Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
ADMINISTRATOR FORUM

Numarul mesajelor: 4782
Varsta: 40
Localizare: BUCURESTI, sector 2 in apropiere de Gara Obor
Data de inscriere: 06/03/2009

MesajSubiect: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Sam Aug 13, 2011 7:04 pm

DRAGI COLEGI, STIMATI VIZITATORI!

Sambata, 14 august 2011, Forumul TRENULETZ, implineste 3 ani de la infiintare. Multumim tuturor celor care au vizitat forumul nostru dar mai ales celor care si-au facut cont aducandu-si contributia cu poze si informatii legate de domeniul feroviar. Asa am reusit sa ne cunoastem cat mai multi, din fiecare colt al tarii. Speram ca sa ne intelegem la fel de bine si in continuare, si sa reusim impreuna sa imbogatim acest forum cu stiri, dar mai ales cu poze care peste cativa ani vor avea o mare valoare sentimentala pentru toti, asa cum au acum pozele facute cu 10-15 ani in urma. Scopul crearii acestui forum a fost cel de a ne arata pasiunea pentru domeniul feroviar si pentru a ne impartasi din experientele care le avem fiecare. Un fel de a ne petrece timpul liber, un fel de a ne relaxa. Dorim ca si in continuare sa pastram legaturi de prietenie cu toti membri de pe toate forumurile din domeniul feroviar , asa cum am facut-o si pana acum, iar daca din diferite motive unii membri inscrisi pe acest forum s-au simtit marginalizati sau nedreptatiti, noi, cei din conducerea forumului ne cerem scuze pentru aceste inconveniente, dar am incercat sa pastram calea de mijloc, nici sa fim prea duri, nici sa lasam ca orice abatere sa treaca neobservata. Trebuie stiut ca este extrem de greu sa lucrezi cu oameni, mai ales cand acestia provin din toate paturile sociale, din toate domeniile si de toate varstele. Fiecare coleg are felul lui de gandire, si chiar daca greseste de multe ori nu realizeaza acest aspect. De multe ori suntem prinsi intre ciocan si nicovala, si orice atitudine am lua atunci cand se iveste vreo neintelegere pe forum, tot raman unii membri descumpaniti si nemultumiti. Oricare ar fi fost in locul nostru, tot nu era inteles de unii membri. Sa nu mai vorbim de unii membri care le place sa atace , acesta fiind si scopul lor de a se inregistra pe forum, si tot acestia sunt nemultumiti daca sunt avertizati! Dar este bine totusi ca sa priviti partile bune ale noastre, sa apreciati activitatea neobosita, ore si zile petrecute pe forum pentru a rezolva nemultumirile aparute intre membri, pentru a modifica mesajele postate gresit, pentru a structura forumul intr-un cadru cat mai placut! Cu aceasta ocazie, prin intermediul acestui mesaj va indemnam pe toti sa pastrati legaturi de prietenie intre voi sa dati raspunsurile colegilor in termeni cat mai amiabili, sa respectati si pe colegii nostri de pe alte forumuri, iar daca serbati vreun eveniment zilele acestea, ciocniti un pahar si in cinstea forumului!!!

Inca odata dorim sa va multumim pentru munca depusa pe acest forum. si daca doriti sa adresati forumului , conducerii acestuia sau colegilor dumneavoastra, cateva cuvinte ,va asteptam sa asterneti randurile dumneavoastra in mesajele de mai jos, dar continutul acestora sa fie scris in termeni prietenesti, dand dovada in acest fel ca daca respectati, veti fi respectati!!!

Forum Turistic www.forumturistic.tk Vaporase de agrement http://vaporase.forumotion.net/ Forum Feroviar http://feroviar.myfreeforum.ro/
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
DUAL

Numarul mesajelor: 1413
Localizare: Hunedoara
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Sam Aug 13, 2011 10:32 pm

La multi ani!Mult respect si stima pentru conducerea forumului.Numai bine si sa ne reintalnim an dupa an aici!
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2359
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Sam Aug 13, 2011 10:45 pm

La multi ani ! Atat forumului cat si tuturor care aduc fel si fel de stiri si ne ajuta pe noi toti sa vedem ce se intampla cu pasiunea noastra , cat si a celor ce ne viziteaza si gasesc raspuns la diferitele intrebari pe care le au . Un forum zic eu foarte bine structurat zic eu singurul care are topic pentru fiecare linie in parte si pentru toate particelele care compun calea ferata .

La multi ani si conducerii acestui forum ! si sa ne intalnim aici mult timp de acum inainte cu informatii cat mai bune !

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
Cobra

Numarul mesajelor: 276
Data de inscriere: 28/09/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Sam Aug 13, 2011 11:18 pm

La multi ani! Sper ca acest forum sa fie in continuare la fel de bun ca si pana acum, iar membrii sai sa se inteleaga cat mai bine si sa evite pe cat posibil scandalul. Cu bine!
Sus In jos
Dragos
Operatorul lunii
Operatorul lunii

Numarul mesajelor: 711
Data de inscriere: 27/04/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Sam Aug 13, 2011 11:22 pm

La Multi Ani cu bine, cale libera si fara evenimente ! Tot respectul pentru angajatii si pasionatii feroviari !
Sus In jos
Caravelle_Zg
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 632
Varsta: 21
Localizare: Arad, România
Data de inscriere: 05/09/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Sam Aug 13, 2011 11:57 pm

La mulți ani și toate cele bune!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://forum-trenuri.forumz.ro/
bogdan srl

Numarul mesajelor: 562
Varsta: 23
Localizare: Brasov/Suceava
Data de inscriere: 16/11/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Dum Aug 14, 2011 8:12 am

La multi ani!
Sus In jos
Paul CFR

Numarul mesajelor: 311
Varsta: 17
Localizare: Rădăuți - M515
Data de inscriere: 05/12/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Dum Aug 14, 2011 9:38 am

La multi ani forumului, membrilor si administratorilor, fara de care nu s-ar fi ajuns aici!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.drumdefier.wordpress.com
Andrei

Numarul mesajelor: 267
Varsta: 17
Localizare: Jud. Satu Mare, Com. Tiream
Data de inscriere: 27/07/2009

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Dum Aug 14, 2011 10:48 am

La Multi Ani !!!
Sus In jos
Mircea Hirjau

Numarul mesajelor: 206
Varsta: 27
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 03/02/2010

MesajSubiect: Re: FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE   Dum Aug 14, 2011 10:51 am

La multi ani! Smile
Sus In jos

FORUMUL TRENULETZ - 3 ANI DE LA INFIINTARE

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-