Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

InterRail - 2011

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
RwO

Numarul mesajelor: 17
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 24/06/2011

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iun 29, 2011 9:03 pm

InAustria se vorbeste si engleza, iar germana e in proportie de 99% la fel ca cea din Germania. Mai degraba ai probleme cu svabii mai batrani in zona Stuttgart-ului decat cu austriecii, la nivel de limba germana.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2341
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iun 29, 2011 9:03 pm

traian a scris:
Super reportajul pirat Dar cum te-ai descurcat in Austria, cu limba engleza, o stiu multi sau doar germana? Am inteles ca aia vorbesc o germana stricata. Dar in trenuri cum ti s-a parut servirea, ai luat masa la vagonul restaurant sau sunt ca la noi vanzatori ambulanti?
Cum se face ca la un drum asa de lung nu ai mers totusi si la cuseta, macar pe unele portiuni? E obositor totusi la clasa a II-a, sa nu te poti intinde atata vreme...

Cuseta costa bani in plus , eu dorm linistit la clasa 2 fara probleme , nu am mancat la vag restaurant ca e destul de scump se poate manca si in alta parte nu neaparat in tren , vanzatori ambulanti in Europa de Vest ma cam indoiesc sa vezi asa ceva , crezi ca in Vest e tigania noastra ?

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului Online
RwO

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iun 29, 2011 9:05 pm

@ karpaty, eu in Italia am intalnit intr-un tren de noapte Napoli - Torino, (un expres) mai multi vanzatori ambulanti care se plimbau prin tren, cu "coca-cola, pizza, paninni", etc. Smile
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iun 29, 2011 9:18 pm

RwO a scris:
@ karpaty, eu in Italia am intalnit intr-un tren de noapte Napoli - Torino, (un expres) mai multi vanzatori ambulanti care se plimbau prin tren, cu "coca-cola, pizza, paninni", etc. Smile

Daca tu consideri Italia tara prea civilizata eu ma impusc , eu unu din ce am vazut in Italia am zis ca nu ma mai duc , atata mizerie si atata nesimtire in trenurile lor ......nu e departe de Romania si eu am mers cu IC acolo dar la WC in trenul lor IC era mai murdar si mai infect decat in trenurile noastre personale ce merg pe ruta Buc-Fetesti . Mad

TDD 659464694345659464
Sus In jos
RwO

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iun 29, 2011 11:08 pm

Ai dreptate, dar partial. Chiar asta vara am mers cu IC (Bologna -Firenze IC585 si retur IC594), vagoane vechi, compartimentate, fara climatizare, cu usi pivotant-pliante, si mai ales foarte foarte murdare...Dar pe de alta parte au si Freciaregnto si Frecciarossa, trenuri care la ora actuala, la noi par desprinse din cartile SF.Si trenurile Regionale de la ei sunt mult peste personaelele CFR-ului, ca timpi de mers si confort.
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Vin Iul 01, 2011 9:34 pm

Vad ca am trecut in alta luna si Photobucket nu a deblocat pozele Crying or Very sad , eu am incarcat 442 poze in total pe contul acela ce a fost special facut pentru aceste poze deci era gol si nou creat , cat mai tine pozele blocate ? sau daca le mai deblocheaza ? stie cineva asta ?

TDD 659464694345659464
Sus In jos
decward

Numarul mesajelor: 2072
Data de inscriere: 15/08/2010

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Vin Iul 01, 2011 11:35 pm

karpaty a scris:
Vad ca am trecut in alta luna si Photobucket nu a deblocat pozele Crying or Very sad , eu am incarcat 442 poze in total pe contul acela ce a fost special facut pentru aceste poze deci era gol si nou creat , cat mai tine pozele blocate ? sau daca le mai deblocheaza ? stie cineva asta ?

Numai photobucket-ul stie.... Twisted Evil Imi pare rau... Wink
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Lun Iul 18, 2011 10:29 pm

Acum se vad toate pozele , cine nu a vazut tot reportajul de acum are ocazia sa o faca . Vizionare placuta ! Smile

TDD 659464694345659464
Sus In jos
tacc400

Numarul mesajelor: 26
Varsta: 41
Localizare: Baia-Mare
Data de inscriere: 30/08/2009

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iul 20, 2011 1:52 pm

Da-mi voie sa te felicit si sa te invidiez ...
Sus In jos
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

MesajSubiect: Re: InterRail - 2011    Mier Iul 20, 2011 9:05 pm

tacc400 a scris:
Da-mi voie sa te felicit si sa te invidiez ...

Multumesc . Smile

TDD 659464694345659464
Sus In jos

InterRail - 2011

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: DESPRE CFR :: REPORTAJE ALE PASIONATILOR DE TRENURI-