Forumul pasionatilor de trenuri din RO
Bine ati venit pe Forumul pasionatilor de trenuri din Romania !!!
Sper ca ceea ce veti gasi sa va fie de folos!

Forumul pasionatilor de trenuri din RO

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
AutorMesaj
Vlad
Moderator forum
Moderator forum

Numarul mesajelor: 2066
Varsta: 25
Localizare: Campulung Est - linia 502
Data de inscriere: 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal   Dum Feb 05, 2012 11:38 am

Costin.H a scris:

poate nu au fost puse in functie incalzitoarele de macaz din statiile cu pricina, sau nu stiu IDM sa le foloseasca inca...

Probabil nu au fost puse in functiune sau nu fac fata zapezii cazute in ultima vreme. Cat despre IDM nu cred ca e asa de greu sa apesi butonul sau intrerupatorul pentru incalzitoarele de macazuri. Nu iti trebuie pregatire intensa pentru asa ceva...

Mircea Condilescu

Numarul mesajelor: 37
Varsta: 28
Localizare: Alexandria
Data de inscriere: 24/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal   Joi Feb 09, 2012 1:30 pm

bostanescu gigel a scris:
concluzia amara este ca degeaba sa reabilitat!am ajuns de unde am plecat.Macazele erau pline de zapada in statiile Valea Larga,Sinaia,Busteni,Azuga.In Predeal unde a ramas infrastructura veche incalzitoarele de macaz FUNCTIONAU!deci care este afacerea cu reabilitarea asta?am astaptat atatia ani sa avem aceiasi timpi de mers ca acu 30 de ani.SA TRAITI BINE!!

Aveti specificatii tehnice ale instalatiilor de incalzire macaz? Vechi (Predeal) si cele noi?
Ma intereseaza producator, tensiune de lucru si comanda instalatiei (este automata sau doar manuala)?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
paall

Numarul mesajelor: 1033
Varsta: 27
Localizare: Ploiesti.vest
Data de inscriere: 31/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal   Sam Feb 11, 2012 7:42 am

joi la mcazele de iesire din Predeal spre Brasov erau peste 20 de insi care dezapezeau toti cu jachete reflectorizante pe ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 12 din 12Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din RO :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: LUCRARI LA C.F. DIN ROMANIA-