Vlad Moderator forum

Numarul mesajelor: 2066 Varsta: 25 Localizare: Campulung Est - linia 502 Data de inscriere: 08/04/2009
 | Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Dum Feb 05, 2012 11:38 am | |
| | Costin.H a scris: | poate nu au fost puse in functie incalzitoarele de macaz din statiile cu pricina, sau nu stiu IDM sa le foloseasca inca... |
Probabil nu au fost puse in functiune sau nu fac fata zapezii cazute in ultima vreme. Cat despre IDM nu cred ca e asa de greu sa apesi butonul sau intrerupatorul pentru incalzitoarele de macazuri. Nu iti trebuie pregatire intensa pentru asa ceva... _________________ Vlad@forumtrenuri.com
|
|
Mircea Condilescu
Numarul mesajelor: 37 Varsta: 28 Localizare: Alexandria Data de inscriere: 24/09/2010
 | Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Joi Feb 09, 2012 1:30 pm | |
| | bostanescu gigel a scris: | | concluzia amara este ca degeaba sa reabilitat!am ajuns de unde am plecat.Macazele erau pline de zapada in statiile Valea Larga,Sinaia,Busteni,Azuga.In Predeal unde a ramas infrastructura veche incalzitoarele de macaz FUNCTIONAU!deci care este afacerea cu reabilitarea asta?am astaptat atatia ani sa avem aceiasi timpi de mers ca acu 30 de ani.SA TRAITI BINE!! |
Aveti specificatii tehnice ale instalatiilor de incalzire macaz? Vechi (Predeal) si cele noi? Ma intereseaza producator, tensiune de lucru si comanda instalatiei (este automata sau doar manuala)? |
|
paall

Numarul mesajelor: 1033 Varsta: 27 Localizare: Ploiesti.vest Data de inscriere: 31/10/2010
 | Subiect: Re: Lucrarile de reabilitare pe M300 intre Cimpina si Predeal Sam Feb 11, 2012 7:42 am | |
| joi la mcazele de iesire din Predeal spre Brasov erau peste 20 de insi care dezapezeau toti cu jachete reflectorizante pe ei. |
|