Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782
Varsta: 40
Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor
Data de inscriere: 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 9:51 pm

Pai acesta a fost si scopul meu de a posta rugamintea mea catre myster pe forum, si nu pe privat, ca sa o vedeti si voi pentru ca eram sigur ca va veti exprima cate unii dintre voi parerile despre Vlad12. Si ..... totusi o incercare??????...... Myster va decide. Eu cred ca Vlad12 s-a schimbat, iar daca myster il va debana si va face o traznaie Vlad12 din nou, evident ca va fi din nou banat si mesajele lui vor fi sterse, si imi asum si eu raspunderea si cand va fi banat el definitiv, voi cere sa fiu si eu banat cateva zile, pentru ca ma fac vinovat de faptul ca din cauza ca eu am insistat,Vlad12 a fost debanat!

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
P.S.Eddye
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1480
Varsta: 19
Data de inscriere: 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:04 pm

didi a scris:
Sincer eu nu i as da o sansa pentru ca stie el ce a facut.Nu am nimica cu el personal dar a fost atentionat de prea multe ori si in plus la luat si la misto pe myster.Sa ramana la el pe forum.Si pentru situatia lor conflictuala cu toata lumea .S au adunat prea multe , si acel topic cu jos cenzura si acea injurie adusa membrilor de origine maghiara ( care a fost stearsa imediat de moderatorul nostru.Si i s-a dat un mesaj privat )Rog si ceilalti membrii sa isi zica parerea.
O seara buna

Ii dau dreptate colegei noastre Diana,nu ca eu as avea ceva personal cu Vlad12,insa i s-a atras de nenumarate , si eu personal i-am vorbit pe MP frumos si totusi m-a luat peste picior,prea multe atentionari,nici o schimbare produsa la Vlad12,parerea mea e ca nu prea mai merita o sansa.a avut avertisment,nu s-a indreptat....
Daca doriti sa-l acceptati inapoi nu am nimic impotriva doar ca nu merita,parerea mea.
Sus In jos
stakee

Numarul mesajelor: 165
Data de inscriere: 07/08/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:16 pm

S-a ramana banat acolo ca ii sta bine, cu oricata suparare ar fi, e mai bine asa, forumul n-are nevoie de oameni de genu.

Mihaile, nu fi naiv, ii cunosc pe oamenii astia, lafel o sa faca
Sus In jos
Cito

Numarul mesajelor: 126
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 13/05/2010

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:19 pm

Vad ca parerile sunt impartite. Eu ca si Costache, sunt mai bland si mai dau sanse, de aceea as propune sa i se dea o ultima sansa, dar, la prima abatare excluderea de pe forum. Cum a zis si Codrut, nu stiu cati dintre noi il vor primi cu bratele deschise si cu flori, lucru care poate sa il inhibe si sa-l impinga sa faca/zica vreo prostie. Asta depinde de el, eu sper ca stea cu coada intre picioare, sa isi recunoasca greselile si sa incerce sa reintre in colectiv.
Sus In jos
stakee

Numarul mesajelor: 165
Data de inscriere: 07/08/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:21 pm

Cito a scris:
nu stiu cati dintre noi il vor primi cu bratele deschise si cu flori, lucru care poate sa il inhibe si sa-l impinga sa faca/zica vreo prostie

Exact asta o sa faca indiferent ca il primiti sau nu, eu v-am avertizat acum treaba voastra
Sus In jos
Cito

Numarul mesajelor: 126
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 13/05/2010

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:23 pm

Eu nu il cunosc, si nu stiu nimic despre el, dar daca ziceti ca il stiti, ca a mai recidivat, dati-mi voie sa imi schimb parerea, sa ramana banat!

Ultima editare efectuata de catre Cito in Vin Iun 25, 2010 10:28 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Codrut1985
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 408
Varsta: 26
Localizare: Oradea
Data de inscriere: 21/05/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:26 pm

COSTACHE MIHAIL a scris:
Imi permit sa adresez o rugaminte administratorului general al acestui forum, myster2008. Am vrut ca intrebarea sa i-o pun pe privat sau sa il intreb prin telefon, insa pana la urma am zis sa o fac publica si sa il intreb la acest topic. As dori ca sa ii mai acordam o sansa userului Vlad12 care in momentul de fata este banat. A promis ca nu va mai face scandal pe forum, nu se va mai certa cu nimeni, nu va jigni pe nimeni, a avut un moment de slabiciune atunci cand a dat dovada de obraznicie. Pana la urma toti suntem oameni, suntem supusi greselii, si chiar si noi avem cateodata momente de slabiciune iar apoi ne pare rau de ceea ce am facut. Tot asa si lui Vlad12 ii pare rau de ce a facut, iar daca va fi debanat, primul mesaj al lui va fi acela de a-si cere iertare de la toti colegii lui de pe acest forum. Este totusi un copil, are destula experienta pentru varsta lui in domeniul feroviar, si ii place mult de tot acest forum, si doreste sa il imbogateasca cu mesaje si fotografii din domeniul feroviar. Speranta moare ultima, iar Vlad12 spera ca intr-o buna zi, va putea fi iarasi alaturi de noi, si va posta mesaje , poze si va purta discutii pe cai amiabile cu noi, membri acestui forum!!!

