| | R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
DUAL

Numarul mesajelor: 1413 Localizare: Hunedoara Data de inscriere: 05/01/2011
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Dum Iun 26, 2011 11:07 am | |
| | lonutz a scris: | Anul trecut am mers cu asa vagoane de la Cluj la CT, intr-adevar a fost confort dpdv al temperaturii, nu am transpirat etc..Dar mie imi place sa stau la geamul deschis si sa admir peisajele si mersul trenului, chiar si noaptea + poze..Asa ca, atata vreme cat o sa mai circule vagoane 20-54/55 sau 20-49 epoca I, o sa ma duc cu ele, chiar daca e sa ocolesc. Fireste, asta e doar parerea mea. |
Perfect de acord cu tine si mie imi place sa deschid geamurile .. dar cel putin la noi pe M200 se intampla des sa mai calatoreasca varstnici si anume pensionari,sau persoane care au probleme cu ,curentul de aer.Asa ca nu poti deschide geamurile de ei ,iar uneori daca sunt vagoane cu AC .. il fac pe nas sa inchida AC ul ca lor le e frig.Nasi in loc sa le zica .. domle lasa ti usa la comp deschisa,sau deschideti geamul(ca asa se anuleaza efectul AC'ului) merg si il inchid ... si tu platesti bilet de rapid la pret si mergi in oala de fiert porumbul. Parerea mea ramane ca pe sezoniere ar trebuii bagate vagoane de tip 21-90 ,20-76 ... ideal 21-70, adica minim urmatoare dotari pentru un tren de trasa lunga ... AC , 6 locuri / compartiment , LOC MARE PENTRU BAGAJ,si apoi prize in tren pt alte nevoi.
@ sorinucu .. la 20-49 sunt geamuri de tip ghilotinat si se deschid ... la 20-49 epoca 2 din moment ce este AC ,geamul se rabate ,deci nu se poate deschide larg ... un fel de "il crapi putin" asa mai popular vorbind ) |
|
 | |
sorinucu

Numarul mesajelor: 319 Localizare: Baia Mare Data de inscriere: 26/01/2010
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Lun Iul 11, 2011 10:55 pm | |
| Sunt de acord cu tine la ce vagoane ar trebui bagate pe acest sezonier.
PS: S-au mai adaugat vagoane la acest sezonier? (la inceput avea numai 5 pe Satu Mare - Beclean pe Somes) |
|
 | |
92dragos

Numarul mesajelor: 77 Varsta: 20 Localizare: Targu-Mures/Budapest Data de inscriere: 24/05/2010
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Mar Iul 12, 2011 9:31 am | |
| | sorinucu a scris: | Sunt de acord cu tine la ce vagoane ar trebui bagate pe acest sezonier.
PS: S-au mai adaugat vagoane la acest sezonier? (la inceput avea numai 5 pe Satu Mare - Beclean pe Somes) |
Nu au mai pus nimic, tot 10vagone are numa.Sambata voi merge cu el si sa vezi ca o sa fie gol.Lumea nu are bani sa mearga la mare. |
|
 | |
karpaty Moderator forum

Numarul mesajelor: 2359 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 06/12/2009
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Mier Sept 07, 2011 9:36 am | |
| |
|
 | |
adrian78 Moderator forum

Numarul mesajelor: 2390 Localizare: HUNEDOARA Data de inscriere: 05/10/2010
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Mier Sept 07, 2011 10:51 am | |
| Ar trebui sa le pupe picioarele cei de la CFR la cati calatori au fost si ei isi bat joc de ei cu conditii de 3 lei si timp de mers din evul mediu si preturi de occident!! _________________  |
|
 | |
ATM

