Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Codrut1985
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 408
Varsta: 26
Localizare: Oradea
Data de inscriere: 21/05/2009

MesajSubiect: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:05

Salutare...in urma unei discutii avute cu unul dintre administratorii acestui forum, am dori sa cerem parerea membrilor forumului in legatura cu constituirea ca ONG (organizatie non-guvernamentala)...Organizatia, care ar urma sa poarte numele de "Trenuletz" ar putea avea ca scop urmatoarele:
- promovarea prin diverse mijloace atat a transportului feroviar de marfa cat si a celui de calatori;
- crearea unei mai bune imagini a CFR pe plan national;

Rolul ONG-urilor consta in a promova valorile si initiativele civice in favoarea beneficiului public general

Cateva avantaje a ONG-urilor sunt urmatoarele:
- posibilitatea de a provoca anumite schimbari in domeniul in care activam, prin atragerea unui numar cat mai mare de membri cu aceleasi convingeri si obiective;
- da o "bulina alba" la CV-ul fiecaruia dintre noi...mai ales daca facem si ce ne place, nici nu mai intra in discutie;
- ne putem dezvolta increderea in succes, deoarece proiectele au rezultate;
- organizarea unor intalniri pe diverse teme, expeditii, conferinte, intr-un cadru organizat;
- recunoasterea ca organizatie de catre organele care activeaza in domeniul in care ne desfasuram activitatea;
- atragerea unor finantari de 3% din impozitul anual pe profit potentialelor companii interesate de sponsorizarea ONG-ului in schimbul promovarii imaginii acestora pentru derularea programelor ONG-ului;

Bineinteles ca e mult de discutat pe tema asta, dar dorim sa aflam pareri si de la ceilalti membrii ai acestui forum...orice sugestie si completare e binevenita Smile

Ultima editare efectuata de catre Codrut1985 in Joi 24 Dec 2009, 17:24, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://ghioane007.blogspot.com
didi

Numarul mesajelor: 658
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:08

Eu una sunt de acord cu tine Codrut , si te sustin cu aceasta decizie.Sper si restu sa fie la fel de motivati cheers
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lde 2100

Numarul mesajelor: 858
Localizare: Slanic prahova
Data de inscriere: 20/02/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:16

De acord..ar fi ceva foarte frumos..! Smile
Sus In jos
cortexedge
moderator forum si fotograful anului
moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1402
Localizare: Tg.Mures
Data de inscriere: 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:38

Ar fi nemaipomenit!
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 755
Varsta: 23
Localizare: Piatra Neamt
Data de inscriere: 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:40

si eu sunt de acord cu acest ONG atata timp cat vom fi bagati in seama, si scopurile sunt cele declarate...
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 755
Varsta: 23
Localizare: Piatra Neamt
Data de inscriere: 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:43

mai demult am si compus o piesa trance la care voiam sa-i atasez un videoclip cu trenuri, dar nu am avut succes, asa ca poate o putem folosi la viitorul ONG
Sus In jos
Codrut1985
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 408
Varsta: 26
Localizare: Oradea
Data de inscriere: 21/05/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 17:49

Eu sunt absolvent al Facultatii de Litere, sectia Comunciare Sociala si Relatii Publice, promotia 2008, si cred ca as putea fi de ajutor in crearea unor campanii publicitare, mesaje catre publicul-tinta, crearea de sondaje de opinie si toate cele...si cred ca fiecare dintre noi isi va aduce aportul atat la realizarea cat si la buna functionare a acestei posibile viitoare asociatii a pasionatilor de trenuri...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://ghioane007.blogspot.com
Onofrei Sergiu Gabriel'76

Numarul mesajelor: 675
Varsta: 35
Localizare: Galati
Data de inscriere: 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 19:03

Perfect de acord!
Sus In jos
marius_catalin84

Numarul mesajelor: 223
Varsta: 28
Localizare: ramnicu sarat
Data de inscriere: 23/08/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 22:08

sunt de acord ca forumul trenuletz sa devina ONG;
Sus In jos
stinky

Numarul mesajelor: 246
Varsta: 24
Localizare: Jimbolia,Timis
Data de inscriere: 25/08/2009

MesajSubiect: Re: Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?   Joi 24 Dec 2009, 22:27

Sunt intru totul de acord cu aceasta initiativa....e un vis ce se pare a deveni realitate....aveti toata sustinerea mea! Smile
Sus In jos

Sunteti de acord ca forumul Trenuletz sa se constituie ca ONG?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-