|
| | 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Paul CFR

Numarul mesajelor: 311 Varsta: 17 Localizare: Rădăuți - M515 Data de inscriere: 05/12/2010
 | Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 04, 2012 9:31 pm | |
| Pai da, vor profita la maxim de aceasta perioada si vor face biletele cam 10 lei, deci dublu cat la tren, si sper sa se reintroduca trenuri, ar fi mai bine cu un operator privat care sa conduca cu cap aceasta sectie, sa puna orele gandite, si sa interzica blatismul, sau sa dea amenzi, dar cred ca mai este pana in ziua aia... |
|  | | Paul CFR

Numarul mesajelor: 311 Varsta: 17 Localizare: Rădăuți - M515 Data de inscriere: 05/12/2010
 | Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Dum Feb 05, 2012 7:04 pm | |
| Niciun tren nu va mai circula spre Putna si spre Radauti !
Niciun tren nu va mai circula, începând din acest weekend, pe relația Suceava – Putna și retur. Decizia celor de la CFR are la bază, potrivit unei informări trimisă Prefecturii Suceava, intenția de a rentabiliza activitatea economică a societății. După ce s-a încercat, în repetate rânduri, fără succes, concesionarea liniei CFR care asigură transportul de călători de la Suceava la Putna, decizia luată a fost ca ultima cursă de trenul spre Putna să fie vineri, 3 februarie, iar cea de la Putna spre Suceava să fie în dimineața zilei de sâmbătă, 4 februarie. De asemenea, nici trenurile de la Iași spre Putna, care circulau în zilele de duminică și de sâmbătă, nu vor mai circula până la Putna, tot din motive ce țin de rentabilitate. Potrivit sursei citate, singurele curse Regio – fostele trenuri personal, care vor mai fi din Suceava spre nordul județului vor fi până la Dornești, deci nici măcar până la Rădăuți. (D.P.)
Sursa: http://www.obiectivdesuceava.ro/v2/local/niciun-tren-nu-va-mai-circula-spre-putna-si-spre-radauti/ |
|  | | Paul CFR

| Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Mar Feb 07, 2012 10:29 pm | |
| De ce a izolat CFR-ul Putna si Radautiul de restul tarii ...
Circulația feroviară este asigurată doar pe liniile principale, în județul Suceava în zilele acestea, pe liniile secundare circulația trenurilor a fost puternic restricționată de la Rădăuți în sus, populația nu se mai poate baza decât pe mijloace de transport auto, dacă vrea să iasă din nămeți.
Citeste mai mult pe: http://www.obiectivdesuceava.ro/v2/local/de-ce-a-izolat-cfr-ul-putna-si-radautiul-de-restul-tarii/ |
|  | | Paul CFR

| Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 11, 2012 3:58 pm | |
| Am crezut ca circulatia pe linia asta va fi suspendata temporar cum sa mai intamplat si anul trecut, dar vad ca de data asta baietii au luat-o in serios cu inchiderea liniei. Inafara faptului linia este acoperita de un strat gros de zapada, semnalele au fost si ele intrerupte, (intrare, prevestitor etc. ), pana si semnalele de trecere la nivel nu mai functioneaza (acea lumina alba clipitoare, care arata ca e liber), parerea mea ca au cam exagerat, si se pare ca n-au de gand sa o deschida prea curand preferand sa-i puna cruce cum au facut si cu altele din zona.  Ba mai mult, dinspre Dornesti dupa ultima ramificatie spre firma austriaca, au pus si o paleta rosie pe mijlocul liniei, semn ca e cam gata cu ea, si totusi sper ca odata cu venirea primaverii sa le mai dezghete si lor mintile, sa o redeschida cu un cost de fuctionare cat mai mic. Ca fapt divers... azi am vazut in Dornesti pe R 5633 [LDH 82 + 3 vagoane (20-47)] si R 5637 [LDH 89 + 1 vagon (20-47)] , deci aceasi compunere care o aveau si cand circulau pana la Putna, doar ca le-a mai taiat din km si in loc sa se plimbe pana la Putna stau cate 3-4 ore garate in Dornesti.
Ultima editare efectuata de catre Paul CFR in Sam Feb 11, 2012 7:16 pm, editata de 1 ori |
|  | | karpaty Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 06/12/2009
 | Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 11, 2012 4:05 pm | |
| Tu credeai ca inchidere inseamna doar o saptamana , cand a zis ca linia se inchide asta au si facut , gata cu trenurile toate semnalele se opresc pentru a nu mai consuma curent , garile se inchid si gata , daca vine un privat bine daca nu va ramane istorie , cum s-a intamplat si cu alte sectii , cea mai aproape de tine este 518 Dornesti-Siret unde au inchis circulatia si gara s-a vandut deci s-a cam ales prafu , nici nu cred ca se va mai redeschide aceasta sectie , eventual 515 mai are o sansa cu un privat . |
|  | | Vlad Moderator forum

Numarul mesajelor: 2068 Varsta: 25 Localizare: Campulung Est - linia 502 Data de inscriere: 08/04/2009
 | Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 11, 2012 4:28 pm | |
| | Paul CFR a scris: | | Inafara faptului linia este acoperita de un strat gros de zapada, semnalele au fost si ele intrerupte, (intrare, BLA, prevestitor etc. ), |
Vezi ca acolo nu e BLA. Cel mai apropiat sector cu BLA e Suceava Nord - Darmanesti. De la Darmanesti pana la Dornesti si Dornesti - Putna circulatia e pe baza de cale libera. _________________ Vlad@forumtrenuri.com
|
|  | | Paul CFR

| Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 11, 2012 4:48 pm | |
| Putin dupa intrarea in Radauti dinspre Dornesti este un semnal cu 3 focuri: de sus in jos: galben-verde-rosu + inca un bec jos, banuiesc ca e de chemare si e alb (nu l-am vazut niciodata aprins), iar sub el se afla doua placute: una cu Pr. si una cu X. Seamna izbitor cu un semnal de trecere BLA de asta am zis, imi cer scuze daca am gresit, nu stau prea bine la categoria semnalizare. |
|  | | ionutz85

Numarul mesajelor: 203 Varsta: 26 Localizare: Bucuresti/Suceava Data de inscriere: 27/08/2009
 | Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 11, 2012 4:51 pm | |
| | karpaty a scris: | | Tu credeai ca inchidere inseamna doar o saptamana , cand a zis ca linia se inchide asta au si facut , gata cu trenurile toate semnalele se opresc pentru a nu mai consuma curent , garile se inchid si gata , daca vine un privat bine daca nu va ramane istorie , cum s-a intamplat si cu alte sectii , cea mai aproape de tine este 518 Dornesti-Siret unde au inchis circulatia si gara s-a vandut deci s-a cam ales prafu , nici nu cred ca se va mai redeschide aceasta sectie , eventual 515 mai are o sansa cu un privat . |
Singura sansa ar fi un operator privat,ceva. Cu un automotor ar face treaba pe acea ruta. Poate si Fero Trans aia,daca aduc cateva automotoare.Vedem acu cu licitatiile astea. Sunt curios cum de nu se baga Regiotrans pe Suceava.(excep: Dolhasca-Falticeni) |
|  | | karpaty Moderator forum

Numarul mesajelor: 2363 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 06/12/2009
 | Subiect: Re: 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. Sam Feb 11, 2012 4:56 pm | |
| Ar fi bine daca vine un privat si baga curse pe ruta Siret-Putna . Ferotrans am inteles ca a cumparat tot motoare DH2 , urmeaza sa fie reconditionate dupa care sa intre in exploatare , ramane de vazut care e adevarul si ce se realizeaza din aceste zvonuri . |
|  | | Vlad Moderator forum

Numarul mesajelor: 2068 Varsta: 25 Localizare: Campulung Est - linia 502 Data de inscriere: 08/04/2009
 | |  | | | | 515 : Dornesti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu Hm. | |
|
| Pagina 16 din 18 | Mergi la pagina : 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |