Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Redimensionare automata poze

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
SULZERUL 0733

Numarul mesajelor: 319
Varsta: 25
Localizare: Hm. Frunzanesti, linia 801
Data de inscriere: 02/07/2010

MesajSubiect: Re: Redimensionare automata poze   Mier Ian 19, 2011 11:01 am

cortexedge a scris:
Nu-i mai usor sa mergi la gara si sa intrebi acolo de un nene cu prenumele ala? Incearca la sefu de gara.

Uite in sfarsit un raspuns adecvat. Acele informatii le gasesti la gara, oamenii de acolo trebuie sa stie. Problema e daca te vor ajuta, pentru ca, dupa cum stim cu totii, exista mai multe sanse sa nimeresti capete seci care te vor trata ca pe un nimeni, dar poti nimeri si oameni de treaba, care te vor ajuta. Sa nu fiu inteles gresit, n-am nimic cu nimeni, dar, dupa cum a scris si Cortexedge, era si este mult mai bine sa te interesezi pe plan local, decat pe forum. Aici m-ar mira sa stie cineva asemenea lucruri fara a avea date precise, gen data,trenul,locul evenimentului etc.
Spun si eu...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.facebook.com/sulzerul0733
@ndrey

Numarul mesajelor: 53
Varsta: 25
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Redimensionare automata poze   Mier Ian 19, 2011 12:24 pm

Marinela faci recalamatia la regionala, cu data,tren,ora si locatia eventual,si prenumele, si se va gasi cel cautat si reclamat de tine dupa programul de lucru al sefului detren. Rolling Eyes
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
dan tm

Numarul mesajelor: 1258
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: Redimensionare automata poze   Mier Ian 19, 2011 1:05 pm

@ndrey a scris:
Marinela faci recalamatia la regionala, cu data,tren,ora si locatia eventual,si prenumele, si se va gasi cel cautat si reclamat de tine dupa programul de lucru al sefului detren. Rolling Eyes

Am vazut abia acum problema in cauza, raspunsul e bun, fie o reclamatie direct la regionala, fie aceeasi reclamatie la Comanda personalului de drum unde se poate verifica turnusul.

Asta a II-a varianta este totusi mai complicata pentru ca partizile de tren trec si peste limitele regionalelor.(partida de Bucuresti face un tren pina la Timisoara prin 3 regionale)

Oricum oriunde se depune reclamatia, trebuie sa se raspunda fie cu datele solicitate fie cu specificatia unde se pot gasi informatiile solicitate.

Este recomandabil sa se retina numarul ecusonului si regionala scrisa pe el.
Sus In jos
marinela66

Numarul mesajelor: 5
Data de inscriere: 05/01/2011

MesajSubiect: ok   Sam Ian 22, 2011 9:31 am

dan tm a scris:
@ndrey a scris:

Am vazut abia acum problema in cauza, raspunsul e bun, fie o reclamatie direct la regionala, fie aceeasi reclamatie la Comanda personalului de drum unde se poate verifica turnusul.

Asta a II-a varianta este totusi mai complicata pentru ca partizile de tren trec si peste limitele regionalelor.(partida de Bucuresti face un tren pina la Timisoara prin 3 regionale)

Oricum oriunde se depune reclamatia, trebuie sa se raspunda fie cu datele solicitate fie cu specificatia unde se pot gasi informatiile solicitate.

Este recomandabil sa se retina numarul ecusonului si regionala scrisa pe el.

Va multumesc pentru ajutor,dar am rezolvat deja.va multumesc inca odata si sa stiti ca si eu sunt fana a trenurilor,si mi-as dori sa lucrez in cfr,dar nu prea stiu cum.Se mai stie ceva depre cursurile acelea de calificare de la CENAFER?
Sus In jos

Redimensionare automata poze

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-