Numarul mesajelor: 574 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 10/07/2010
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Vin Sept 16, 2011 12:09 am | |
| Ii doare pe ei la basca. Timpu' trece, leafa merge.
Concluzionand, dupa un nou sezon inchis, ce avem? -aceeasi ciorba reincalzita la sezonierele interregionale clasice. -ciuciu vagon pentru masini, vagon restaurant, bar sau de bagaje (daca ar mai exista pe undeva vreunul functional...) -nu ramuri noi, nu rute noi, nu ieftiniri, nu facilitati de pret pentru rezervari avansate -aceleasi vagoane, dar mai spalacite la vopsea cu un an- un plus aici totusi pentru Pontus Euxinus, In rest nimic nou. Si avand in vedere ca deja Carpatair , Tarom si ailalti de zboara cu Tupolevuri...imi scapa numele...insista cu zboruri din Timisoara si Cluj spre litoral, viitorul nu arata extraordinar de bine la acest moment. Dar, cum am zis, leafa merge. Cat o mai merge. |
|
 | |
karpaty Moderator forum

| Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Vin Sept 16, 2011 2:44 am | |
| Facilitatile de pret exista , daca cumperi cu anticipatie de 21 de zile ai reducere de 13% si daca iei biletul on-line 10% in concluzie 23% .  Adevarat ca vagoanele 20-49 nu sunt pentru Rapid dar pe viitor poate va fi altfel . |
|
 | |
ATM

Numarul mesajelor: 574 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 10/07/2010
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Vin Sept 16, 2011 7:05 am | |
| My bad, retrag atunci reprosul. Cu toate ca, daca inteleg bine, facilitatea asta se aplica tuturor trenurilor, nu doar sezonierelor. Eu ma gandeam la ceva similar cu trenurile zapezii, adica daca iei bilet pana la Constanta-Mangalia venind din tara, sa iti dea o reducere de-o cafea sau ceva...asa, ca la tren turistic...cum de altfel tripleta asta 941/935/991 este prin excelenta. | Citat: | | Adevarat ca vagoanele 20-49 nu sunt pentru Rapid dar pe viitor poate va fi altfel . | - sper sa nu-ti citeasca nimeni de la CFR ideea, la cat de alambicat gandesc ar putea intelege ca d-acum incolo sa bage doar vagoane 2049 pe rapid...dupa principiul nivelarii in jos, nu in sus... |
|
 | |
mitzaciobanu

Numarul mesajelor: 330 Varsta: 27 Localizare: Brasov Data de inscriere: 25/02/2010
 | Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Vin Sept 16, 2011 8:06 am | |
| | karpaty a scris: | Facilitatile de pret exista , daca cumperi cu anticipatie de 21 de zile ai reducere de 13% si daca iei biletul on-line 10% in concluzie 23% . Adevarat ca vagoanele 20-49 nu sunt pentru Rapid dar pe viitor poate va fi altfel . |
Reducerea de 10% se aplica la pretul deja redus cu 13% pentru cumpararea cu anticipatie, astfel incat cele doua procentaje nu se pot aduna. Un bilet redus cu 13% inseamna ca platim doar 87% din pretul biletului, adica tarif x 0.87, iar la acest rezultat se mai aplica inca 10% reducere (adica noi platim doar 90%). Asta inseamna ca pretul final va fi (tarif x 0.87) x 0.90 = tarif x 0.783, de unde rezulta ca daca platim biletul online, cu cel putin 21 de zile anticipatie platim doar 78.3% din pret, deci beneficiem de o reducere de 21.7%
Oferta cu 10% reducere pentru plata online este valabila pana la 30 septembrie. |
|
 | |
karpaty Moderator forum

| Subiect: Re: R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA Joi Mai 17, 2012 8:41 pm | |
| Anul acesta trenul Satu mare-Mangalia si retur nu va mai avea clasa 1 , momentan figureaza doar cu , clasa 2 dar mai mult ca sigur va fi doar clasa 2 , cuseta si dormitor . |
|
 | |
| | R 942 LIVIU REBREANU : SATU MARE -- MANGALIA | |
|