|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
diciluma
Numarul mesajelor: 11 Data de inscriere: 17/07/2010
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Lun Iul 19, 2010 7:05 am | |
| Ordinea pozelor e oravita-anina-oravita.Am inceput sa fac poze aproximativ pe la ciudanovita , ca era prea frig sa scot nasul afara mai devreme.[img]URL=http://img827.imageshack.us/i/57641844.jpg/]  [/URL][/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
bogdan srl

Numarul mesajelor: 562 Varsta: 23 Localizare: Brasov/Suceava Data de inscriere: 16/11/2009
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Lun Iul 19, 2010 3:31 pm | |
| Felicitari pentru poze ,sper sa ajung si eu in vara asta pe acolo cand voi merge la Moldova Noua. Are cineva idee cat de rentabila este aceasta linie?... sau cum se face de CFR-ul o mentine inca functiune in timp ce alte linii au inchise din diverse motive(Gura Putnei-Nisipitu,Dornesti-Siret cazuri recente)? |
|
 | |
Amiralul
Numarul mesajelor: 312 Data de inscriere: 12/06/2009
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Lun Iul 19, 2010 5:36 pm | |
| Odata cu inchiderea minelor de la Anina si Ciudanovita nu se mai poate vorbi de profitabilitate pe linia asta. De ce o tine CFR,nici ei nu stiu.oricum nu cred altii ar vrea linia. Mai citeste si aici http://www.arhind.ro/BANATUL%20MONTAN%20Protectia%20patrimoniului.htm Linia este in lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul national,asa ca trebuie sa aibe grija de ea :o http://www.forumtrenuri.com/reportaje-ale-pasionatilor-de-trenuri-f17/concediul-din-tren-t910.htm#19952 |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Lun Iul 19, 2010 9:16 pm | |
| Gara anina mai are doar doua linii neruginite necesare gararii trenului si manevrei locomotivei.De asemenea o sa observati un al treilea wc la mijlocul vagonului .Compartimentul respectiv era inchis dar la un studiu elaborat prin gaura cheii sa dovedit a fi centrala termica a vagonului !!Avea in el o soba cu lemne sau carbuni dar nu am reusit sa-mi dau seama cum transmitea caldura in cele doua compartimente ale vagonului. [img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Lun Iul 19, 2010 10:01 pm | |
| de remarcat tunelele - o gaura in piatra , fara alte inele sau nu stiu ce de sustinere...[img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Lun Iul 19, 2010 10:15 pm | |
| Usile vagoanelor se deschid spre interior.Daca s-ar deschide in exterior....s-ar deschide doar pana la primul tunel.[img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Mar Iul 20, 2010 8:12 am | |
| ....parca esti in vestul salbatic....[img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Mar Iul 20, 2010 8:20 am | |
| ...multa piatra...[img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Mar Iul 20, 2010 8:35 am | |
| se trece din nou prin ciudanovita , apoi lisava....[img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
diciluma
 | Subiect: Re: 925 : Oravita - Anina Mar Iul 20, 2010 8:39 am | |
| Si ultimile poze cu iesirea din gara.Din pacate nu mai am poze cu gara oravita.E o gara interesanta.[img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img][img]  [/img] |
|
 | |
|