adrian78 Moderator forum

Numarul mesajelor: 2390 Localizare: HUNEDOARA Data de inscriere: 05/10/2010
 | Subiect: Re: Amintirile unui mecanic de locomotivă Joi Ian 27, 2011 4:41 pm | |
| Azi am luat diploma...Cica cei de la Regiotrans ar angaja ajutori dar nu stiu care sunt conditile lor..Daca ma ajute cineva cu niste amanunte pe privat Ionut_te mai ai timp sa te razgandesti pana iei autorizatia  _________________  |
|
ionut_te

Numarul mesajelor: 60 Varsta: 31 Localizare: Slatina Data de inscriere: 26/01/2009
 | Subiect: Re: Amintirile unui mecanic de locomotivă Sam Ian 29, 2011 8:20 am | |
| To The Legend: Mulțumesc mult pentru înțelegere și gândurile bune! To Adrian78hd: Probabil că sunt nebun... n-a putut să mă convingă nimeni să mă răzgândesc... nici măcar îngerul de nici trei luni de acasă... Sunt aproape sigur că cei care au practicat meseria asta o viață or să mă acuze știind ce înseamnă un înger de copil de lângă care trebuie să te rupi, dar și serviciul actual, deși bine plătit, mă ține departe de casă cu săptămânile câteodată... Așa că, din două rele încerc să o aleg pe cea mai puțin rea (părerea mea!  )! |
|
mitzaciobanu

Numarul mesajelor: 330 Varsta: 27 Localizare: Brasov Data de inscriere: 25/02/2010
 | Subiect: Re: Amintirile unui mecanic de locomotivă Sam Ian 29, 2011 9:22 am | |
| | adrian78hd a scris: | Azi am luat diploma...Cica cei de la Regiotrans ar angaja ajutori dar nu stiu care sunt conditile lor..Daca ma ajute cineva cu niste amanunte pe privat Ionut_te mai ai timp sa te razgandesti pana iei autorizatia  |
Felicitari, si "spor" la cat mai multi kilometri! |
|
MariusD Moderator forum

Numarul mesajelor: 2462 Varsta: 50 Data de inscriere: 03/09/2010
 | |
zenox4500 V.I.P Member

Numarul mesajelor: 105 Varsta: 56 Localizare: Caransebeș Data de inscriere: 01/08/2009
 | Subiect: Mecanic ajuto r REGIOTRANS Mar Ian 24, 2012 8:52 am | |
| La Regiotrans nu există funcția de mec. aj . Cei care termină școala de mecanici , fac stagii de practică , cu un mecanic titular . Sunt apoi autorizați ca mecanici de manevră , în remiye sau în stații mai importante , iar când sunt autorizați la drum , fac un stagiu în echipă completă ( mec. + mec. aj) pentru a fi autorizați în echipă simplificată ( fără mec. aj ) În această situație , funcția de mec. aj , o face alt mecanic care este în același stagiu de pregătire . La această firmă privată , automotoarele circulă în sistem simplificat ( fără mec. aj ) . |
|
mishu88 V.I.P Member

Numarul mesajelor: 521 Varsta: 23 Localizare: Fălticeni, jud. Suceava Data de inscriere: 12/02/2009
 | Subiect: Re: Amintirile unui mecanic de locomotivă Lun Feb 13, 2012 7:21 pm | |
| |
|