Sunt perfect de acord, e o idee foarte buna si sunt sigur ca va prinde. Asta e foarte bine, plus ca ar trebui sa fie o intalnire fata-n fata prin diverse locatii feroviare. De exemplu, sa fie un fel de adunare a membrilor forumului din diverse zone ale tarii, practic sa ne intalnim cu membrii din fie care zona. Ar mai fi un lucru benefic, de exemplu, sa intreprindem excursii feroviare in grupuri de pasionati ai forumului pe diferite rute. Sa fie, de exemplu, o excursie lunara pe un traseu ales prin votul membrilor, la care sa poata vota toti membrii(traseul mai lung,de exemplu Bucuresti-Timisoara-Arad, etc...), astfel incat, in fiecare luna, sa fie vizitata alta zona a tarii. Ca exemplu, daca luna asta destinatie a fost Banatul, luna viitoare sa fie undeva in Moldova). In afara de asta, ar fi ideal sa se organizeze si excursii locale, cu membrii din acea zona si cu posibilitati reduse de deplasare pe traseul lunar, cel lung. Ideea asta nu e a mea, acest lucru a fost aplicat o buna perioada de timp de colegii de pe forumul railnet si se va repune in curand in aplicare. Daca pe railnet a functionat si s-au legat multe prietenii in urma acestor excursii, atat locale, cat si lunare, nu vad de ce nu ar functiona si pe forumul trenuletz. Imi cer scuze daca deranjeaza pe cineva mentionarea forumului railnet, dar nu am facut-o cu rea intentie, ci doar am spus ca ar fi o idee buna de aplicat si aici. Asta ne-ar da ocazia sa ne cunoastem mult mai bine intre noi, sa ne cunoastem "off-line", sa cunoastem persoana din spatele monitorului, nu doar pe cea afisata in mediul virtual.