| | M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
sp59
Numarul mesajelor: 16 Varsta: 52 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 13/03/2011
 | Subiect: Trenurile sezoniere Vin Aug 19, 2011 9:24 pm | |
| Trenurile sezoniere circula NUMAI pana pe 12 Septembrie (conform Infofer) |
|
 | |
Dragos Operatorul lunii

Numarul mesajelor: 711 Data de inscriere: 27/04/2010
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin Aug 19, 2011 10:49 pm | |
| | popovici a scris: | INFOFER afiseaza incepand cu data de 18.09 timpi crescuti pe Bucuresti - Constanta iar unele trenuri nesezoniene au fost scoase !!!????? Sper ca este doar o greseala !!! Avand in vedere sosirile timpurii ale unor trenuri, lipsa intarzierilor precum si stationarile enorme ca timpi in special in statia Ciulnita din ultima vreme pot spune ca asteptam deja timpi de 2h30' pentru trenurile cu multe opriri si in nici un caz 2h56'!!!! Spre exemplu , timpii pe tronsoane au fost dilatati la toate trenurile , Bucuresti-Lehliu facandu-se in 42' sau 44' in loc de 40' (in practica 35' in prezent) iar acesta nu ar fii singurul exemplu ! Marirea timpilor are oare legatura cu inceperea lucrarilor in statiile Ciulnita sau Fetesti ? |
Probabil vor incepe lucrarile la podurile dunarene ? Desi, conform celor spuse in presa, intai se reabiliteaza podurile vechi si apoi se muta traficul de pe cele actuale pe cele vechi. Momentan podurile vechi sunt neatinse, iar racordurile lor cu firele 1 si 2 nu sunt facute. Sunt curios convoaiele grele de combustibil, piatra sau fier vechi, le vor "rupe" in bucati in statiile adiacente si le vor reuni dupa trecerea pe poduri ?! Sau Saligny-urile, dupa reabilitare, vor fi apte pentru tonaje mari ? |
|
 | |
cortexedge moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1402 Localizare: Tg.Mures Data de inscriere: 20/08/2008
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 1:46 am | |
| _________________ La tăți ni-i greu…www.youtube.com/user/cortexedge  |
|
 | |
bostanesku gigel USER BANAT
Numarul mesajelor: 267 Data de inscriere: 09/08/2011
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 11:03 am | |
| am vazut o poza la capitolul Infrastructura cu tablita 70/0 adica 70km/h chiar la intrarea in Baneasa....de ce?inainte era cu 120 pana la ramnificatia Pajura!ce facem?marim timpii de mers? |
|
 | |
Marius 926

Numarul mesajelor: 1816 Data de inscriere: 08/01/2011
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 11:14 am | |
| | bostanesku gigel a scris: | | am vazut o poza la capitolul Infrastructura cu tablita 70/0 adica 70km/h chiar la intrarea in Baneasa....de ce?inainte era cu 120 pana la ramnificatia Pajura!ce facem?marim timpii de mers? | 120 pe hartie , din cauza celor doua poduri de peste b-dul jiului si sos bucurestii noi (podul constanta cum mai este stiut), a fost reabilitata linia nu si podurile care sunt construite din beton din anii 1900-toamna.
Ultima editare efectuata de catre maryus74 in Sam Aug 20, 2011 12:37 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 11:23 am | |
| trec zilnic pe sub podul Constanta si este intr o stare deplorabila.Nu stiu cum mai circula trenurile mai ales marfarele grele.Cat de curand cred ca baga restrictie de 30km/h sau chiar 15 |
|
 | |
cortexedge moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1402 Localizare: Tg.Mures Data de inscriere: 20/08/2008
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 11:37 am | |
| Nu stiu de ce spuneti voi ca e intr-o stare deplorabila, ca mie nu mi s-a parut deloc a fi asa. 70km/h intr-adevar e la intrare in Baneasa, dar din Baneasa e 120.  _________________ La tăți ni-i greu…www.youtube.com/user/cortexedge  |
|
 | |
Marius 926

Numarul mesajelor: 1816 Data de inscriere: 08/01/2011
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 12:00 pm | |
| | cortexedge a scris: | Nu stiu de ce spuneti voi ca e intr-o stare deplorabila, ca mie nu mi s-a parut deloc a fi asa. 70km/h intr-adevar e la intrare in Baneasa, dar din Baneasa e 120.
 | Din imagine cunoscand topografia locului, eu vad in departare linia de manevra ce se termina pe deal in soseaua buc-ploiesti, reiese faptul ca tablita cu 120/0 este in directia pantelimon, ori d-l bostanesku gigel face referire spre directia opusa - ramif pajura, chiar daca din tren marginile podurilor nu par degradate daca ai trece pe sub poduri ti-ai schimba un pic parerea, insa nu se pune deocamdata problema refacerii lor in totalitate, poate peste ani de zile. |
|
 | |
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 12:09 pm | |
| da,120 este spre Pantelimon.Daca mergi pe sub podu Constanta ai sa vezi crapaturi in zidurile laterale,fisuri si umezeala care a macinat cimentul.Podul de la Bld Jiului arata mai bine dar este si el vechi si depasit deocamdata nu am auzit nimic de reabilitarea lor |
|
 | |
popovici
Numarul mesajelor: 827 Varsta: 37 Localizare: Austria - Germania - Romania Data de inscriere: 10/05/2011
 | Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Aug 20, 2011 12:24 pm | |
| | Dragos a scris: | | popovici a scris: | INFOFER afiseaza incepand cu data de 18.09 timpi crescuti pe Bucuresti - Constanta iar unele trenuri nesezoniene au fost scoase !!!????? Sper ca este doar o greseala !!! Avand in vedere sosirile timpurii ale unor trenuri, lipsa intarzierilor precum si stationarile enorme ca timpi in special in statia Ciulnita din ultima vreme pot spune ca asteptam deja timpi de 2h30' pentru trenurile cu multe opriri si in nici un caz 2h56'!!!! Spre exemplu , timpii pe tronsoane au fost dilatati la toate trenurile , Bucuresti-Lehliu facandu-se in 42' sau 44' in loc de 40' (in practica 35' in prezent) iar acesta nu ar fii singurul exemplu ! Marirea timpilor are oare legatura cu inceperea lucrarilor in statiile Ciulnita sau Fetesti ? |
Probabil vor incepe lucrarile la podurile dunarene ? Desi, conform celor spuse in presa, intai se reabiliteaza podurile vechi si apoi se muta traficul de pe cele actuale pe cele vechi. Momentan podurile vechi sunt neatinse, iar racordurile lor cu firele 1 si 2 nu sunt facute. Sunt curios convoaiele grele de combustibil, piatra sau fier vechi, le vor "rupe" in bucati in statiile adiacente si le vor reuni dupa trecerea pe poduri ?! Sau Saligny-urile, dupa reabilitare, vor fi apte pentru tonaje mari ? |
Nu cred , nici macar nu este anuntata vreo licitatie inca pentru podurile dunarene , iar timpii crescuti ar fii fost pe tronsonul Fetesti-Cernavoda Pod si in nici un caz pe Bucuresti-Lehliu unde linia este gata si se circula cu 140. Ma asteptam in schimb la timpi mai mici pe Fetesti-Ciulnita si chiar pe Lehliu-Ciulnita dar , in ciuda faptului ca lucrarile au mai inaintat , acest lucru nu se intampla inca .
Ultima editare efectuata de catre popovici in Sam Aug 20, 2011 8:05 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
| | M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|