|
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
popovici
Numarul mesajelor: 828 Varsta: 37 Localizare: Austria - Germania - Romania Data de inscriere: 10/05/2011
 | Subiect: Re: Bun venit!!! Vin Mai 13, 2011 12:39 pm | |
| Salut , numele meu este Dan Popovici si chiar daca nu am postat pana acum , va urmaresc cu interes activitatea de ceva vreme si sper sa va fiu de folos comunitatii dumneavoastra . |
|  | | Alex Avram

Numarul mesajelor: 386 Varsta: 17 Localizare: FETESTI Data de inscriere: 20/06/2009
 | Subiect: Re: Bun venit!!! Joi Dec 01, 2011 7:50 pm | |
| Salutare,ma numesc Alex Avram si m-am inregistrat pe acest site deoarece aflu multe detalii pe care nu pot afla din alta parte..si cand am posibilitatea sa postez ceva(comentariu,intrebare,poze) am sa postez cu cea mai mare placere! NUMAI BINE! |
|  | | Luna
Numarul mesajelor: 488 Data de inscriere: 18/03/2011
 | Subiect: Surpriza poate Vin Dec 02, 2011 11:08 am | |
| Desii sunt inscris de ceva timp pe acest forum, abea acum am dat de topicu asta, asa ca scriu ceva si despre mine, in primu rand vad ca majoritatea pe aici sunt pasionati de trenuri, insa eu va zic ceva surpriza: nu sunt pasionat de trenuri, de accea nu prea notez serii de locomotive/poze si deastea, ma intereseaza doar vagoanele in special si automotoarele cu care calatoresc. Insa sunt pasionat de calatorii, excursii si mai ales drumetii. Daca ar fi dupa mine la fiecare 4-5 zile as face cate o excursie intr-un capat al tarii mai apropiat sau mai departat, si cum nu imi plac deloc masinile si tot ce tine de transportul auto, astfel principalul mijloc de transport cu care circul frecvent este trenu, chiar daca nu mereu ies mai bine la pret asa, chiar daca uneori am legaturi proaste asteptand multe ore. La capitolul conditii nu am cam nici o pretentie in afara de siguranta circulatiei si pret cat de mic, daca stiu dinainte ca ar urma sa calatoresc cu un vagon de marfa si in schimb pretu sa fie redus nu as ezita, la fel cum nu as ezita sa calatoresc cu un tren care ar face 15 ore pe o distanta ce se poate parcurge in 4 ore. Perioadele in care calatoresc cel mai mult sunt iarna cat e zapada (in zonele de munte dar si in capitala si marile orase) si vara (in zonele de munte si litoral). Pana anu trecut faceam ture/excursii de o zi, insa de anu trecut am trecut la turismul de mai multe zile, aproape peste tot unde merg am ales/aleg cazarea la cort.  Am ajuns sa ma inscriu aici pe forum din dorinta de a afla mai multe informatii/noutati despre mijlocul de transport cu care circul zeci de mii de km pe an. Scuze, iata ca pana la urma am scris mai multe cuvinte despre mine. |
|  | | COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782 Varsta: 40 Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor Data de inscriere: 06/03/2009
 | Subiect: Re: Bun venit!!! Vin Dec 02, 2011 11:59 am | |
| Daca nu esti pasionat de trenuri, nu este nici un fel de problema, sper ca te simti in largul tau ca accesezi un forum de al carui domeniu nu esti pasionat. Cel mai mult apreciem la tine faptul ca nu ai postat mesaje deranjante, iar noi dorim sa avem numai membri linistiti. Daca zici ca esti pasionat de calatorii, de turism, si daca ai timp, poti intra aici http://calatorii.myfreeforum.ro/ , un forum care cred ca va fi interesant pentru tine. Iar daca iti face placere, esti binevenit si acolo sa te inscrii alaturi de micul grup al celor carora le plac calatoriile! _________________ Mai multe poze cu locomotive si automotoare aranjate pe clase, gasiti aici: http://autoloco.forum777.com/
Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/
|
|  | | Rarau

Numarul mesajelor: 92 Data de inscriere: 23/01/2012
 | Subiect: Re: Bun venit!!! Sam Feb 04, 2012 3:13 am | |
| Am 30 de ani, am terminat Energetica si imi place sa calatoresc cu trenul. De ce? Dpm de vedere ofera mai mult confort si nu trebuie sa ai grija masinii. Iar microbuzele nu imi plac mai deloc (diverse motive).
Ca si zone ma intereseaza Vatra Dornei, Maneciu, Campina-Brasov si Nordul tarii. Mi-ar place sa merg odata pe Salva - Viseu (imi doresc foarte mult din pacate e f greu sa ajung sa merg cu trenul in zona aia, eu stau acum in Bucuresti, daca face cineva o expeditie pe acolo sa imi spuna si mie).
Am incercat anul trecut sa merg pe 925 : Oravita - Anina si nu am reusit, sper sa ajung vara asta cu un prieten.
Imi place foarte mult zona Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc de aici si numele nickului meu.
Felicitari pentru forum, il urmaresc de cateva luni bune si am vazut multe lucruri interesante in el. |
|  | | paall

Numarul mesajelor: 1049 Varsta: 27 Localizare: Ploiesti.vest Data de inscriere: 31/10/2010
 | Subiect: Re: Bun venit!!! Vin Feb 17, 2012 6:59 am | |
| M-am inscris de mai bine de un dar am uitat sa ma prezint. Ma numesc S...... George Catalin din Ploiesti, 27 ani, cu aceasi pasiune ca multi dintre voi. Cel mai departe pe cf am ajuns pana la IZV.OLtului, Iasi, Constanta, Giurgiu, Ghimes, Pietrosita, Pitesti, iar pe sosea pana pe Transalpina, pe bicicleta cei mai multi km de pedalat au fost aproape 140 intr-o singura zi din care vreo 30% numai coborare. Dintre toate plimbarile mele cel mai mult imi place sa ma duc la Brasov, un oras aproape perfect ptr tara in care traim, tin cu Petrolul ca e de aici iar in rest urmaresc cu mare interes Rapidul si POLI Timisoara, imi place muntele, sporturile, muzica aproape orice fel dar cel mai mult ascult VibeFm. In timpul liber ma dau cu bicicleta de multe ori singur, ptr ca nu am prietenii cu acest hobby, pe diferite trasee Predeal-Brasov, Predeal-Campina, Breaza-Adunati-Bezdead-Buciumeni-Pietrosita, COTA 1000-Pietrosita, COTA 1000-Sinaia, Maneciu-Cheia-Keia-Pasul.Bratocea-Sacele-Brasov, Slanic-Ploiesti etc... Momentan sunt la stadiul de incepator in ale postatului de viedo si foto dar incet incet o sa ma descurc. Am un aparat Panasonic SDR-SW20 si un aparat foto Olympus X-43. Cateva imaginii din blocul in care stau cu priveliste zilnica si gratuita catre linia 302, racordul PL.Vest-PL.Crang si magistrala 300 in dreptul km 63,9 - 64.       |
|  | | |
| Pagina 5 din 5 | Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5 |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |