Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Linia de centura a Bucurestiului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
tozlovanuvlad
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 426
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Dum Ian 01, 2012 5:41 pm

Pentru ca s-au construit niste poduri rutiere si a fost nevoie sa intrerupa circulatia. Evident, pentru ca la firmele de stat de la noi timpul nu costa bani, revizia nu s-a putut face cita vreme podurile erau in constructie (~3ani) ci abia dupa ce au fost inaugurate. Se lucreaza dupa cum se vede "alert"...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Nk11

Numarul mesajelor: 181
Data de inscriere: 28/12/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Lun Ian 02, 2012 6:53 pm

Dar cum a ajuns totusi catena asa vraiste?
Sus In jos
tozlovanuvlad
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 426
Data de inscriere: 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Lun Ian 02, 2012 9:14 pm

Se pare ca au demontat firul de contact ca sa nu il demonteze altii, mai bronzati...
Sus In jos
elm

Numarul mesajelor: 14
Varsta: 29
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 08/11/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Vin Ian 27, 2012 11:59 am

S-a mai făcut petiția de care se vorbea anterior, referitoare la înăsprirea pedepselor dedicate hoților de cupru și fier?
Sus In jos
dan tm

Numarul mesajelor: 1265
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Joi Apr 05, 2012 10:14 am

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-stiri_din_bucuresti-proiect-metrou_suprateran-lucrari-inel_feroviar-metrou_suprateran-cale_ferata-tren_electric_0_676732395.html
Sus In jos
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1578
Varsta: 30
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Joi Apr 05, 2012 11:05 am

Mai mult ca sigur cei de la metrou nu se vor baga in asa ceva.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului Online
popovici

Numarul mesajelor: 828
Varsta: 37
Localizare: Austria - Germania - Romania
Data de inscriere: 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Dum Apr 08, 2012 11:09 pm

dan tm a scris:
http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-stiri_din_bucuresti-proiect-metrou_suprateran-lucrari-inel_feroviar-metrou_suprateran-cale_ferata-tren_electric_0_676732395.html

Fie autorul articolului l-a inventat pentru acreste in ochii sefilor , fie a fost comandat electoral... Din punctul meu de vedere articolul seamana foarte mult cu o bomba de presa menita sa arate ca se va face ceva ce nu se va putea face vreodata , adica imposibil de realizat daca ne referim strict la modul in care prezinta autorul articolului acest proiect ...

De ce spun asta ? Pentru ca cei de la Metrorex nu au treaba cu S - Bahn , ei nu opereaza feroviar , nu au licenta in acest sens si nici nu si-o doresc , singura posibilitate este ca operator sa fie un privat , municipalitatea , un joint intre privat si municipalitate sau chiar CFR ...

Doi la mana , la inceputul articolului se specifica ca in mai vor incepe lucrarile insa desi suntem trecuti de mult in aprilie singura problema nu tine de bani (e ca si rezolvata ??!!!) ci de a stii cam ce bani trebuie pentru acest proiect ... Adica pe scurt , faptul ca se induc cele doua sume de bani suna cam asa : stati linistiti ca noi am rezolvat deja cu finantarea , mai trebuie sa luam niste trenuri (peace of cake???!!!) voi doar trebuie sa ne (mai) votati ca fraierii din nou ...

Trei la mana , surprinde viteza foarte mica respectiv 50km/h ceea ce suna mai mult a carpeala si a fiasco lucru care s-a intamplat si in cazul trenului de Otopeni . Cat despre finantarile de sute de milioane de euro si treaba facuta gen Budapesta sau Munchen eu zic ca vor ramane doar promisiuni...

Sus In jos
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Vin Apr 13, 2012 7:41 pm

Update, am trecut astazi cu masina pe soseaua de centura intre Berceni si Magurele si am vazut ceva balast reciclat adaugat pe marginea sinelor si traversele de beton care au avut bube schimbate. Cred ca se pregateste o burare pe sectiunea asta de cale ferata.
Erau oameni care lucrau la sistemele de semnalizare, si la cel electric si la cel manual.
Sus In jos
popovici

Numarul mesajelor: 828
Varsta: 37
Localizare: Austria - Germania - Romania
Data de inscriere: 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Vin Apr 13, 2012 8:16 pm

Da , niste poze de la fata locului ne puteau elucida mai mult ... Nu este exclusa introducerea unor trenuri suburbane pe centura , am mai spus-o si cu alta ocazie , insa de-aici pana la proiecte fanteziste (vezi articolul de mai sus) e cale lunga ...

Ultima editare efectuata de catre popovici in Vin Apr 13, 2012 8:24 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Vin Apr 13, 2012 8:19 pm

Am fost la cumparaturi in Real (ala de pe Metalurgiei) iar faza cu centura a fost o inspiratie de moment ca sa nu mai intru in balamucul din Bucuresti. Nu am avut aparatul la mine Sad .
Sus In jos

Linia de centura a Bucurestiului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 11 din 13Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M1000 SI LINIA DE CENTURA A CAPITALEI-