Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
FeroFan97

Numarul mesajelor: 288
Varsta: 14
Localizare: Sfîntu Gheorghe
Data de inscriere: 06/02/2010

MesajSubiect: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 6:58 pm

Aztazi,am facut o excursie la Miercurea Ciuc. In primul rand,sa-l vizitez pe prietenul meu,si in al doilea rand sa efectuez primul drum al meu,in care merg singur cu trenul. Alta sansa n-am avut,astfel am hotarat la P 4503 ,care pleaca de la noi la 6:48. Am sosit la gara mai devreme,aveam timp destul Smile . In statie era un marfar lung,care a plecat cu un sunet impecabil Smile Trenul a sosit cu cateva minute mai devreme,astfel aveam timp sa caut cel mai bun vagon . Am ales primul vagon,care era 20-54 049 . Eram singur in vagon,si in compartiment. Am pozat cateva,numai ca era frig,mai ales intre munti. Timpul a trecut repede,si am sosit la 8:20 in Miercurea Ciuc. Prietenul meu ( CrissCiuc ) venea cu personalul de la Marasesti,care sosea la 9:40. Cautam ceva "de lucru " ,dar aflasem ca 407-ul avea 100 minute intarziere . Asteptam.... si asteptam . Timpul trecuse lent,foarte lent Smile) .. Am hotarat sa plimb prin oras,ca sa treaca timpul mai rapid Smile ( Ca Rapidul Smile) ) La 9: 28 ,auzeam in spatele meu un zgomot intens,si apropiat....sigur,ca EA-ul a fost...in compunere cu Criss Ciuc,un 20-59,si doua 26-16-uri. Cand am fost noi doi,timpul a zburat,(intre timp a mai sosit personalul de la Mures ) si Corona a sosit cam la 10, cu 369-ul.Am plimbat prin oras,si am intors la gara,in jurul orei 13. Am hotarat sa mergem si la Siculeni,cam o ora aveam acolo . Am cumparat bilete,si am urcat in 20-55-ul . La Siculeni n-am mai facut poze,ca am grabit,sa vad toata gara . Cu 4014 am intors,trenul avea in compunere pe vag. 21-47 , 11-47 si 20-59 (si normal : si pe mine Very Happy ) . Am sosit acasa la timp,la 17:30. Era o zi buna Very Happy

Si acum pozele :

Zoarea la gara :

Un drezinas Very Happy

Trenul meu...cu o loco,care a fost mai demult la vopsitorie Very Happy Twisted Evil

Compartimentul 2x :

Singurel,singurel :

Plecareeee :

Daca tot puneti poze cu picori pe scaun,stati ca am si eu una Laughing

Valea Oltului :

Campia Ciucului Smile

Sosire la Ciuc :

EA-ul,care a tras garnitura noastra :

Greseala,sau vagon direct.... tot P 4503,ultimul vagon :

Trenul de la Marasesti,si personalul de la TgMs :

Corona :

INtoarcerea...tot singurel ,in 20-59 al 4014-ului :

Tren ,care ne aminteste trecutul Smile

O alta poza specific forumului : Cu sticla de apa Very Happy

Plec departe,Plec (nu pe Marte Laughing ) :

Intre Tusnad Sat si Tusnad Bai :

Sigla veche al CFR-ului,gasit pe spatele meu (adica pe spatele banchetei Very Happy )

Vagonul,cu care am intors acasa ( si d-na controlora,care composteaza cu pix Twisted Evil )

Biletelul,pe care am gasit in trenul la Siculeni :

Si biletele ale mele :

Sper ca ati placut Very Happy

Ultima editare efectuata de catre biszakabel in Vin Iul 15, 2011 7:11 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
iuli.hard

Numarul mesajelor: 221
Varsta: 18
Localizare: Onesti
Data de inscriere: 31/08/2010

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 7:08 pm

Nu-mi place cum clasifici locomotivele !
Sus In jos
FeroFan97

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 7:10 pm

iuli.hard a scris:
Nu-mi place cum clasifici locomotivele !

Suze ca i-am spus "proasta" ,numai nu am gasit un cuvant mai potrivit
*Corectat* Wink
Sus In jos
cortexedge
moderator forum si fotograful anului

Numarul mesajelor: 1407
Localizare: Tg.Mures
Data de inscriere: 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 7:23 pm

Fain acolo la voi, kicsi barat. Cred ca-i cea mai faina zona montana prin care trece si cate un tren. Smile Imi place foarte mult zona de la Izvoru Muresului-Siculeni-Onesti.

Sus In jos
FeroFan97

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 7:26 pm

cortexedge a scris:
Fain acolo la voi, kicsi barat. Cred ca-i cea mai faina zona montana prin care trece si cate un tren. Smile Imi place foarte mult zona de la Izvoru Muresului-Siculeni-Onesti.

Domle' cortex,Eu n-am fost nici prin Izv. Olt-Ciceu , nici prin Ciceu (Siculeni )-Onesti . Am Fost prin Sf. Gheo- Tusnad-M.Ciuc Wink
Sus In jos
cortexedge

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 7:28 pm

Crede-ma ca mi-am dat seama. Eu am adus o completare.

Sus In jos
FeroFan97

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Vin Iul 15, 2011 7:29 pm

cortexedge a scris:
Crede-ma ca mi-am dat seama. Eu am adus o completare.

ok Wink Si eu as dori sa merg pana in Deda macar Smile Daca vara asta nu,vara viitoare sigur ca o sa ajung si acolo Smile Acum ma bucur,ca am ajuns chiar aici singur. Tot,pe ziua mea Laughing
Sus In jos
DUAL

Numarul mesajelor: 1409
Localizare: Hunedoara
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Sam Iul 16, 2011 12:00 am

EUuma descalt cand stau cu picioarele pe scaunul din fata Smile,din respect pentru calatorii viitori si CFR Smile
Sus In jos
cortexedge

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Sam Iul 16, 2011 12:02 am

Si eu, indiferent de ce cotet de vagon am nimerit.

Sus In jos
DUAL

Numarul mesajelor: 1409
Localizare: Hunedoara
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )    Sam Iul 16, 2011 1:23 am

20-55 urile nu sunt cotetze Smile ... la categoria aia intra 21-47(jeguri!) si 20-49!
Sus In jos

Mini-excursie la Miercurea Ciuc ( - Siculeni )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: DESPRE CFR :: REPORTAJE ALE PASIONATILOR DE TRENURI-