Dar nu ai cum sa fii tu, Costache, banat pentru ceea ce va face el...daca va face, va fi banat si cu asta basta...fiecare dintre noi, cand postam un mesaj, ne asumam o anumita responsabilitate...asa va trebui sa faca si el...cel mai mult dezaprob faptul ca dupa ce s-a intamplat ceea ce s-a intamplat s-a dus repede pe forumul al carui nume nu mai doresc sa-l rostesc, pentru ca se stie foarte bine si a inceput sa se planga de ceea ce a patit aici, pozand in victima, (impreuna cu un alt membru) cat si, asa cum a spus si didi, atitudinea sfidatoare fata de ceilalti membri ai forumului...ii va fi greu sa castige respect in ochii celor pe care i-a atacat sau jignit in vreun fel...din punct de vedere moral e cam greu sa te intorci in locul unde ai aruncat cu noroi...depinde doar de el daca vrea sa schimbe ceva in relatia cu forumul nostru...sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau...
Totusi, doresc a lasa decizia la nivelul administratorilor, insa imi rezerv o anumita suspiciune si prefer sa imi tin o spranceana ridicata in ceea ce il priveste...

De urmarit...

TDD AA16 AA16

Codrut1985@forumtrenuri.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://ghioane007.blogspot.com
didi

Numarul mesajelor: 658
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:26 pm

Stakee are foarte mare dreptate.Si eu il cunosc foarte bine pe Vlad .Face pe victima acuma , asta dupa ce a injurat la noi pe forum.Pana la urma nu se vrea un forum in care lumea sa se inteleaga si sa nu fie situatii conflictuale.Fiecare cu forumu lui el sa ramana unde este noi la fel.A avut prea multe sanse.A injurat persoanele de origine maghiara si trenul secuiesc cand acesta a venit in Romania de Rusalii , a facut circ pe forum la noi apoi s-a dus sa ne reclame la alt site , cu care nu aveam nimica de impartit eventual sa ne faca sa ne si certam cu alti pasionati de pe acel forum cand ne putem vedea fiecare de treaba noastra.Multi nu sunt de acord cu atitudinea care a avut o.Cum a venit el scandalul.Cred ca sunt multe forumuri ca model care s-au dus de rapa ca au venit scandalagii.daca tineti la membrii "grei" ai forumului nu il debanati pe acest Vlad.Nu vreau sa ne plece membrii de baza pentru un pusti teribilist.
Sus In jos
stegaru

Numarul mesajelor: 225
Varsta: 26
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:39 pm

Am fost de acord cu sanctiunea primita de Vlad12, si anume banarea. Consider ca a fost meritata. Insa la fel de bine consider ca orice persoana pe lumea asta, indiferent de ce face, daca isi cere scuze sincer, are dreptul la o a doua sansa. Sint oameni care fac chestii mult mai grave carora li se acorda a doua sansa si nu mai gresesc apoi. Sa nu fie iertat mi s-ar parea o rautate, pur si simplu. Iar daca i se ridica sanctiunea si greseste din nou, voi fi primul care va recunoaste ca s-a inselat in privinta lui. Asadar, sa fie debanat.
Sus In jos
didi

Numarul mesajelor: 658
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!   Vin Iun 25, 2010 10:47 pm

Sincer mie nu imi e dor de scandal si cearta, fara de care unii nu pot trai.Daca vreti facem un poll sa vedem cati il vor inapoi pe Vlad.Eu repet de ce sa pierdem membrii de baza pentru un pusti care a sfidat pina in ultimu moment.Nu e nici o rautate.A ca a fost moderatorul mai rapid si a sters injuraturile , si nu s au vazut de multi e altceva.Nu are rost sa tinem astfel de oameni care injura.Pana la urma repet ne sapam groapa dand sanse la astfel de oameni pe care toti ii ocolesc.Cred ca suntem destul de mare ca forumu si destul de citit ca sa dam cu batu in balta

Ultima editare efectuata de catre didi in Sam Iun 26, 2010 1:51 am, editata de 2 ori
Sus In jos

Idei , Sugestii , Propuneri , Reclamatii !!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
» Propuneri inbunatatire forum.
» Reclamatii useri care dau Trade
Pagina 2 din 32Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-