat ar putea fi interesat.

Acum depinde si daca este rentabil. Daca nu sunt calatori ... Si eu mi`as dori din suflet sa redeschida Babeni - Alunu, traseul si peisajele sunt absolut superbe, dar la fel ... nu este rentabil, este normal ca niciun privat nu vrea sa iasa in pierdere.
Sus In jos
Radu Tudor

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Mier Feb 08, 2012 11:24 am

Linia ar putea fi rentabila din doua motive:
- elevii din Caragiale sau Ditesti ar ajunge mai repede la liceu la Filipesti
- se va deschide fabrica de la Darmanesti

Atunci firmele cu dube ar da faliment si am scapa mai repede de ele.
Sus In jos
dan tm

Numarul mesajelor: 1265
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Mier Feb 08, 2012 11:37 am

Dar linia ar trebui sa fie intr+o stare foarte buna ca sa poata lua clientii dubelor.

Sus In jos
Radu Tudor

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Mier Feb 08, 2012 4:09 pm

Linia este destul de buna dar mai trebuie putin consolidata in unele locuri.
Sus In jos
paall

Numarul mesajelor: 1050
Varsta: 27
Localizare: Ploiesti.vest
Data de inscriere: 31/10/2010

MesajSubiect: Re: 303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure   Mier Feb 08, 2012 4:13 pm

de cate ori am trecut in ultima perioada cu rechinii pe la bariera de la Caragiale si mai ales acum de cand e zapada mare se vede clar ca spre Filipesti/Ditesti nu a mai trecut nimic de foarte mult timp.
Sus In jos

303 : I. L. Caragiale-Moreni, -Filipe演i de P緂ure

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 300-