Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

402 : Oradea - Carei - Satu Mare - Halmeu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
mitzaciobanu

Numarul mesajelor: 330
Varsta: 27
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 25/02/2010

MesajSubiect: Re: 402 : Oradea - Carei - Satu Mare - Halmeu   Vin Iul 22, 2011 9:18 pm

Acum 10-15 ani exista un tren international R388/389 "Karpaty" care circula intre Bucuresti-Varsovia, iar in anumiti ani, daca tin eu bine minte, acest tren iesea din tara pe ruta Satu Mare - Halmeu, de unde parca isi continua traseul prin Ucraina pana la Chop - la granita cu Slovacia.

Intrebare: cumva pe aceasta portiune de cateva zeci de km prin Ucraina calea ferata este "incalecata", deci trenul isi continua drumul fara schimbarea boghiurilor? Pentru ca daca imi aduc bine aminte, acest tren "Karpaty" avea vagoane "clasice", adica nu din acelea care permit schimbarea boghiurilor... Sau poate confund, si trenul a circulat mereu prin Curtici - Miskolc - Kosice?

Are cineva vreun mers mai vechi in care apare acest tren?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2359
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 402 : Oradea - Carei - Satu Mare - Halmeu   Vin Iul 22, 2011 9:25 pm

Karpaty nu a trecut niciodata prin Satu Mare , acel tren de care sti tu era tren sezonier care circula pe ruta Krakow-Kosice-Chop-Halmeu-Oradea-Buc. Baneasa-Constanta
avea numarul 386 respectiv 387 , intradevar pe teritoriul Ucrainei intre Halmeu si Cierna Nad Tisou (Slovacia) linia este incalecata , imi aduc aminte ca l-am vazut in Cluj odata si avea un vagon 39-50 printre care si cusete si dormitoare dar nu mai retin toata compunerea , asta era in anul 1997 .

Karpaty circula din Buc. la Warszawa prin Brasov-Sibiu-Arad-Szolnok-Kosice-Krakow .

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2359
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 402 : Oradea - Carei - Satu Mare - Halmeu   Mier Sept 07, 2011 9:39 am

Trenul Halmeu-Satu Mare format din 2 vag clasa 1 , cred ca la Satu Mare au prea multe vagoane clasa 1 Smile)

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos

402 : Oradea - Carei - Satu Mare - Halmeu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 400-