Sergiu
Nu se pune problema stai linistit
Stegaru
Nu este problema doar de dezinteres si vorba aia "lasa ca merge", eu pur si simplu am ramas indiferent ca poate o fi greu si nu vreau sa imi mai bat capul, vreau doar sa zic ca nici de plans si criticat nu mai este vorba. Hai sa zicem ca poate ar fi mers proiectul dumitale, daca nu suta la suta macar partial sa ne facem auziti, dar eu miam pierdut demult speranta intro schimbare dinasta.
Idea este chiar simpla, trebuie sa asteptam pana cand se duce petrolul, astfel se duce dracului interesul pentru dubari si transportul auto diesel, ca pana cand o sa se faca autoturisme cu pantograf sau cu captatori, o sa treaca mult timp deci logic o sa fie interes atunci pt calea ferata electrica.
Un exemplu il vazusem intr-un documentar. Era un grec care nu i-am retinut numele, si inventase o mingiuta cu aburi, deci descoperise o noua metoda mai buna decat sclavia.
Omul sa dus la conducatorul orasului/regatului sau ce era si a vorbind cu el a ajuns la concluzia: idee ai, material ai, dar motiv politic nu ai, adica ce dracu o sa facem cu sclavii daca face masinarii cu aburi acum(in perioada antica), exact asa este si la noi acum.