decward
Numarul mesajelor: 2072 Data de inscriere: 15/08/2010
 | Subiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni ) Sam Iul 16, 2011 1:49 am | |
| Poza ta nu e buna.. ai ciorapii albi ! iti trebuiau corapi negri si fara sandale ! In orice caz , frumos reportajul , nu-l lua in seama pe Iuli..e suparat pe Justin Bieber ... |
|
FeroFan97

Numarul mesajelor: 288 Varsta: 14 Localizare: Sfîntu Gheorghe Data de inscriere: 06/02/2010
 | Subiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni ) Sam Iul 16, 2011 7:08 am | |
| | decward a scris: | Poza ta nu e buna.. ai ciorapii albi ! iti trebuiau corapi negri si fara sandale ! In orice caz , frumos reportajul , nu-l lua in seama pe Iuli..e suparat pe Justin Bieber ... |
Nu am purtat ciopari negri,ca n-aveam nicio haina neagra pe mine Si nu am scos sandale,ca e greu sa pun inapoi Si la intoarcere am calatorit in acest fel,numai n-am facut poze,ca m-am murdarit ciorapii Si mai vreu sa fac observatia ,ca 20-59-ele sunt cele mai zgomotoase vagoanele,din care am calatorit . Si am uitat,ca ceva nu e bine,daca uitati la pretul biletelor . Ca Sf.Gh.-M.Ciuc + M.Ciuc - Siculeni trebuia sa fie egal cu Siculeni-Sf.Gh. . Si nu este egal |
|
karpaty Moderator forum

Numarul mesajelor: 2341 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 06/12/2009
 | Subiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni ) Sam Iul 16, 2011 1:16 pm | |
| Logic ca nu este egal , biletele cumparate pe bucatele fac mult mai mult decat un bilet luat pe distanta mare , exemplu daca vrei sa mergi din Buc la Sibiu pe valea Oltului si folosesti 4 personale nu e bine sa iei bilet la fiecare tren cel mai bine este luat biletul format din 4 astfel pretul biletului te duce la 31.30 pentru ca sunt 392 km dar daca iei 4 bilete separate te duce undeva pe la 45 de lei deci concluzia este ceea ce am spus mai sus daca folosesti o ruta din mai multe trenuri (maxim4) e bine de luat biletul pe intreaga distanta nu pe bucatele . |
|