Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
rizelgeorgel2004

Numarul mesajelor: 183
Data de inscriere: 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Joi Feb 02, 2012 10:09 pm

Asta este nenominal, si asa l-am cumparat eu astazi Razz
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
get.

Numarul mesajelor: 26
Data de inscriere: 24/12/2010

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Vin Feb 03, 2012 1:31 am

Dacă vreau să tipăresc biletul acasă ce opțiune trebuie să aleg? Nu mă deranjează deloc că e numele meu pe bilet.
Biletul de 2 euro pentru trecerea graniței de unde l-ai luat?
Sus In jos
rizelgeorgel2004

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Vin Feb 03, 2012 10:44 am

La continuarea paginii pasul 7 alegi in loc de "nem kerek szamlat - nu doresc factura", alegi "papiralapu szamlat kerek" - doresc factura. Inca nu am cumparat bilet international pe hartie tiparita acasa, dar azi sau maine voi cumpara bilet local pe hartie, si voi posta. Biletul de 2 euro de trecut granita se poate cumpara exclusiv de la casa de bilete romaneasca sau agentie, la intors inapoi se ia din casa de bilete maghiara, pe card.
Sus In jos
mitzaciobanu

Numarul mesajelor: 330
Varsta: 27
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Vin Feb 03, 2012 2:00 pm

Dar si biletele internationale exista in format "electronic"?

@get:
La orice bilet transfrontalier Romania - Ungaria, in trenurile IR/IC (adica toate care circula prin Curtici sau Episcopia Bihor) trebuie si rezervarea obligatorie a locului (3 euro).
Sus In jos
rizelgeorgel2004

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Vin Feb 03, 2012 3:12 pm

La capitolul bilete internationale am cumparat doar bilete Budapesta - Viena, Budapesta - Salzburg si Budapesta - Praga, TOATE de la automat (din noiembrie s-a dat drumul sistemului de tiparit acasa, si de atunci am calatorit doar o data). In ceea ce priveste obligativitatea locurilor de 3 euro, acestea sunt valabile doar in exemple precum Bucuresti/Brasov/Arad/Cluj/Oradea - Budapesta, NU si pe rute transfrontaliere scurte, gen Oradea - Biharkeresztes, Arad - Lokoshaza, Salonta - Bekecsaba, Oradea - Debrecen.
Se pot cumpara de pe siteul MAV si bilete Ungaria - Romania, la CFR nu exista asa ceva. (exemplu Budapesta - Cluj 19 euro).
Sus In jos
Nicolae

Numarul mesajelor: 4
Varsta: 57
Data de inscriere: 25/10/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Sam Feb 04, 2012 3:22 pm

Nu iti trebuie loc doar acolo unde trenul se numeste Regio ( personal) in rest peste tot iti cere loc.
Ex-Pe ruta Salonta-Bekescsaba este tren doar regio, la fel de la Oradea peste granita dar valabil doar la regio nu si la IC.
Pe la Arad, Curtici nu sunt trenuri regio asa ca nu e valabil.
Sus In jos
Dr2005
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 1225
Varsta: 23
Localizare: București, Drumul Taberei
Data de inscriere: 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Sam Feb 04, 2012 6:46 pm

Care sunt șansele să vină nașul între Lokoshaza și Curtici?

rizelgeorgel2004

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Sam Feb 04, 2012 9:24 pm

Catre Domnul Nicolae: va rog sa ma credeti, am cumparat personal bilet Oradea - Biharkeresztes cu 9 lei 45 la IC Ady Endre. Pana la Puspokladany toate trenurile au REGIM DE PERSONAL, inclusiv IC opreste in toate statiile (Mezopeterd, Berettyoujfalu, Sap, Barand). Inainte de 11 decembrie a costat mai mult, s-au hotarat sa reduca tarifele pentru ca era in jur de 15 lei inainte.
Referitor la nasul care vine, exista sansa de 99 % sa vina. Controlorii maghiari coboara in ultima localitate de la granita (Lokoshaza sau Biharkeresztes), acolo urca cei romani. Recomand neaparat sa vb cu ei inainte, pentru ca altfel riscati probleme! Din pacate multi se cearta cu tine pt fiecare leu (a fost unul care mi-a cerut 12 lei si pana la urma am scos la 7), si de atunci m-am lecuit, mai bine iau bilet si nu ma leg la cap cu ei.
Sus In jos
Silviu Sintea

Numarul mesajelor: 13
Data de inscriere: 11/02/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Sam Feb 18, 2012 10:57 am

Multumim pt. aceste informatii.

Pt. calatoria la/de la Budapesta, am varianta "Fortuna tickets". Intrebare: se aplica si pt. bilete dus-intors?

MAV-ul nu are oferte? Mai precis, voi dori bilete dus-intors pe ruta Medias-Budapesta, la rapidul Muntenia (fostul Dacia).
Sus In jos
DUAL

Numarul mesajelor: 1413
Localizare: Hunedoara
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net   Sam Feb 18, 2012 11:46 am

Muntenia nu mai este rapid ... este interegio ,ceea ce se traduce in pret mai mic la bilet,dar in luna iunie va recircula Dacia ca Intercity Night ,adica un pret peste rapid.Dacia si Muntenia circula alternativ.
Sus In jos

Tutorial de cumparat bilet international MAV de pe net

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-