Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

925 : Oravita - Anina

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
diciluma

Numarul mesajelor: 11
Data de inscriere: 17/07/2010

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Lun Iul 19, 2010 7:05 am

Ordinea pozelor e oravita-anina-oravita.Am inceput sa fac poze aproximativ pe la ciudanovita , ca era prea frig sa scot nasul afara mai devreme.[img]URL=http://img827.imageshack.us/i/57641844.jpg/][/URL][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
bogdan srl

Numarul mesajelor: 562
Varsta: 23
Localizare: Brasov/Suceava
Data de inscriere: 16/11/2009

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Lun Iul 19, 2010 3:31 pm

Felicitari pentru poze ,sper sa ajung si eu in vara asta pe acolo cand voi merge la Moldova Noua.
Are cineva idee cat de rentabila este aceasta linie?... sau cum se face de CFR-ul o mentine inca functiune in timp ce alte linii au inchise din diverse motive(Gura Putnei-Nisipitu,Dornesti-Siret cazuri recente)?
Sus In jos
Amiralul

Numarul mesajelor: 312
Data de inscriere: 12/06/2009

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Lun Iul 19, 2010 5:36 pm

Odata cu inchiderea minelor de la Anina si Ciudanovita nu se mai poate vorbi de profitabilitate pe linia asta.
De ce o tine CFR,nici ei nu stiu.oricum nu cred altii ar vrea linia.
Mai citeste si aici
http://www.arhind.ro/BANATUL%20MONTAN%20Protectia%20patrimoniului.htm
Linia este in lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul national,asa ca trebuie sa aibe grija de ea
:o
http://www.forumtrenuri.com/reportaje-ale-pasionatilor-de-trenuri-f17/concediul-din-tren-t910.htm#19952
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Lun Iul 19, 2010 9:16 pm

Gara anina mai are doar doua linii neruginite necesare gararii trenului si manevrei locomotivei.De asemenea o sa observati un al treilea wc la mijlocul vagonului .Compartimentul respectiv era inchis dar la un studiu elaborat prin gaura cheii sa dovedit a fi centrala termica a vagonului !!Avea in el o soba cu lemne sau carbuni dar nu am reusit sa-mi dau seama cum transmitea caldura in cele doua compartimente ale vagonului.
[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Lun Iul 19, 2010 10:01 pm

de remarcat tunelele - o gaura in piatra , fara alte inele sau nu stiu ce de sustinere...[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Lun Iul 19, 2010 10:15 pm

Usile vagoanelor se deschid spre interior.Daca s-ar deschide in exterior....s-ar deschide doar pana la primul tunel.[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Mar Iul 20, 2010 8:12 am

....parca esti in vestul salbatic....[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Mar Iul 20, 2010 8:20 am

...multa piatra...[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Mar Iul 20, 2010 8:35 am

se trece din nou prin ciudanovita , apoi lisava....[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos
diciluma

MesajSubiect: Re: 925 : Oravita - Anina   Mar Iul 20, 2010 8:39 am

Si ultimile poze cu iesirea din gara.Din pacate nu mai am poze cu gara oravita.E o gara interesanta.[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus In jos

925 : Oravita - Anina

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 15Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 900-