|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
DUAL

Numarul mesajelor: 1413 Localizare: Hunedoara Data de inscriere: 05/01/2011
 | Subiect: Re: Semnalizari Vin Ian 20, 2012 5:28 pm | |
| Ia-te dupa poza  .Daca erau independente nu ar fi trebuit sa arate aman2 galben .. acum incerc sa aflu de la sibieni despre situatia din zona  . http://postimage.org/image/vl61em1dh/ |
|
 | |
Vlad Moderator forum

Numarul mesajelor: 2068 Varsta: 25 Localizare: Campulung Est - linia 502 Data de inscriere: 08/04/2009
 | Subiect: Re: Semnalizari Vin Ian 20, 2012 5:34 pm | |
| Sunt 100% sigur ca sunt independente. Avand in vedere ca cel de linie ingusta nu mai e folosit sigur e defect si oricum nimeni nu il mai ia in considerare
M-am documentat mai bine si pot sa iti raspund la intrebare:
XN are 2+1 becuri pentru ca urmatorul semnal nu poate da indicatie decat viteza redusa (la orice linie ar intra trenul, el trece macar un macaz in abatere), deci are cele 3 indicatii pe care le-am zis
XI are 3+1 becuri 2 galbene si unul rosu + chemare indicatii date: rosu, galben-galben deoarece urmeaza o abatere la descalecarea celor 2 linii.
Iata si o poza gasita pe Google Earth cu semnalul ce urmeaza dupa cele 2 si descalecarea celor 2 ecartamente
http://static.panoramio.com/photos/original/18194782.jpg _________________ Vlad@forumtrenuri.com
|
|
 | |
DUAL

| Subiect: Re: Semnalizari Vin Ian 20, 2012 5:49 pm | |
| Da .. cam asa cred dupa cele povestetite de desiro ,ca deaia are ala 3 focuri , dar totusi daca era defect ar fi trebuit sa apara crucea(sau X ) cum i o zice peste semnal .. ca fiind anulat , nu  ?Dar spusese karpaty ca linia e inchiriata .. cine stie exact ce-o fi la mijloc .. oricum curioase semnalele.. le-am mai vazut dar nu stiam pe atunci semnalizare  . |
|
 | |
Vlad Moderator forum

Numarul mesajelor: 2068 Varsta: 25 Localizare: Campulung Est - linia 502 Data de inscriere: 08/04/2009
 | Subiect: Re: Semnalizari Vin Ian 20, 2012 5:50 pm | |
| Ar fi trebuit sa apara acea cruce, dar...cate nu ar mai trebui...asa e la CFR _________________ Vlad@forumtrenuri.com
|
|
 | |
dan tm
Numarul mesajelor: 1265 Data de inscriere: 15/08/2008
 | Subiect: Re: Semnalizari Sam Ian 21, 2012 12:02 pm | |
| Dar insasi macazul de descalecare nu inseamna si el viteza redusa pentru linia normala? pina la cel cu galben -galben din a doua poza? Semnalul din stinga pozei este semnalul de iesire pentru ingusta? sau de fapt semnalizeaza intrarea pe linia normala?
Plecarea trenurilor se facea de undeva din stinga pozei, si tin minte ca nu era semnal la ,,peronul " ala si mai erau niste linii incalecate industriale.
Uite ca mi-au scapat semnalele in discutie in schimb am altele inainte de intrarea pe normala. Unde ingusta are mai multe lumini
http://i397.photobucket.com/albums/pp51/dantm120/Craiova%20-%20sibiu%202007/P6240572.jpg
Cind am trecut in zona se construia un viaduct rutier, acolo sinele erau demontate si imbirligate, in locul lor era cun pilon. Nu am pozat pentru ca am fost surprins si trenul a trecut. |
|
 | |
Vlad Moderator forum

| Subiect: Re: Semnalizari Sam Ian 21, 2012 6:14 pm | |
| | dan tm a scris: | | Dar insasi macazul de descalecare nu inseamna si el viteza redusa pentru linia normala? pina la cel cu galben -galben din a doua poza? |
Ce treaba are? Linia normala merge tot inainte. E ca si cum linia normala ar fi directa si ingusta abatuta.
| dan tm a scris: | Semnalul din stinga pozei este semnalul de iesire pentru ingusta? sau de fapt semnalizeaza intrarea pe linia normala? |
Da. Este semnalul de iesire pentru linia ingusta. Nu semnalizeaza neaparat intrarea pe linia normala Pe mecanic nu il intereseaza asta. In situatia de fata, dupa cum am zis, e ca si cum linia normala ar fi linia directa si ingusta linia abatuta intr-o gara cu 2 linii (spre exemplu). Adica, daca semnalul acela de pe linia ingusta ar fi pe liber, atunci nici un semnal de iesire din gara Sibiu nu s-a pune pe liber in directia Podu Olt.
| dan tm a scris: | Uite ca mi-au scapat semnalele in discutie in schimb am altele inainte de intrarea pe normala. Unde ingusta are mai multe lumini http://i397.photobucket.com/albums/pp51/dantm120/Craiova%20-%20sibiu%202007/P6240572.jpg
|
Pai acolo are mai multe lumini pentru ca situatia de acolo o impune. De obicei unui semnal i se monteaza atatea lumini cate are nevoie in functie de indicatiile pe care le poate da. Cum semnalul de intrare in Sibiu pe linie ingusta nu poate da indicatiile verde sau verde-galben, nu i-au mai montat lumina verde. La fel cum cel pe normala nu poate da indicatiile verde, verde-galben, galben-galben, nu i-au mai montat nici lumina verde si nici al doilea galben. _________________ Vlad@forumtrenuri.com
|
|
 | |
AndiCFR

Numarul mesajelor: 855 Varsta: 14 Localizare: Brasov Data de inscriere: 10/06/2011
 | Subiect: Re: Semnalizari Dum Ian 29, 2012 2:40 pm | |
| |
|
 | |
LanceR V.I.P Member

Numarul mesajelor: 2234 Varsta: 45 Localizare: NordulBucurestiului Data de inscriere: 17/02/2011
 | Subiect: Re: Semnalizari Sam Feb 04, 2012 9:57 pm | |
| |
|
 | |
AndiCFR

Numarul mesajelor: 855 Varsta: 14 Localizare: Brasov Data de inscriere: 10/06/2011
 | Subiect: Re: Semnalizari Dum Feb 05, 2012 5:37 pm | |
| |
|
 | |
DUAL

| Subiect: Re: Semnalizari Lun Feb 06, 2012 11:50 am | |
| Revin cu semnalele Sibiene care afiseaza "lucruri intresante" .. Totusi se pare ca semnalul pt linia ingusta nu e anulat si arata galben.. totusi daca stau sa ma gandesc nu mai era inca un semnal si in mod normal trebuia sa ne dea VS.. foarte ciudate semnalizarile lor. Uita-ti aici semnalul filmat la intrare... http://www.youtube.com/watch?v=wYTrC1nbM-A Aman2 au 3 focuri si garantat are si cel de linie ingusta verde  . |
|
 | |
|