|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
cortexedge moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1402 Localizare: Tg.Mures Data de inscriere: 20/08/2008
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mier Oct 12, 2011 2:54 pm | |
| Si eu folosesc TuneUp, insa doar pentru modificarea aspectului la windows, stergerea fisierelor inutile si din cand in cand pt defragmentare. Are un file explorer interesant si intuitiv. In rest, am oprit toate automatizarile care ar incetini calculatorul... Nu am incredere in defragmentarea registrului, fiindca de fiecare data cand am folosit asa ceva, a doua zi instalam windowsul. _________________ La tăți ni-i greu…www.youtube.com/user/cortexedge  |
|
 | |
P.S.Eddye V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1480 Varsta: 19 Data de inscriere: 25/04/2010
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mier Oct 12, 2011 2:59 pm | |
| | cortexedge a scris: | Si eu folosesc TuneUp, insa doar pentru modificarea aspectului la windows, stergerea fisierelor inutile si din cand in cand pt defragmentare. Are un file explorer interesant si intuitiv. In rest, am oprit toate automatizarile care ar incetini calculatorul... Nu am incredere in defragmentarea registrului, fiindca de fiecare data cand am folosit asa ceva, a doua zi instalam windowsul. |
Eu am renuntat la el cand aveam 512 ram, si n-am de gand sa-l pun nici acum cand am 4gb, l-am folosit ce e drept la o fixare a unui pc acum vreo saptamana si pot zice ca a dat randament, a avut de defragmentat binisor Cu windows-ul de instalat nu ar fi probleme, stai sa vezi chin cand nu ai driverele necesare , de exemplu cand iti uita cineva cd-ul la pc prin spania si site-ul producatorului are mici hibe la accesarea paginii dedicate modelului de pc care il ai, eu am avut noroc cu productia modelului pentru USA si s-au potrivit, si tot nu merge perfect dar merge... |
|
 | |
mihaiuc
Numarul mesajelor: 262 Data de inscriere: 14/07/2010
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mier Oct 12, 2011 5:03 pm | |
| Defragmentarile sunt cvasi-inutile cu un sistem de fisiere avansat de tipul NTFS (sau ext3/4 pentru cei ce folositi Linux sau hfs+ pentru cei cu macuri). Sistemul de fisiere si mecanismul de I/O al sistemul de operare e suficient de avansat incat sa stie sa-si puna fisierele si nodurile acolo unde trebuie.
In plus, multe defragmentoare fac terci sistemul de jurnalizare (mai ales pe Windows), distrugand sau macar reducand capacitatea sistemului de fisiere de a-si reveni fara pierderi dupa un eveniment.
Chiar nu are rost sa pierdeti timp defragmentand. E inutil. |
|
 | |
Nk11

Numarul mesajelor: 181 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 28/12/2010
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mier Oct 12, 2011 8:58 pm | |
| Incearca System Restore si da cu cateva zile inapoi. |
|
 | |
redeme

Numarul mesajelor: 787 Localizare: Iasi Data de inscriere: 06/03/2011
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mier Oct 12, 2011 10:37 pm | |
| Folosesc Opera de mai bine de 3-4(?) ani și nu am nicio problemă... Iar ca părere personală, Safari rullzzz! Apropo, câți ați folosit înșelăciunea numită „Memory Optimizer”(sau ceva in genu) din TuneUp? |
|
 | |
lovekomotive V.I.P Member

Numarul mesajelor: 755 Varsta: 23 Localizare: Piatra Neamt Data de inscriere: 20/08/2009
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mier Ian 18, 2012 12:29 pm | |
| Colegi o sa-mi expun problema si aici ca poate se intampla vreo minune Mi-am luat in vara un laptop Samsung R538 cu urmatoarea configuratie: i3 2500 Mhz, 4 gb RAM DDR3, placa video ATI RADEON HD 5400 512 MB, restul nu mai conteaza. De la bun inceput facea probleme cand era alimentat de la priza se stingea ecranul, in jocuri se bloca, in video-uri la fel. Intre timp am descoperit ca erau din Catalyst de la niste setari de la Power Play. Cand era bagat in priza automat trecea pe Maximize PC Performance, iar pe baterie trecea automat pe Maximize Battery Life....ok am bifat Maximize Battery Life si cand e in priza (plugged in) si cand e pe baterie si intr-adevar nu mai face problemele dar in jocuri merge rau. Nu pot juca NFS The Run pe care l-am jucat pe alt laptop cu Dual Core la 2 ghz si aceeasi placa video si 3 gb ram si mergea foarte bine la 1024x720, in Railworks merge greoi pe multe rute chiar mai greoi ca fostul meu laptop Acer cu placa video de 256 MB ATI RADEON 3200. Am cautat pe toate site-urile, problema mea o mai au si altii dar sub forme diferite si din ce am vazut ori cate modificari as face prin Catalyst Center nu scap de ea. Subliniez ca apare doar cand setez pe Maximize PC Performance, lucru necesar daca vreau sa joc unele jocuri. Nu-mi dau seama, sa fie placa video defecta nu m-ar mira, m-am uitat cu Everest la tot ce misca si observ ca frecventa GPU-ului e de 157 Mhz in loc de 700Mhz si la fel si cu frecventa memoriei mult mai mica decat cea din specificatii. P.S. Am fost chiar dupa achizitie cu el la ALTEX de unde a fost cumparat si culmea culmilor, vreo jumate de ora cat am stat si l-am frecat pe acolo nu facea probleme, dar asta din cauza ca (mi-am dat seama ulterior) era pe baterie si implicit era setata Maximize Battery Life. Nu m-as mai duce la ei, pt ca o luna de zile ma lasa fara el si am de terminat niste proiecte, am nevoie mare de el.  |
|
 | |
electrica912

Numarul mesajelor: 153 Varsta: 15 Localizare: Pascani Data de inscriere: 07/06/2011
 | Subiect: Re:PROBLEME P.C. Dum Feb 05, 2012 6:29 pm | |
| Am o problema cu USB-urile scrie USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned,and Windows does not recognize it. |
|
 | |
DUAL

Numarul mesajelor: 1413 Localizare: Hunedoara Data de inscriere: 05/01/2011
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Dum Feb 05, 2012 7:03 pm | |
| | electrica912 a scris: | Am o problema cu USB-urile scrie USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned,and Windows does not recognize it. |
Asta pentru ca scoti usb urile fara se la dai unmount. |
|
 | |
Dr2005 Moderator forum

Numarul mesajelor: 1225 Varsta: 23 Localizare: București, Drumul Taberei Data de inscriere: 17/08/2011
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Lun Feb 06, 2012 1:01 am | |
| Vezi că Windowsul nu tratează toate porturile USB în mod egal, chiar dacă tu dai ,,Safely remove..." la fiecare stick. De exemplu, dacă instalezi o imprimantă, ai toate șansele ca dacă o conectezi pe alt port decât ăla pe care a fost instalată să nu ți-o mai recunoască. _________________  |
|
 | |
Dr2005 Moderator forum

Numarul mesajelor: 1225 Varsta: 23 Localizare: București, Drumul Taberei Data de inscriere: 17/08/2011
 | Subiect: Re: PROBLEME P.C. Mar Feb 14, 2012 11:02 pm | |
| Ce amperaj are un acumulator AAA? Că ăsta din poze tocmai are pierderi Joule importante... deși nu a fost scurtcircuitat cu nimic:  _________________  |
|
 | |
|