Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1578
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Sam Feb 04, 2012 10:27 pm

popovici a scris:

Tot acolo ? Nu inteleg de ce nu au ales varianta tunel Laughing

Cred ca o solutie ar mai fi intrarea cu 2 excavatoare si 'raderea' dealului respectiv pana la o distanta de 50m de calea ferata. Sau niste panouri de beton de 5m inaltime.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
MariusD
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2462
Varsta: 50
Data de inscriere: 03/09/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Dum Feb 05, 2012 5:45 am

adrian78 a scris:
laur 133 a scris:
1821 a acumulat 140 min intre Sarulesti si Mostistea HM.In Bucuresti Nord a stationat sub cca 13 min.

La Tirgu Jiu avea aproape 180 de minute

Si pana la Simeria mai baga 20-30 de minute

bostanescu gigel

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 88
Localizare: Giulesti-Bucuresti
Data de inscriere: 20/02/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Dum Feb 05, 2012 11:28 am

in zonele periculoase pe M800 unde se aduna zapada in timpul viscolului ar trebui plantat un fel de gard viu(nu parazapezi pt ca fura ciorile).Cine sa gandeasca chestia asta?investitia ar fi minima.Daca intradevar se voia o linie de 160km/h sau chiar 200 proiectul trebuia facut cu linia la cel putin 2m deasupa solului si astfel nu se mai bloca deloc din cauza zapezii.Dar nu le mai ramanea lor bani de ciordit.....
Sus In jos
IonutCFR2009
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 840
Localizare: Braila
Data de inscriere: 09/07/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Dum Feb 05, 2012 1:46 pm

bostanescu gigel a scris:
in zonele periculoase pe M800 unde se aduna zapada in timpul viscolului ar trebui plantat un fel de gard viu(nu parazapezi pt ca fura ciorile).Cine sa gandeasca chestia asta?investitia ar fi minima.Daca intradevar se voia o linie de 160km/h sau chiar 200 proiectul trebuia facut cu linia la cel putin 2m deasupa solului si astfel nu se mai bloca deloc din cauza zapezii.Dar nu le mai ramanea lor bani de ciordit.....

Nu cred ca era o solutie salvatoare sa ridice linia la 2 metri. Pe linia 701, intre Alexeni - Saratuica, linia este cu 2 metri deasupra nivelului solului, s-au creat chiar niste buzunare (gropi rezultate din suprainaltarea terasamentului) pentru captarea zapezii viscolite si tot se inzapezeste linia (azi de exemplu este inchisa linia Urziceni - Slobozia Veche)...

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului Online
bostanescu gigel

Numarul mesajelor: 331
Varsta: 88
Localizare: Giulesti-Bucuresti
Data de inscriere: 20/02/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Dum Feb 05, 2012 2:04 pm

daca linia este cu 2m deasupra nivelului pamantului nu are cum sa se inzapezeasca.Eu stiu bine linia M 800,unde linia este inaltata zapada este maximum la nivelul ciupercii sinei.Probleme apar in momentul in care linia este mai jos,in adaposturi unde se acumuleaza multa zapada,exact cum a fost deraierea la Mostistea.Cele mai mari probleme pe M 800 le provoaca vantul datorita balansului firului de alimentare si a pericolului de rupere cand trece pantograful
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 793
Varsta: 20
Localizare: Bucuresti Nord
Data de inscriere: 16/09/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Lun Feb 06, 2012 11:30 am

Are idee cineva de ce pe firul dinspre Constanta ieir nu se mergea deloc?
Ca era linia unpic inzapezita
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.youtube.com/user/nenuandrei1
AlexD
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1578
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Lun Feb 06, 2012 11:47 am

Cred ca s-a rupt ceva deoarece astazi pe M800 se circula cu GM la tractiune.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 793
Varsta: 20
Localizare: Bucuresti Nord
Data de inscriere: 16/09/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Lun Feb 06, 2012 11:48 am

Opa si eu ieri am vazut tot doua GM pe M800
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Dragos
Operatorul lunii
Operatorul lunii

Numarul mesajelor: 711
Data de inscriere: 27/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Lun Feb 06, 2012 12:32 pm

nenuandrei a scris:
Are idee cineva de ce pe firul dinspre Constanta ieir nu se mergea deloc?
Ca era linia unpic inzapezita

Posibil doar firul 2 sa fie cu probleme. A trecut acum pe firul 1 spre Pantelimon LDE+LE (ambele pantografe sus si cu flama ambele)+convoi cereale.
Sus In jos
Alex Avram

Numarul mesajelor: 386
Varsta: 17
Localizare: FETESTI
Data de inscriere: 20/06/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   Lun Feb 06, 2012 6:52 pm

Pe toata perioada asta Cod Portocaliu ninsori+gerul din weekend(din cate auzisem)se va circula cu GM!
100%asa se va face!Ca nu au astia chef sa repare pantografe rupte la locomotive! pale AA14 AA16 AA16 AA16
Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 64 din 100Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-