Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Sondaj pentru membrii forumului Trenuletz

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 

Sunteti de acord cu organizarea unei mese rotunde, unde membrii sa poata discuta deschis cu membrii din conducerea acestui forum?
DA
88%
 88% [ 32 ]
NU
11%
 11% [ 4 ]
Total voturi : 36

AutorMesaj
Codrut1985
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 409
Varsta: 26
Localizare: Oradea
Data de inscriere: 21/05/2009

MesajSubiect: Sondaj pentru membrii forumului Trenuletz   Dum Oct 31, 2010 7:09 pm

Buna seara,
in urma discutiilor purtate cu ceilalti membri ai administratiei acestui forum, ne-am gandit ca organizarea unei mese rotunde o data pe saptamana, timp de circa 1-2 ore, la care sa ia parte doua persoane din conducere ar fi un lucru bun. Din cele doua persoane, una ar fi obligatoriu un administrator. pentru a putea raspunde la intrebarile, nelamuririle sau orice alte probleme ridicate de membri. De asemenea, am da ocazia membrilor mai noi (si nu numai) sa ne cunoasca mai bine, in acelasi timp asigurand o transparenta, si, de ce nu, sa intarim relatiile dintre membri...
Aceasta invitatie la dialog ar urma sa fie facuta pe Chat-ul forumului, o modalitate foarte buna de a schimba impresii, dar care, din pacate, nu se bucura de o popularitate mare.

Prin urmare, pe aceasta cale, dorim sa cunoastem parerea membrilor in aceasta privinta si va invit sa participati la sondajul de mai jos...

Cu respect si consideratie,
Administratia

TDD AA16 AA16

Codrut1985@forumtrenuri.com
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://ghioane007.blogspot.com
SULZERUL 0733

Numarul mesajelor: 319
Varsta: 25
Localizare: Hm. Frunzanesti, linia 801
Data de inscriere: 02/07/2010

MesajSubiect: Re: Sondaj pentru membrii forumului Trenuletz   Dum Oct 31, 2010 9:42 pm

Sunt perfect de acord, e o idee foarte buna si sunt sigur ca va prinde. Asta e foarte bine, plus ca ar trebui sa fie o intalnire fata-n fata prin diverse locatii feroviare. De exemplu, sa fie un fel de adunare a membrilor forumului din diverse zone ale tarii, practic sa ne intalnim cu membrii din fie care zona. Ar mai fi un lucru benefic, de exemplu, sa intreprindem excursii feroviare in grupuri de pasionati ai forumului pe diferite rute. Sa fie, de exemplu, o excursie lunara pe un traseu ales prin votul membrilor, la care sa poata vota toti membrii(traseul mai lung,de exemplu Bucuresti-Timisoara-Arad, etc...), astfel incat, in fiecare luna, sa fie vizitata alta zona a tarii. Ca exemplu, daca luna asta destinatie a fost Banatul, luna viitoare sa fie undeva in Moldova). In afara de asta, ar fi ideal sa se organizeze si excursii locale, cu membrii din acea zona si cu posibilitati reduse de deplasare pe traseul lunar, cel lung. Ideea asta nu e a mea, acest lucru a fost aplicat o buna perioada de timp de colegii de pe forumul railnet si se va repune in curand in aplicare. Daca pe railnet a functionat si s-au legat multe prietenii in urma acestor excursii, atat locale, cat si lunare, nu vad de ce nu ar functiona si pe forumul trenuletz. Imi cer scuze daca deranjeaza pe cineva mentionarea forumului railnet, dar nu am facut-o cu rea intentie, ci doar am spus ca ar fi o idee buna de aplicat si aici. Asta ne-ar da ocazia sa ne cunoastem mult mai bine intre noi, sa ne cunoastem "off-line", sa cunoastem persoana din spatele monitorului, nu doar pe cea afisata in mediul virtual.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.facebook.com/sulzerul0733

Sondaj pentru membrii forumului Trenuletz

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: FORUM NEWS-