Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Urmatorul
AutorMesaj
George33

Numarul mesajelor: 42
Data de inscriere: 20/06/2010

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Mar Ian 24, 2012 8:12 pm

Daca ramanem in registrul fanteziilor, in tara care an de an nu aloca aproape niciun ban pentru intretinerea si reabilitarea infrastructurii feroviare:

(APROPO, STIE CINEVA CE BANI EXISTA LA CFR INFRASTRUCTURA PENTRU REPARATII DE LINII IN 2012, NU MA REFER LA CORIDORUL IV?!)

Sunt surprins ca se discuta despre HSR Bucuresti - Brasov, dupa mine ar fi o greseala mare sa se dubleze linia actuala, care pentru o perioada lunga este arhisuficienta, daca:
a) se face tot pana la Brasov;
b) e intretinuta ca lumea ca sa permita vitezele maxime pentru care a fost proiectata si reabilitata, indeosebi pe Bucuresti - Campina;
c) se impune operatorilor feroviari, indeosebi CFR Calatori, chiar sa circule cu viteza maxima permisa, ar trebui sa se ajunga la 2 ore pana la Bv, ceea ce e foarte bine si nu trebuie mai mult.

Mai fireasca mi s-ar parea o linie HSR Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Alba - Iulia (direct, nu prin Vintu) - Cluj, care ar lega multe puncte de interes real - avioanele Bucuresti - Cluj sunt arhipline, dar tot faci 5 ore cu tot cu mersul la si de la aeroport, deci un HSR ar fi perfect - si ulterior prelungita prin Oradea pana in Ungaria.

Dublarea C IV e o prostie.
Sigur, deliram...va rog dati-mi un raspuns la intrebarea de mai sus, daca stiti!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
MariusD
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2462
Varsta: 50
Data de inscriere: 03/09/2010

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 11:40 am

Ca tot nu v-am mai postat de mult un BAR haideti sa v-a improspatez memoria:

009 by Mariusic1, on Flickr

010 by Mariusic1, on Flickr

011 by Mariusic1, on Flickr
Sunt cam putine
Sus In jos
Dragos
Operatorul lunii
Operatorul lunii

Numarul mesajelor: 711
Data de inscriere: 27/04/2010

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 5:28 pm

Multumim pentru BAR ! Majoritatea celor de 70 pe 50 de metri sunt generate de joantele de la semnale de intrare, la fel si cea din Buftea, de 80...totusi e bine ca s-a remediat problema dintre Crivina si Prahova, care afecta o distanta destul de mare si ambele fire...poate vor repara si joantele alea, odata cu venirea primaverii.

Multumesc inca o data pentru postare, Marius !
Sus In jos
bostanescu gigel

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 88
Localizare: Giulesti-Bucuresti
Data de inscriere: 20/02/2011

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 5:56 pm

de vreo 1luna se circula cu VS intre Crivina si Brazi.Acum 1 saptamana am facut 36minute cu IR Constanta-Bucuresti-Brasov (intarziat).Se pierde mult timp la Crivina cu restrictia aia de 30,dar pe firu 2 (spre Bucuresti)nu este cu 30.Am auzit de la niste ceferisti ca vor sa schimbe sina in curba aia stransa de la Bobolia cand intra pe pod,acolo trenul are trepidatii mari din cauza uzuri mari a sinei
Sus In jos
Dragos
Operatorul lunii
Operatorul lunii

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 6:16 pm

O schimba cu alta care se va uza la fel, in timp. Geometria curbei va ramane neschimbata. Asa s-a proiectat (de fapt s-a pastrat geometria initiala, probabil alta solutie nu era, avand in vedere halta si podul)
Sus In jos
bostanescu gigel

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 7:48 pm

daca ar avea instalatie de ungere in ambele capete al inceperi curbei cred ca s ar reduce mult uzura
Sus In jos
Dragos
Operatorul lunii
Operatorul lunii

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 8:47 pm

bostanescu gigel a scris:
daca ar avea instalatie de ungere in ambele capete al inceperi curbei cred ca s ar reduce mult uzura

Cel putin firul 1 are la un capat, vezi la minutul 55:53 al clipului Bucuresti-Brasov ca se si aude sunetul specific.

Sus In jos
bostanescu gigel

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 8:55 pm

se vede ceva,problema daca mai are unsoare,daca cineva se ocupa de gresarea lui.Eu nu cred.Linia are sant de uzura pronuntat si nici urma de gresare interioara
Sus In jos
paall

Numarul mesajelor: 1049
Varsta: 27
Localizare: Ploiesti.vest
Data de inscriere: 31/10/2010

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Lun Mar 05, 2012 9:23 pm

sa treci podul cu IR 1622 sau IR 1646 sa vezi cum zdrangane, eu nu ma pricep dar daca curba respectiva s-ar trece cu 50 km/h s-ar mai auzi asa ?? Oricum trenurile ajung timpuriu la PL.Vest cu pana la 6 min.
Sus In jos
Dragos
Operatorul lunii
Operatorul lunii

MesajSubiect: Re: 1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest   Joi Mar 22, 2012 8:38 pm

bostanescu gigel a scris:
sa scos restrictia Crivina-Brazi pe firul 2,se circula cu 120.In Crivina a ramas la 30.Nu stiu daca pe firul 1 sa reparat linia,cand m am dus spre Ploiesti din Crivina a bagat trenu pe firu 2

Nu am sarit suta cu 5009 si 5010, poate asa e in livret.

Sus In jos

1000. Bucure演i Nord-Ploiesti Sud - Ploie演i Vest

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 29 din 32Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M1000 SI LINIA DE CENTURA A CAPITALEI-