Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

312 : Oradea - Cheresig

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
karpaty
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2340
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 06/12/2009

MesajSubiect: 312 : Oradea - Cheresig    Lun Noi 22, 2010 9:58 pm

Aici veti posta tot ce este legat de aceasta ruta. Tot ce este off-topic va fi sters!

IR-1840 Constanta-Onesti-Deda-Satu Mare

TDD 659464694345659464
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
roadster

Numarul mesajelor: 15
Data de inscriere: 25/10/2010

MesajSubiect: Mai circula ceva pe ruta asta?   Joi Noi 25, 2010 1:57 pm

Tren de calatori parca nu circula dar ceva marfare pana la Palota macar?Zicea cineva ca s-a facut un reportaj pe railwayfan despre aceasta linie.Eu nu am gasit-o, un link ar fi binevenit.Interesant este faptul ca aceasta linie nu se termina la Cheresig ci continua pana in Ungaria(evident linia lipseste pe vreo 3 km, la frontiera).Daca unele informatii sunt gresite nu dati cu pietre, m-am uitat doar la google earth, nu am fost la fata locului,desi m-as duce.
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor: 1123
Varsta: 23
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 27/08/2008

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Joi Noi 25, 2010 4:30 pm

roadster a scris:
Tren de calatori parca nu circula dar ceva marfare pana la Palota macar?Zicea cineva ca s-a facut un reportaj pe railwayfan despre aceasta linie.Eu nu am gasit-o, un link ar fi binevenit.Interesant este faptul ca aceasta linie nu se termina la Cheresig ci continua pana in Ungaria(evident linia lipseste pe vreo 3 km, la frontiera).Daca unele informatii sunt gresite nu dati cu pietre, m-am uitat doar la google earth, nu am fost la fata locului,desi m-as duce.

Ultimele trenuri de călători pe direcția Cheresig au circulat în 1997. În curând, am să postez niște tabele din mersuri de tren vechi cu traficul liniei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mariusm1988.wordpress.com/
dan tm

Numarul mesajelor: 1258
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Vin Noi 26, 2010 7:28 am

Nu doar aceasta linia a continuat spre Ungaria.Aproape toate liniile din Imperiu aveau alta convergenta a fluxurilor de circulatie.
Dupa trasarea noilor granite, prin diverse acorduri intre statele nou infiintate, s-au pastrat anumite puncte de trecere, restul fiind desfiintate.
reportajul pe cheresig este pe celalalt forum, pisti91.
Nu stiu insa daca in prezent linia mai exista in teren.
Pe acolo isi facea veacul seria 64.
Sus In jos
roadster

Numarul mesajelor: 15
Data de inscriere: 25/10/2010

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Mier Noi 02, 2011 4:33 pm

O noua sansa pentru aceasta ruta:

Citat:
Participanții la licitație pot depune oferte pentru următoarele grupe de secții de căi ferate:

Grupa I: Ploiești Crâng - Ploiești Vest; Ploiești Vest -Târgoviște Nord - Fieni - Pietroșița; Ditești - Gura Palăngii; I.L. Caragiale - Dițești - Moreni; București Sud Călători -Titan Sud; București Sud Călători - Oltenița; Căciulați - Snagov Plaje; Buda - Slănic; Ploiesti Nord - Măneciu.

Grupa II: Cărbunești - Albeni; Amaradia - Bârsești; Băbeni - Berbești - Alunu; Argeșelu - Câmpu Lung - Golești; Vâlcele - Curtea de Argeș; Roșiori - Turnu Măgurele Port; Golenți - Poiana Mare.

Grupa III: Simeria - Pestiș; Simeria - Hunedoara; Jebel - Liebling; Timișoara Est - Radna; Cărpinis - Ionel; Lupeni - Lupeni Tehnic - Livezeni.

Grupa IV: Oradea Vest - Cheresig, Câmpia Turzii - Turda; Baia Mare - Baia Mare Nord.

Grupa V: Sebeș Alba - Petreștii de Pădure.

Grupa VI: Dornești - Gura Putnei - Putna; Dornișoara - Floreni; Gura Humorului - Dărmănești; Crasna - Huși.

Grupa VII: Făurei - Tecuci, Mărășești - Panciu, Buzău - Berca; Comănești - Moinești.

sursa

Sus In jos
srazvi

Numarul mesajelor: 666
Varsta: 31
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/07/2009

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Mar Noi 15, 2011 4:52 pm

A luat-o TFG dar nu prea are ce face cu ea Laughing
Sus In jos
adrian78
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2385
Localizare: HUNEDOARA
Data de inscriere: 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Mar Noi 15, 2011 4:56 pm

Au luat-o Via Terra ..Cum nu?isi iau subventia daca baga 10 trenuri si le raman destui bani sa plateasca si impegati si curentul din gari si trenurile poate sa circule si goale!!

Numarul mesajelor: 666
Varsta: 31
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/07/2009

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Mar Noi 15, 2011 5:17 pm

Da? Dar linia e furata in mare parte, ultimul tren a fost prin '98 cand era o mula cu 3 vagoane Dimitrov. Daca mula parca mai e la CET Oradea, vagoanele Dimitrov au fost fie taiate fie parasite la Oradea Est. Mai sunt niste locomotive blocate la Palota, poate deschid pana acolo, nu stiu daca au oameni sa refaca linia Suspect
Sus In jos
adrian78
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2385
Localizare: HUNEDOARA
Data de inscriere: 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Mar Noi 15, 2011 5:21 pm

Nu conteaza asa e si pe Caransebes-Boutar Subcetate TFG figureaza ca are inchiriata toata sectia cu toate ce pe tronsonul Boutar Hateg nu mai exista linie

Numarul mesajelor: 1258
Data de inscriere: 15/08/2008

MesajSubiect: Re: 312 : Oradea - Cheresig    Mar Noi 15, 2011 5:23 pm

Dar cum e posibil asa ceva?

Asta inseamna ca mai figureaza si in inventar ceva mijloace fixe acolo.

Nu e fals in acte?

si astia privatii sint atit de prosti sa plateasca pentru ceva ce nu au, sau plata e de fapt mita?
Sus In jos

312 : Oradea - Cheresig

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 300-