Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Lucruri negative (-) la CFR !!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 50 ... 60  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1578
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 11:41

Cunosc interiorul acestor vagoane si din cele 84 de locuri care sunt cam 10 daca nu mai multe sunt pozitionate in asa fel incat nu vezi nimic afara.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mishu_edm

Numarul mesajelor: 38
Localizare: Tecuci, Bucuresti
Data de inscriere: 17/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 12:09

bostanescu gigel a scris:
va dati seama ce "ingineri"capabili avem de au proiectat asa ceva?facuti la norma sau la facultati particulare

lol! epic! Deci mai ramane o singura solutie pt a "preveni" "consecintele obtinerii" unui astfel de loc in vagoanele astea "bine proiectate": luati-va un mp4/tableta/laptop/un tel bun sau orice de genul (depinde de fiecare ce are) cu voi, aveti grija ca bateria sa fie full(putine sunt vagoanele care au priza 220v, ca sa nu mai zic faptul ca o buna parte din acestea nu sunt functionale) si dati play la o muzica/video/film/joc sau orice altceva... altfel o sa muriti de plictiseala! Mad
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor: 239
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 12:25

Nu mai criticati atat vagoanele 20-87, ca sunt destul de bune fata de altele. E adevarat, calitatea executiei si materialelor lasa de dorit, dar eu cand am mers de la Bucuresti la Craiova cu aceste vagoane m-am simtit excelent si vagonul era ocupat 100%. Oricum nu se pot compara cu 20-49 care au scaunele de beton tapitate cu bucati de piatra, 8 locuri inguste in compartimente, usi defecte care se izbesc non-stop de perete si bude infecte. Iar aceste vagoane circula intre Iasi si Timisoara! Zilele trecute am vazut pe IR 1763 un vagon cl I albastru vechi, cred ca era 19-47/57. Unde naiba sunt vagonele noi de cl I, chiar asa nesimtire sa se puna vagoane de regio ( nici pe astea nu mai circula) pe IR?
Sus In jos
mishu_edm

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 12:33

ravers75 a scris:
Zilele trecute am vazut pe IR 1763 un vagon cl I albastru vechi, cred ca era 19-47/57. Unde naiba sunt vagonele noi de cl I, chiar asa nesimtire sa se puna vagoane de regio ( nici pe astea nu mai circula) pe IR?

Excact asta am scris si eu o pagina inapoi. Asa deci, mesajul tau e inca o confirmare ca IR Iasi-Bucuresti nu e singurul caz de acest fel.
Sus In jos
cristi CFR
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 1222
Varsta: 23
Localizare: Timișoara
Data de inscriere: 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 12:33

Vagonu ala e la grupa de Botosani, si e minunat, am facut un pat imens din 6 locuri goale si am dormit beton de la Cluj la Timisoara Razz

"Săgeata Albastra" 78-1021-1+78-1031-0 si 78-1018-7+78-1029-4
http://tren.transira.ro/
http://trainspo.com/pitcristian
http://www.panoramio.com/user/2236391
http://www.youtube.com/user/cristiCFR
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tren.transira.ro/
ravers75

Numarul mesajelor: 239
Data de inscriere: 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 12:40

mishu_edm a scris:
ravers75 a scris:
Zilele trecute am vazut pe IR 1763 un vagon cl I albastru vechi, cred ca era 19-47/57. Unde naiba sunt vagonele noi de cl I, chiar asa nesimtire sa se puna vagoane de regio ( nici pe astea nu mai circula) pe IR?

Excact asta am scris si eu o pagina inapoi. Asa deci, mesajul tau e inca o confirmare ca IR Iasi-Bucuresti nu e singurul caz de acest fel.

Totusi, trenurile IR Iasi - Bucuresti au la cl I 19-76, 30-76, sunt oarecum privilegiate fata de celelalte trenuri IR care au numai vechituri 19-55, 19-57 si alte harburi!
Sus In jos
DUAL

Numarul mesajelor: 1413
Localizare: Hunedoara
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Dum 5 Feb 2012 - 15:11

Muresene stii ca 21-87 e cel mai "eftin vagon" asa ca ce te mira faptul ca tine "eftin lucrarea" ?
Domnule bostanescu inginerii aia probabil au fost presati de marketing sa puna scaunele acolo... asa ca la spiru haret sau la fara frecventa exista o posibilitate sa nu fie vina lor,nu e ca si cum acolo ai putea sa pui locuri pt bagaje daca aia iti baga pe gat scaune.

si ultima ... muresene ultima poza nu i un 21-87 Smile
Sus In jos
Hurricane

Numarul mesajelor: 372
Data de inscriere: 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Lun 6 Feb 2012 - 20:29

cristi CFR a scris:
Vagonu ala e la grupa de Botosani, si e minunat, am facut un pat imens din 6 locuri goale si am dormit beton de la Cluj la Timisoara Razz

Este un 19-57 si pe trenu de Iasi, 1765.

19-57 312-5

[center]
Sus In jos
mishu_edm

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Mar 7 Feb 2012 - 2:42

lol! nu m-ar mira ca intr-o buna zi sa vad vreun LVT sau un automotor Malaxa pe post de vagon de clasa 1 tgv
Sus In jos
DUAL

Numarul mesajelor: 1413
Localizare: Hunedoara
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!!   Mar 7 Feb 2012 - 6:49

Cand ai facut poza Hurricane Smile?Acel vagon a circulat facultativ alataieri pe 1766 iti pot spune ca era un 19-55 iesean 025 parca.
Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 41 din 60Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 50 ... 60  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-