| | Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
rizelgeorgel2004
Numarul mesajelor: 183 Data de inscriere: 23/10/2009
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Joi Feb 02, 2012 10:09 pm | |
| Asta este nenominal, si asa l-am cumparat eu astazi  |
|
 | |
get.
Numarul mesajelor: 26 Data de inscriere: 24/12/2010
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Vin Feb 03, 2012 1:31 am | |
| Dacă vreau să tipăresc biletul acasă ce opțiune trebuie să aleg? Nu mă deranjează deloc că e numele meu pe bilet. Biletul de 2 euro pentru trecerea graniței de unde l-ai luat? |
|
 | |
rizelgeorgel2004
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Vin Feb 03, 2012 10:44 am | |
| La continuarea paginii pasul 7 alegi in loc de "nem kerek szamlat - nu doresc factura", alegi "papiralapu szamlat kerek" - doresc factura. Inca nu am cumparat bilet international pe hartie tiparita acasa, dar azi sau maine voi cumpara bilet local pe hartie, si voi posta. Biletul de 2 euro de trecut granita se poate cumpara exclusiv de la casa de bilete romaneasca sau agentie, la intors inapoi se ia din casa de bilete maghiara, pe card. |
|
 | |
mitzaciobanu

Numarul mesajelor: 330 Varsta: 27 Localizare: Brasov Data de inscriere: 25/02/2010
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Vin Feb 03, 2012 2:00 pm | |
| Dar si biletele internationale exista in format "electronic"?
@get: La orice bilet transfrontalier Romania - Ungaria, in trenurile IR/IC (adica toate care circula prin Curtici sau Episcopia Bihor) trebuie si rezervarea obligatorie a locului (3 euro). |
|
 | |
rizelgeorgel2004
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Vin Feb 03, 2012 3:12 pm | |
| La capitolul bilete internationale am cumparat doar bilete Budapesta - Viena, Budapesta - Salzburg si Budapesta - Praga, TOATE de la automat (din noiembrie s-a dat drumul sistemului de tiparit acasa, si de atunci am calatorit doar o data). In ceea ce priveste obligativitatea locurilor de 3 euro, acestea sunt valabile doar in exemple precum Bucuresti/Brasov/Arad/Cluj/Oradea - Budapesta, NU si pe rute transfrontaliere scurte, gen Oradea - Biharkeresztes, Arad - Lokoshaza, Salonta - Bekecsaba, Oradea - Debrecen. Se pot cumpara de pe siteul MAV si bilete Ungaria - Romania, la CFR nu exista asa ceva. (exemplu Budapesta - Cluj 19 euro). |
|
 | |
Nicolae
Numarul mesajelor: 4 Varsta: 57 Data de inscriere: 25/10/2011
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Sam Feb 04, 2012 3:22 pm | |
| Nu iti trebuie loc doar acolo unde trenul se numeste Regio ( personal) in rest peste tot iti cere loc. Ex-Pe ruta Salonta-Bekescsaba este tren doar regio, la fel de la Oradea peste granita dar valabil doar la regio nu si la IC. Pe la Arad, Curtici nu sunt trenuri regio asa ca nu e valabil. |
|
 | |
Dr2005 Moderator forum

Numarul mesajelor: 1225 Varsta: 23 Localizare: București, Drumul Taberei Data de inscriere: 17/08/2011
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Sam Feb 04, 2012 6:46 pm | |
| Care sunt șansele să vină nașul între Lokoshaza și Curtici? _________________  |
|
 | |
rizelgeorgel2004
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Sam Feb 04, 2012 9:24 pm | |
| Catre Domnul Nicolae: va rog sa ma credeti, am cumparat personal bilet Oradea - Biharkeresztes cu 9 lei 45 la IC Ady Endre. Pana la Puspokladany toate trenurile au REGIM DE PERSONAL, inclusiv IC opreste in toate statiile (Mezopeterd, Berettyoujfalu, Sap, Barand). Inainte de 11 decembrie a costat mai mult, s-au hotarat sa reduca tarifele pentru ca era in jur de 15 lei inainte. Referitor la nasul care vine, exista sansa de 99 % sa vina. Controlorii maghiari coboara in ultima localitate de la granita (Lokoshaza sau Biharkeresztes), acolo urca cei romani. Recomand neaparat sa vb cu ei inainte, pentru ca altfel riscati probleme! Din pacate multi se cearta cu tine pt fiecare leu (a fost unul care mi-a cerut 12 lei si pana la urma am scos la 7), si de atunci m-am lecuit, mai bine iau bilet si nu ma leg la cap cu ei. |
|
 | |
Silviu Sintea
Numarul mesajelor: 13 Data de inscriere: 11/02/2011
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Sam Feb 18, 2012 10:57 am | |
| Multumim pt. aceste informatii.
Pt. calatoria la/de la Budapesta, am varianta "Fortuna tickets". Intrebare: se aplica si pt. bilete dus-intors?
MAV-ul nu are oferte? Mai precis, voi dori bilete dus-intors pe ruta Medias-Budapesta, la rapidul Muntenia (fostul Dacia). |
|
 | |
DUAL

Numarul mesajelor: 1413 Localizare: Hunedoara Data de inscriere: 05/01/2011
 | Subiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net Sam Feb 18, 2012 11:46 am | |
| Muntenia nu mai este rapid ... este interegio ,ceea ce se traduce in pret mai mic la bilet,dar in luna iunie va recircula Dacia ca Intercity Night ,adica un pret peste rapid.Dacia si Muntenia circula alternativ. |
|
 | |
| | Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net | |
|