Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita - ianuarie 2011

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
cata_lin

Numarul mesajelor: 12
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 08/01/2011

MesajSubiect: Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita - ianuarie 2011   Dum Ian 23, 2011 9:20 am

Salut!

Am avut drum prin Resita, ningea si am petrecut 15 minute frumoase facand poze locomotivelor inzapezite. Mai multe despre ce a iesit, am scris aici:

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita

Muzeul e in stare buna, locomotivele au fost vospsite si nu arata rau de loc, iar zapada de pe ele le da un farmec aparte. La fiecare vizita acolo, mai descopar cate ceva, sigur voi mai face o alta vizita candva Smile

Un moment inedit a fost trecerea personalul de Caransebes (9164 tras de EC-ul 40-0064-6) pe langa muzeu, am vazut prezentul si viitorul Smile unul pe directa fara oprire, altul pe linie moarta.

Daca aveti timp, nu ezitati sa vizitati batranele locomotive din Muzeul Locomotivelor cu Abur de la Resita, Caras-Severin, va asteapta cu drag sa le aflati povestea!

Catalin

PS: poze la rezolutie mai mare aici:

Poze Muzeul Locomotivelor cu Abur de la Resita

Ultima editare efectuata de catre cata_lin in Dum Ian 23, 2011 9:22 am, editata de 1 ori (Motiv : erata la numarul locomotivei)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://catalinsimion.blogspot.com/

Poveste de iarna cu locomotivele cu abur din Resita - ianuarie 2011

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: DESPRE CFR :: REPORTAJE ALE PASIONATILOR DE TRENURI-