| | M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Dr2005 Moderator forum

Numarul mesajelor: 1229 Varsta: 23 Localizare: București, Drumul Taberei Data de inscriere: 17/08/2011
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Vin Dec 23, 2011 5:39 pm | |
| În Craiova e o țigănie fără margini în zona gării, dacă tot vorbim de anumite categorii de călători. De fapt, toate orașele mari au mahalalele lor, majoritatea dispuse în apropierea căilor ferate (Bucureștiul are Giulești-Sârbi, Clujul are Pata Rât, Ploieștiul are Mimiu, Constanța are Palas ș.a.m.d.). Deci specimene cerate cu civilizația sunt peste tot, nu doar la Iași și Vaslui. Însă pot fi civilizați cu forța (bine, nu cu pulanul, ci cu interzis accesul în tren fără bilet ori cu bagaje / haine jegoase și împuțite). Dovadă ce s-a făcut pe Brașov - Întorsura Buzăului (de exemplu) și, în nu am scris ce ar fi trebuitând, pe București - Oltenița. _________________  |
|
 | |
redeme

Numarul mesajelor: 789 Localizare: Iasi Data de inscriere: 06/03/2011
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Vin Dec 23, 2011 8:51 pm | |
| Că este în rând cu orașele menționate sunt de acord, pentru că toate sunt cam la fel, așa cum a spus și Dr2005. Iar cu Frumoasa nu exagerez deloc (presupun că știi unde e pasarela de acolo). Apropo, te-ai plimbat și în zona căminelor de muncitori, familiști, nefamiliști și ce-or mai fi de la Frigorifer - Bularga, în apropierea gării Socola? |
|
 | |
Marius 926

Numarul mesajelor: 1819 Data de inscriere: 08/01/2011
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Sam Dec 24, 2011 4:55 pm | |
| | Dr2005 a scris: | | În Craiova e o țigănie fără margini în zona gării, dacă tot vorbim de anumite categorii de călători. De fapt, toate orașele mari au mahalalele lor, majoritatea dispuse în apropierea căilor ferate (Bucureștiul are Giulești-Sârbi, Clujul are Pata Rât, Ploieștiul are Mimiu, Constanța are Palas ș.a.m.d.). Deci specimene cerate cu civilizația sunt peste tot, nu doar la Iași și Vaslui. Însă pot fi civilizați cu forța (bine, nu cu pulanul, ci cu interzis accesul în tren fără bilet ori cu bagaje / haine jegoase și împuțite). Dovadă ce s-a făcut pe Brașov - Întorsura Buzăului (de exemplu) și, în nu am scris ce ar fi trebuitând, pe București - Oltenița. | Bucurestiul are tiganie nu doar in Giulesti-Sarbi, Baicului (Buc Obor), Republica/Cartier 23 August (Titan Sud), Progresu, zona Plevnei (Buc Basarab/Gara de Nord - unde in parcarea de la gara de pe Dinicu Golescu vezi fara sa vrei trecand baietii veseli ce dau m...e la tarfe intre masini seara la lasarea intunericului si nu ia nimeni nicio masura!!!) Unde esti tu Antonescule? Daca mai traiai starpeai natia asta spurcata ce ne-a facut de ras in lume.
Scuze ptr of-topic dar nu m-am putut abtine. |
|
 | |
Dr2005 Moderator forum

Numarul mesajelor: 1229 Varsta: 23 Localizare: București, Drumul Taberei Data de inscriere: 17/08/2011
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Sam Dec 24, 2011 7:55 pm | |
| M-am referit strict la zonele din jurul căilor ferate. _________________  |
|
 | |
Marius 926

Numarul mesajelor: 1819 Data de inscriere: 08/01/2011
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Sam Dec 24, 2011 8:42 pm | |
| | Dr2005 a scris: | | M-am referit strict la zonele din jurul căilor ferate. | Si eu la fel. |
|
 | |
sorinucu

Numarul mesajelor: 319 Localizare: Baia Mare Data de inscriere: 26/01/2010
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Dum Feb 26, 2012 9:51 am | |
| Linia este incalecata intre Iasi si Ungheni? |
|
 | |
Vlad Moderator forum

Numarul mesajelor: 2068 Varsta: 25 Localizare: Campulung Est - linia 502 Data de inscriere: 08/04/2009
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Dum Feb 26, 2012 10:22 am | |
| Nu. Doar intre Socola si Ungheni. _________________ Vlad@forumtrenuri.com
|
|
 | |
redeme

| Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Dum Feb 26, 2012 10:23 am | |
| Da, linia este încălecată între Remiza T Socola H. CFR și Berești CFM (linia încălecată iese din Ungheni). |
|
 | |
sorinucu

Numarul mesajelor: 319 Localizare: Baia Mare Data de inscriere: 26/01/2010
 | Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Dum Feb 26, 2012 1:59 pm | |
| Conform Google Earth si Panoramio, linia incalecata nu iese din Ungheni http://www.panoramio.com/photo/60233390?source=wapi&referrer=kh.google.com |
|
 | |
redeme

| Subiect: Re: M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni Dum Feb 26, 2012 4:19 pm | |
| | sorinucu a scris: | Conform Google Earth si Panoramio, linia incalecata nu iese din Ungheni http://www.panoramio.com/photo/60233390?source=wapi&referrer=kh.google.com |
Nu-mi amintesc să fi spus că linia încălecată iese din Ungheni spre Unțești...
http://www.panoramio.com/photo/52067006 |
|
 | |
| | M 600 : Faurei - Tecuci - Vaslui - Iasi - Ungheni | |
|