| | Lucrari de reabilitare pe M 800 | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
RazvanCFR
Numarul mesajelor: 170 Data de inscriere: 30/10/2010
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 1:06 pm | |
| Ok... fie cum zici tu tu... ma mir ca stii tot despre denivelarile de la halta Branesti Off-topic closed.
Ultima editare efectuata de catre RazvanCFR in Joi Dec 30, 2010 10:35 am, editata de 2 ori |
|
 | |
lovekomotive V.I.P Member

Numarul mesajelor: 758 Varsta: 23 Localizare: Piatra Neamt Data de inscriere: 20/08/2009
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 1:11 pm | |
| Da nu sufar stai linistit, ma doare in cot de toata treaba asta la urma urmei nu e linia mea nu sunt banii mei, dar nu-mi place ca toti cretinii care se presupune ca ne conduc sa-si bata joc si sa dea contracte la fel de firme de rahat care nu-s capabile sa execute niste lucrari ca la carte si pe deasupra sa suga un purcoi de bani. Lucrari de mantuiala peste lucrari de mantuiala si tot asa. Uita-te te rog pe M 1000 si zi-mi cate trenuri circula cu 140 km/h pe acolo, mai nici unul, examineaza stalpii sa-i vezi cum ii mananca rugina, si sunt multe de zis dar nu vreau s-o tin in discutii in contradictoriu cu tine sau cu altii aici doar de dragul de a crea o reputatie de gica contra.
Off topic: Stau in Piatra Neamt, n-am mers prin Branesti dar omul a prezentat niste poze elocvente plus ca experienta ma face sa-i dau dreptate, plus ca linii similare prezinta aceleasi caracteristici, deci ce pot deduce de aici => lucrari slabe calitativ ca sa nu zic varza. |
|
 | |
alexmorph3us
Numarul mesajelor: 127 Varsta: 24 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 13/07/2010
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 1:13 pm | |
| Eu tocmai a venit ieri de la Constanta in trenul rapid si a circulat foarte bine in zona Branesti.De altfel in general nu am observat vreo restrictie in aceasta zona. |
|
 | |

Numarul mesajelor: 758 Varsta: 23 Localizare: Piatra Neamt Data de inscriere: 20/08/2009
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 1:15 pm | |
| Deocamdata circula bine, desi ma indoiesc ca a mers cu viteza mare > 120 km/h dar sa vedem daca peste 2-3 ani mai circula asa de bine, sa dea Domnul sa ma insel si sa circule bine inca 100 de ani de acum incolo. |
|
 | |
RazvanCFR
Numarul mesajelor: 170 Data de inscriere: 30/10/2010
 | |
 | |

| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 1:22 pm | |
| In 2009 am mers spre Constanta dar prin Faurei-Fetesti cu A 1852, de ce, crezi ca are vreo relevanta? De la Bucuresti la Constanta pe M 800 cred ca n-am mai fost de prin 2005 daca imi aduc bine aminte. |
|
 | |
Dragos Operatorul lunii

Numarul mesajelor: 707 Data de inscriere: 27/04/2010
 | Subiect: Sa ne lamurim Mier Dec 29, 2010 1:29 pm | |
| Oameni buni, eu nu zic ca acum e restrictie la Branesti dar dupa cum se prezinta zona in cauza, sigur vor fi. Sunt ferm convins ca la terminarea lucrarilor zona respectiva nu arata asa si ca tasarea locala s-a produs ulterior. Vizavi de zoom-nezoom, iti garantez ca se vede cu ochiul liber, altfel nu insistam cu poze pe zona aia (am 4-5 poze pe GoogleEarth, intra sa le vezi). Chiar daca acum in valea respectiva se merge cu 120-140, nu vad cu ochi buni pe viitor. Daca ai placerea, maine dupa-masa te invit la o calatorie pana acolo. Mergem cu microbuzul pana la pasarela Pustnicu si apoi pe jos 1 km pe linie, sa vezi. Ne intoarcem fie cu microbuzul fie cu trenul din Branesti Sat.
Vizavi de cautat nod in papura, ai sa vezi daca citesti post-uri mai vechi de ale mele, tot de pe magsitrala 800, ca am numai cuvinte de lauda, mai putin pentru aceste zone unde se trece peste mici cursuri de apa, si unde nu s-a ales varianta construirii unui pod, cum se face la Sarulesti. S-a construit pod nou si la Herastrau si Miorita si tot cu 50/70 merge...din acelasi motiv, sol nisipos si imbibat.
Inca o chestie: in departare, in poze, da...linia apare deformata din cauza caldurii (fata-morgana) dar zona incercuita cu rosu sigur nu e "defect fotografic" ci asa e in realitate acolo. |
|
 | |
MariusD Moderator forum

Numarul mesajelor: 2461 Varsta: 50 Data de inscriere: 03/09/2010
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 2:22 pm | |
| o intrebare cand e facuta poza? |
|
 | |
Dragos Operatorul lunii

Numarul mesajelor: 707 Data de inscriere: 27/04/2010
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 2:43 pm | |
| |
|
 | |
MariusD Moderator forum

Numarul mesajelor: 2461 Varsta: 50 Data de inscriere: 03/09/2010
 | Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M 800 Mier Dec 29, 2010 2:47 pm | |
| daca ar fi linia asa cum o prezinti tu ar fi restrictionata la 15km/h poate sa fie din cauza caldurii dilatata |
|
 | |
| | Lucrari de reabilitare pe M 800 | |
|