Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Forumul pasionatilor de trenuri din România

Forumul pasionatilor de trenuri din România - Inregistrare - Regulament


Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

- Nu aveti voie sa creati mai multe conturi. Chiar daca sunteti mai multe persoane, nu va creati conturile de la acelasi calculator! Noi vom crede ca sunteti aceeasi persoana!-Nu aveti voie sa jigniti sau sa amenintati vreun membru al acestui forum, al altor forumuri, nici sa denigrati adresele altor forumuri si nici sa jigniti pe cineva din conducerea feroviara, a ministerelor, sau a statului!Administratorii nu pot citi toate mesajele. Prin urmare nu sunt raspunzatori decat de mesajele lor personale. Iar dumneavoastra sunteti raspunzatori pentru fiecare mesaj postat in parte daca acestea contravin regulilor forumului! Daca doriti sa faceti vreo reclamatie pentru ca va simtiti umilit, injosit, ofensat, denigrat sau jignit de alti membri de pe forum, anuntati prin mesaj privat administratorii. Iar acestia vor intra in functie de timpul lor disponibil pe forum si vor remedia problema dvs. Dar in nici un caz sa nu postati mesaje publice in care sa va spuneti problemele personale, pentru ca incitati la scandal.Administratorii si moderatorii au drepturi depline sa mute sau sa stearga unele mesaje ale dvs. daca acestea nu isi au rostul pe forum!Nu va inscrieti pe forum daca nu aveti treaba cu domeniul feroviar si nu aduceti nimic concret celorlalti membri despre aceasta pasiune!Daca doriti sa postati poze feroviare cu locomotive si automotoare, va invitam sa va inscrieti si in catalogul feroviar AUTOLOCO. http://autoloco.forum777.com/ .Inainte de a va inscrie pe forum si de a da clic pe ,,sunt de acord cu regulile forumului'' va rugam sa mai cititi inca odata regulamentul ca sa il intelegeti mai bine! Nu denigrati acest forum! Nu vorbiti de rau membri altor forumuri!Va multumim ca ati ales sa va inscrieti pe acest forum, si va asteptam sa ne impartasiti din impresiile dvs!