Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
decward

Numarul mesajelor: 2072
Data de inscriere: 15/08/2010

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Sam Iul 16, 2011 1:49 am

Poza ta nu e buna.. ai ciorapii albi ! iti trebuiau corapi negri si fara sandale ! Very Happy
In orice caz , frumos reportajul , nu-l lua in seama pe Iuli..e suparat pe Justin Bieber ...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
FeroFan97

Numarul mesajelor: 288
Varsta: 14
Localizare: Sfîntu Gheorghe
Data de inscriere: 06/02/2010

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Sam Iul 16, 2011 7:08 am

decward a scris:
Poza ta nu e buna.. ai ciorapii albi ! iti trebuiau corapi negri si fara sandale ! Very Happy
In orice caz , frumos reportajul , nu-l lua in seama pe Iuli..e suparat pe Justin Bieber ...

Nu am purtat ciopari negri,ca n-aveam nicio haina neagra pe mine Razz Si nu am scos sandale,ca e greu sa pun inapoi Laughing Si la intoarcere am calatorit in acest fel,numai n-am facut poze,ca m-am murdarit ciorapii Laughing Si mai vreu sa fac observatia ,ca 20-59-ele sunt cele mai zgomotoase vagoanele,din care am calatorit .
Si am uitat,ca ceva nu e bine,daca uitati la pretul biletelor . Ca Sf.Gh.-M.Ciuc + M.Ciuc - Siculeni trebuia sa fie egal cu Siculeni-Sf.Gh. . Si nu este egal Rolling Eyes
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2341
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Sam Iul 16, 2011 1:16 pm

Logic ca nu este egal , biletele cumparate pe bucatele fac mult mai mult decat un bilet luat pe distanta mare , exemplu daca vrei sa mergi din Buc la Sibiu pe valea Oltului si folosesti 4 personale nu e bine sa iei bilet la fiecare tren cel mai bine este luat biletul format din 4 astfel pretul biletului te duce la 31.30 pentru ca sunt 392 km dar daca iei 4 bilete separate te duce undeva pe la 45 de lei deci concluzia este ceea ce am spus mai sus daca folosesti o ruta din mai multe trenuri (maxim4) e bine de luat biletul pe intreaga distanta nu pe bucatele .

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului Online

Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: DESPRE CFR :: REPORTAJE ALE PASIONATILOR DE TRENURI-